- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.774
Bir de vibratör önerisi sorulan konu vardı onlara da bak. Geçmişi taraman lazım
Cok teşekkür ederim madem gercegini alamiyoruz bari yan sanayilerine bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de vibratör önerisi sorulan konu vardı onlara da bak. Geçmişi taraman lazım
Senin bir lafın var ya hani, LİBİDO KİLLER. Bu muz meselesi de tam olarak öyle işte.Muz muz olalı böyle zulüm görmemiştir herhalde.
Bir de eşime veriyorum ön sevişme için demiş, 30 dakikada o muz ne hale geliyor acabaİnsan neden diye sormadan edemiyor, biraz önce de kötü olmuş diye üç tane muzu çöpe attım. Abla kullanırdı belki yazık olmuş
Bantliyorsun ya iste, icinde kirilmaz. Garanti olsun diyorsan sen koli banti kullan.Hayır bir de herkesin alım gücü bir değil. Misal bimdeki muzlar salatalık gibi. Ortadan ayırınca çat diye ses geliyor. Şimdi bim muzu ile bu tarif olur mu mesela? Allah korusun içeride kırılsa ne olacak? Bim demişken bimde vibratör satılsa teyzeler sabah 8de kuyruğa girer mi ki ajajskks. Tavanın altına çaktırmadan iliştirip mesela.
Bantliyorsun ya iste, icinde kirilmaz. Garanti olsun diyorsan sen koli banti kullan.
Ahshhsd kasiyer cocuga ayirtirlar, evladim vibrabilmemne gelecekmis sen ondan bana ayir bir tane diye ahshhsd
Keske satilsa la. Alirdik ucuzundan.
Le vibrator
Peki ithal muz mu, yerli muz mu?Bantliyorsun ya iste, icinde kirilmaz. Garanti olsun diyorsan sen koli banti kullan.
Ahshhsd kasiyer cocuga ayirtirlar, evladim vibrabilmemne gelecekmis sen ondan bana ayir bir tane diye ahshhsd
Keske satilsa la. Alirdik ucuzundan.
Le vibrator
Türk ç*kü seviyorsan yerli muz, ufakça.Peki ithal muz mu, yerli muz mu?
Ahshsh evladim sen kullandin mi bunlarin hangisi daha iyi demesinler de ahshsAltılı su bardağı takımının birini çıkarıp içine sokar teyzeler kimseler görmesin diye ajsjsj. Depoda saklıyor hayınlar bitti diyorlar. Artık depoda ne yaparlar bilmem. Karanlık izbe yer günah alamam ama bilemem.
Ahshsh evladim sen kullandin mi bunlarin hangisi daha iyi demesinler de ahshs
Ay aklima seks shop maceram geldi ahahah dayı beni yine beklerim, ne zaman neye ihtiyacın olursa diye ugurlamisti Allah kahretmesin.
Bence yerli. Ithal simdi partneri komplekse sokar falan gerek yokPeki ithal muz mu, yerli muz mu?
Iste basina ne gelirse ya meraktan ya..meraktan.Çocuğum şunu bi deneyiver ne olacak ahsjsjs. Hiç öyle pis maceralarım yok benim. Erkek çekiyor canım deseydin ahajsjsjs.
Sadece su içtin?Iste basina ne gelirse ya meraktan ya..meraktan.
Ben ne bileyim oylesine seks shop gezeyim diye ciktigim yolun dayinin ofisinde cekyata oturup su icerek bitecegini ahshdhd
Ahshs evet neyse ki. Karsimda etrafina yigilmis kargo paketleriyle dayi oturup siparişleri hazirliyordu, sagimda vantilator vardi. Ben çekyattan oturmus gariban gariban su icip "ben artik kalkayım" diyordum.Sadece su içtin?
Ahshs evet neyse ki. Karsimda etrafina yigilmis kargo paketleriyle dayi oturup siparişleri hazirliyordu, sagimda vantilator vardi. Ben çekyattan oturmus gariban gariban su icip "ben artik kalkayım" diyordum.
Hayir adam niyeti bozsa icerisi elli bin cesit urun dolu. Cok fenaydi cok ahshdhd
Ay konuyu cok dagittik. Daha yazmayayim bundan sonra ahshAhhajsjs telefonda sipariş geldi mi sen otururken? "Ya kardeşim çük kalmadı diyorum elimde. Hayır o sana uymaz, yav 7 doğum yapmışsın bacım hissetmezsin onu. Bak elimde kalmadı ama on numara malım var, hayır benim değil terbiyesizleşmeyin lütfen. Afrikadan ithal eni boyu tatmin eder ama çarşambaya ancak gelir." ajsjsjsj.
Benimde dikkatimi çekti ama bunu ben mi yanlış anlıyorum diye düşünmedim değilKızlar yazıldı mı bilmiyorum ama kayganlaştırıcı kutusunu fonksiyonel yapmışlar her işi görüyor. Ucuz arayanlar için yazayım dedim