Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.

https://giphy.com/SmJ3R6BeFkd3j1LXr2

Klitoris icin patlican biraz buyuk degil miymis ya
Hayir yani beklentiyi yukseltip sonra kıl biberle karsilasmasin yazik
Ben de duyunca çok şaşırmıştım. Bir de yaşım küçük fazla birşey bilmiyorum hiç anlam verememiştim Belki görüntüsünden tahrik oluyordur

Valla ben nimet diye hic düşünmüyorum o tarZ seyler muzdur salataliktir patlicandir o kadar abartmaya gerek yok parmaklar yeter bence

Valla ben nimet diye hic düşünmüyorum o tarZ seyler muzdur salataliktir patlicandir o kadar abartmaya gerek yok parmaklar yeter bence

Önce parmağı balkon demirine sürtüp iyice ısıtacaksın. Sonra iki ila üç parmağı birleştirip koli bandı ile iyice bantlayacaksın. Üzerine biraz uhu sürüp masaj aletinden cımbızla çekilen minnak parçacıkları tek tek yapıştıracaksın. Sonra bir tane de kaçak kat çıkacaksın. Al sana mis gibi vibratör. Bence de patlıcana falan gerek yok.

Muz muz olalı böyle zulüm görmemiştir herhalde.
Bir de eşime veriyorum ön sevişme için demiş, 30 dakikada o muz ne hale geliyor acabaİnsan neden diye sormadan edemiyor, biraz önce de kötü olmuş diye üç tane muzu çöpe attım. Abla kullanırdı belki yazık olmuş

Bendeki ondan, burada yazılanların gazıyla almıştım, kulunçlarıma da çok iyi geldi, fonksiyonel

Su yazilanlari bende bastan okuyum bi konuya baktim ama içindeki yorumlari cokta okumadim bakalim benimde kulunclarima iyi gelecek mi cok lazim banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…