Eşinizle cinsel ilişkinizi olumsuz etkilemiyor muBoşuna uğraşıyorsunuz. Şarjlı diş fırçası alın. Dönen kısmın tersiyle klitoriste tutun. Hiç abartmıyorum arka arkaya sayamıyorum defalarca orgazm oluyorum. Ama uyumadan önce yapın acayip rahatlattığı için hemen yatıp uyumak istiyorsunuz
Zaten b nce bunu kullananlar ilişkide mutlu olmayan veya bekar olanlar dir yoksa gerek kalmazEşinizle cinsel ilişkinizi olumsuz etkilemiyor mu
Bence deeZaten b nce bunu kullananlar ilişkide mutlu olmayan veya bekar olanlar dir yoksa gerek kalmaz
Piyasadaki çoğu masaj aleti çeşidini denemiş biri olarak söylüyorum ki şarjlı diş fırçası bi başka dostumUsb den de çalışıyor o 8 liralık olan. Tak powebanki bak keyfinediş fırçası olayını bir ara deneyeceğim
Etkilemiyor tam tersine eşim fazla istekli olduğu için eşitleniyoruzEşinizle cinsel ilişkinizi olumsuz etkilemiyor mu
Bunu genelleyecek kadar ne yaşadın? Böyle olduğunu öğrenecek kadar deneyimi nasıl sağladın? Merak ettim de.Zaten b nce bunu kullananlar ilişkide mutlu olmayan veya bekar olanlar dir yoksa gerek kalmaz
Kesin yeeaaa.Bence dee
Banyoda şarjlı diş fırçası bana bakıyor ben ona bakıyorumPiyasadaki çoğu masaj aleti çeşidini denemiş biri olarak söylüyorum ki şarjlı diş fırçası bi başka dostum
Etkilemiyor tam tersine eşim fazla istekli olduğu için eşitleniyoruz
Bunu genelleyecek kadar ne yaşadın? Böyle olduğunu öğrenecek kadar deneyimi nasıl sağladın? Merak ettim de.
Ben de farklı fanteziler denemeyen insanların kadın altta erkek üstte zinhar yorganın altında olacak şekilde pozisyondan başka pozisyon denemekten ödü kopan tipler olduğunu düşünüyorum.
Bir de burada nasıl insanlar vibratör kullanır diye sorulmuyor ki. Fikrinizin öneminin olması için konuya uygun yorum yapmanız lazım.
Kesin yeeaaa.
Zaten b nce bunu kullananlar ilişkide mutlu olmayan veya bekar olanlar dir yoksa gerek kalmaz
Piyasadaki çoğu masaj aleti çeşidini denemiş biri olarak söylüyorum ki şarjlı diş fırçası bi başka dostum
Bunu genelleyecek kadar ne yaşadın? Böyle olduğunu öğrenecek kadar deneyimi nasıl sağladın? Merak ettim de.
Ben de farklı fanteziler denemeyen insanların kadın altta erkek üstte zinhar yorganın altında olacak şekilde pozisyondan başka pozisyon denemekten ödü kopan tipler olduğunu düşünüyorum.
Bir de burada nasıl insanlar vibratör kullanır diye sorulmuyor ki. Fikrinizin öneminin olması için konuya uygun yorum yapmanız lazım.
Kesin yeeaaa.
İstek yönünden demedim. Titreşimli bir alet ile erkeğin penisinin verdiği haz aynı olmaz diye düşünüyorum. Yani o güçlü titreşimlerden sonra eşinizden haz alabiliyor musunuz?Piyasadaki çoğu masaj aleti çeşidini denemiş biri olarak söylüyorum ki şarjlı diş fırçası bi başka dostum
Kesin yeeaaa.
Mantı ve baklavadan aynı tadı alıyor musunuz? İnsan bazen kola bazen de ayran içmek ister değil mi? Bazen aletsiz istiyorum bazen aletli istiyorum. Biri var diye diğeri neden iptal olsunİstek yönünden demedim. Titreşimli bir alet ile erkeğin penisinin verdiği haz aynı olmaz diye düşünüyorum. Yani o güçlü titreşimlerden sonra eşinizden haz alabiliyor musunuz?
İkisinin çok farklı şeyler. Gerçek bir bedenin hissettirdiği duyguyu hiçbir nesne veremez.İstek yönünden demedim. Titreşimli bir alet ile erkeğin penisinin verdiği haz aynı olmaz diye düşünüyorum. Yani o güçlü titreşimlerden sonra eşinizden haz alabiliyor musunuz?
Hmm ama şöyle de bir şey var. Bazı kadınlar eşlerinden değil mastürbasyon ile orgazm olabiliyorlar sadece. O kişiler eşlerinden çok aletlerden zevk alıyorlar diye düşünüyorumİkisinin çok farklı şeyler. Gerçek bir bedenin hissettirdiği duyguyu hiçbir nesne veremez.
Vibratörle orgazm olunabilir ama bu sadece bedeni rahatlatır. Duygusal doyum sağlayacağını düşünmüyorum. Seks sadece gir çık ya da vajinayı uyarmak değil, bütün bedene dokunmanın öpüşmenin verdiği keyif gibi olmaz.Hmm ama şöyle de bir şey var. Bazı kadınlar eşlerinden değil mastürbasyon ile orgazm olabiliyorlar sadece. O kişiler eşlerinden çok aletlerden zevk alıyorlar diye düşünüyorum
Gayet anlaşılır bir yorum oldu teşekkürlerVibratörle orgazm olunabilir ama bu sadece bedeni rahatlatır. Duygusal doyum sağlayacağını düşünmüyorum. Seks sadece gir çık ya da vajinayı uyarmak değil, bütün bedene dokunmanın öpüşmenin verdiği keyif gibi olmaz.
Tabi karşındakinin gerçekten sevişen bir erkek olması ön koşulu var. O yoksa doğal olarak vibratör daha çok zevk verebilir.
Partnerin erken boşalma sorunu varsa ilişkiye eksi olarak yansıyabilir. Partneri de titreştiriyo çünküPartneriyle titreşimli penis halkalarından deneyen var mı bu arada?
Haydaa ne umduk ne bulduk. E erken boşalma sorunu olmasa bile normalinden daha kısa sürer o zamanPartnerin erken boşalma sorunu varsa ilişkiye eksi olarak yansıyabilir. Partneri de titreştiriyo çünkü
Sizin de hızınız artacağından süre az gelmeyecektirHaydaa ne umduk ne bulduk. E erken boşalma sorunu olmasa bile normalinden daha kısa sürer o zaman
En mantıklısı kelebek benceHaydaa ne umduk ne bulduk. E erken boşalma sorunu olmasa bile normalinden daha kısa sürer o zaman
Aa ilk defa duydum bakıcamEn mantıklısı kelebek bence
O ne ki, hiç duymadımEn mantıklısı kelebek bence
Nasıl tarif edeyim bilemedimO ne ki, hiç duymadım