- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Ay buldumNasıl tarif edeyim bilemedimGugıla sor en iyisi
Yalniz o kadar değişik şeyler çıktı ki hayvanlar alemi gibiNasıl tarif edeyim bilemedimGugıla sor en iyisi
Biz de bazı anlar hayvanlaşmıyor muyuzYalniz o kadar değişik şeyler çıktı ki hayvanlar alemi gibi
feliscatus Feridun Abi seneler sonra foruma bir gireyim dedim, daha bugun bu konuyla ilgili bildirim gelmis sizden Ilahi bir mesaj olarak mi almaliyim bunu diye tereddute düştüm ahshd
Bende bu bir işaret olmalı diye geldim ama muza ve patlıcana yapılanları hatırlayınca dedim ki buna herkes şahit olmalı@feliscatus @dumbelldore seneler sonra foruma bir gireyim dedim, daha bugun bu konuyla ilgili bildirim gelmis sizdenIlahi bir mesaj olarak mi almaliyim bunu diye tereddute düştüm ahshd
Ekonominin ve alım gucunun daha iyi oldugu o guzel gunlerde konuşulmuş hep. Simdi muzun kilosu olmus kac lira, anca yemeye alinir ahshhdBende bu bir işaret olmalı diye geldim ama muza ve patlıcana yapılanları hatırlayınca dedim ki buna herkes şahit olmalı
https://www.a101.com.tr/elektronik/pecky-mini-masaj-aleti-mavi/ buyur canımBu arada masaj aletinin linkini alabilir miyim bir arkadaş soruyorda
Banka kasalarına hep para , döviz , altın mı koyuyor bu insanlar.Size bir şey söyleyeyim: Son ilişkim bittiğinden beri 5 aydır çantamda kayganlaştırıcı taşıyorum. Çünkü evde onu koyacak başka bir yerim yok, vereceğim biri de yok.