İnan gözümün önüne bir sürü manzara geliyor da benim libidom öldü sizinki ölmesin diye söylemiyorumSenin bir lafın var ya hani, LİBİDO KİLLER. Bu muz meselesi de tam olarak öyle işte.
Yok canım doğru anlamışsın. Kapağıyla birlikte 20 cm civarıBenimde dikkatimi çekti ama bunu ben mi yanlış anlıyorum diye düşünmedim değil
O çok büyük değil mi yavKayganlaştıcı kutusunu denedim bende ama vajina için uygun değil çünkü oldukça sert bir plastikten yapılmış. Vajina için penis dokusunda yumuşak plastikten yapılmış vibratör daha iyi. Bu kayganlaştırıcı kutusu tam bir anal vibratör. Çünkü anal vibratörler de böyle sert oluyor sebebi ise penis için yapılan vibratörler analdan deneyince eğilip bükülüp bir türlü girmiyor.
Okey marka kayganlaştıcı için konuşursak yoo hayır bence büyük değil sonuçta ortalama bir penis boyunda. Durex marka kayganlaştıcı için konuşursak zaten durex kutusunun kapağı ucunda o yüzden o kutuyu vibratör olarak kullanman imkansız. Çünkü kapağın kenarı keskin ve paramparça eder insanı.O çok büyük değil mi yavbende Durex 200 ml vardı da büyük sanki o
Yurtdışından almış bir arkadaşım, eve gelip valizi açtığında valizin kurcalandığını görmüştü. Böyle şeyleri sanırım en güzel direk satan yerden almakBiz prezervatif sipariş ettik ben işteyim diye iş yerine istedim durex yazıyordu kargo kağıdının üstünde minicik Bi daha İnternetten almak akıl işi gelmedi açıkçası
Dün baktım görseli bile +18 büyük ise görüntü açılıyor gizli gönderim diye açıklama yapmışlarYurtdışından almış bir arkadaşım, eve gelip valizi açtığında valizin kurcalandığını görmüştü. Böyle şeyleri sanırım en güzel direk satan yerden almak
Bazen kargo poşeti yırtılabiliyor ama bu tarz bir şeyide sanırım daha özenli paketliyorlardır. Yoksa yorumlarda böyle bir şey yazsalar kimseler almaz. Ayrıca çok pahalılarDün baktım görseli bile +18 büyük ise görüntü açılıyor gizli gönderim diye açıklama yapmışlar
Gizli gonderim yazıyor dikkat ederler harelde evet ya ben ilk defa baktım konu açılınca çok pahaliBazen kargo poşeti yırtılabiliyor ama bu tarz bir şeyide sanırım daha özenli paketliyorlardır. Yoksa yorumlarda böyle bir şey yazsalar kimseler almaz. Ayrıca çok pahalılar
Masaj aletlerine bakış açım değişti :))Bizim a101e yine masaj aleti gelmiş. Baktım evdekinden daha güzel, alsam mı dedim. "zaten bir tane var ikinciyi niye aldın?" sorusuna cevap vermemek için vazgeçtim ama aklım kaldı
Çok pis espriler geldi aklıma aman boşverin :))Gizli gonderim yazıyor dikkat ederler harelde evet ya ben ilk defa baktım konu açılınca çok pahali
Aynen bende gördüm. 8 lira mı ne. Ama bence tek kelimeyle mükemmel ötesi. Sadece biraz sesli çalışıyor yani bekar arkadaşlar gündüz aleti denerken müziğin sesini biraz açmalılarBizim a101e yine masaj aleti gelmiş. Baktım evdekinden daha güzel, alsam mı dedim. "zaten bir tane var ikinciyi niye aldın?" sorusuna cevap vermemek için vazgeçtim ama aklım kaldı