- 22 Mart 2021
- 34
- 39
O çok pahalı yaw. Ona o parayı vermektense 8 liralık masaj aletini denemek daha iyiBoşuna uğraşıyorsunuz. Şarjlı diş fırçası alın. Dönen kısmın tersiyle klitoriste tutun. Hiç abartmıyorum arka arkaya sayamıyorum defalarca orgazm oluyorum. Ama uyumadan önce yapın acayip rahatlattığı için hemen yatıp uyumak istiyorsunuz
Eşime dedim bana bu masaj etini alsana diyor ki işine yaramaz napcan ?Bizim a101e yine masaj aleti gelmiş. Baktım evdekinden daha güzel, alsam mı dedim. "zaten bir tane var ikinciyi niye aldın?" sorusuna cevap vermemek için vazgeçtim ama aklım kaldı
E ne sokacak başkaAy konudan bağımsız bir sey geldi aklima
lubnanli bir kiz arkadaşım var baya zenginler Arap zaten nasıl olmasin. Neyse bunların evde yatılı yardımcılari var. Bir tanesi genç bir kizmis temizliğe bakıyormuş evde. Bir gün onlarin kaldığı bölüme gitmiş bir şey istemeye, kızı elinde kocaman patlıcanla masturbasyon yaparken yakalamışay bir anlatisi var tatli tatli gözlerini de açtı kocaman. "O neee dedim. Ama nedenn? Neden o kadar büyük söylesene? Ne yapajak onunla? Yani karnına girer agzindan cikar neden salata degil, yetmiyor mu" diyor garibim Arabistanda nereden bulacak da alacak vibratoru tabi. Ama patlıcan nedir hakkaten ya iykkkkkk
Disinede bakar falinada fena miO çok pahalı yaw. Ona o parayı vermektense 8 liralık masaj aletini denemek daha iyi
Eşime dedim bana bu masaj etini alsana diyor ki işine yaramaz napcan ?
Bilmiyor ki ....
Vay be, ne kadar alternatif üretilmişduş fıskiyesi dışında birşey kullanmadım hayatımda. Not: Kendisini değil, fışkırttığı suyu
Doğru kullanamıyor olabilir misin? Aslında çok sarsıcı oluyorBu fiskiye isinden birsey anlamayan bi ben varım sanirim
Dogrusunu yanlisini bilmiyorum ayri bir taktigimi varDoğru kullanamıyor olabilir misin? Aslında çok sarsıcı oluyor
Duş başlığının basıncını en yükseğe ayarlamak gerekiyor.Dogrusunu yanlisini bilmiyorum ayri bir taktigimi var
Aboww ona dayanilmiyorDuş başlığının basıncını en yükseğe ayarlamak gerekiyor.
Duş başlığını çıkartıp hortumdaki suyu kullanmada varAboww ona dayanilmiyor
Ben çok geride kalmışım hiç yapmadığım şeylerDuş başlığını çıkartıp hortumdaki suyu kullanmada var
Ben az daha kukumdan oluyordum. Sıcak soğuk dengesi ayarlamaya çalışırken birden sıcacık su fışkırınca haşlandıydımAboww ona dayanilmiyor
Öyle bişey yapmaya kalsam büyük ihtimal ben de aksilik olurBen az daha kukumdan oluyordum. Sıcak soğuk dengesi ayarlamaya çalışırken birden sıcacık su fışkırınca haşlandıydım
Yavaştan hızlıya doğru yapılması gerekirBen az daha kukumdan oluyordum. Sıcak soğuk dengesi ayarlamaya çalışırken birden sıcacık su fışkırınca haşlandıydım
Abazaysak demek ki direkt olaya girmişimYavaştan hızlıya doğru yapılması gerekirMalum normalde de öyle yapılıyor
8 liralık alet arabaysa diş fırçası uçak... Öyle söyliyim. Bir de 8 liralık olan ilk kullanımdan sonra pili azalıyor ve etkisini yitiriyor. Etkisi yitince kendinde sorun sanıyorsun 'masaj aletiyle bile olmuyor' diye. Her kullanımda pil değiştirmek zorundasın, o daha ekonomik değil. Pilleri yeni olsa bile diş fırçasıyla bunun etkisi karşılaştırılamaz bile.O çok pahalı yaw. Ona o parayı vermektense 8 liralık masaj aletini denemek daha iyi
Usb den de çalışıyor o 8 liralık olan. Tak powebanki bak keyfine8 liralık alet arabaysa diş fırçası uçak... Öyle söyliyim. Bir de 8 liralık olan ilk kullanımdan sonra pili azalıyor ve etkisini yitiriyor. Etkisi yitince kendinde sorun sanıyorsun 'masaj aletiyle bile olmuyor' diye. Her kullanımda pil değiştirmek zorundasın, o daha ekonomik değil. Pilleri yeni olsa bile diş fırçasıyla bunun etkisi karşılaştırılamaz bile.