Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.

O çok pahalı yaw. Ona o parayı vermektense 8 liralık masaj aletini denemek daha iyi

Bizim a101e yine masaj aleti gelmiş. Baktım evdekinden daha güzel, alsam mı dedim. "zaten bir tane var ikinciyi niye aldın?" sorusuna cevap vermemek için vazgeçtim ama aklım kaldı
Eşime dedim bana bu masaj etini alsana diyor ki işine yaramaz napcan ?

Bilmiyor ki ....

E ne sokacak başka

Vay be, ne kadar alternatif üretilmiş duş fıskiyesi dışında birşey kullanmadım hayatımda. Not: Kendisini değil, fışkırttığı suyu

O çok pahalı yaw. Ona o parayı vermektense 8 liralık masaj aletini denemek daha iyi
8 liralık alet arabaysa diş fırçası uçak... Öyle söyliyim. Bir de 8 liralık olan ilk kullanımdan sonra pili azalıyor ve etkisini yitiriyor. Etkisi yitince kendinde sorun sanıyorsun 'masaj aletiyle bile olmuyor' diye. Her kullanımda pil değiştirmek zorundasın, o daha ekonomik değil. Pilleri yeni olsa bile diş fırçasıyla bunun etkisi karşılaştırılamaz bile.

Usb den de çalışıyor o 8 liralık olan. Tak powebanki bak keyfine diş fırçası olayını bir ara deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…