- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.768
Bana da çok lazım olmaz aslında ama bulunsun. İyi gün var kötü gün varAynen onlar.çok denemedim sadece 1 kez ama harikaydı
Bu iş için uretilmiş aletler cok pahalı. Penis halkalari oluyor ucunda titreşimli aleti olan. Iliski esnasinda titresimle klitoris uyariliyor. Simdi girdim baktim 800 lira. Garibanın yüzü gülür mü? Mecbur masaj aletiyle titriyoruz iste☹Bana da çok lazım olmaz aslında ama bulunsun. İyi gün var kötü gün var
O masaj aletleri klitorisi uyarmak için degilmi ilişki esnasında denediniz mi hiç orgazma yardımcı oluyor muBu iş için uretilmiş aletler cok pahalı. Penis halkalari oluyor ucunda titreşimli aleti olan. Iliski esnasinda titresimle klitoris uyariliyor. Simdi girdim baktim 800 lira. Garibanın yüzü gülür mü? Mecbur masaj aletiyle titriyoruz iste☹
O masaj aletleri klitorisi uyarmak için degilmi ilişki esnasında denediniz mi hiç orgazma yardımcı oluyor mu
Bu iş için uretilmiş aletler cok pahalı. Penis halkalari oluyor ucunda titreşimli aleti olan. Iliski esnasinda titresimle klitoris uyariliyor. Simdi girdim baktim 800 lira. Garibanın yüzü gülür mü? Mecbur masaj aletiyle titriyoruz iste☹
O masaj aletiyle olmaz da pilli diş fırçası belki olur, daha ince ve küçük yaO masaj aletleri klitorisi uyarmak için degilmi ilişki esnasında denediniz mi hiç orgazma yardımcı oluyor mu
Hmm g noktamı uyarilmadigini düşünüyorum ben o yüzden sordumO masaj aletiyle olmaz da pilli diş fırçası belki olur, daha ince ve küçük ya
Bildiğim kadarıyla penis halkası klitorisi uyarıyorHmm g noktamı uyarilmadigini düşünüyorum ben o yüzden sordum
Anladım tsklerBildiğim kadarıyla penis halkası klitorisi uyarıyor
Esinize tarif edin. Klitorisin tam altinda diye. Azicik geriye cekilip vajinanin üst duvarina surtecek. Anlayamazsa elinizi yuvarlak yapin oyle tarif edin. Boşluğa girip çıkıyorsun. G noktasini uyarman gerek diye.Hmm g noktamı uyarilmadigini düşünüyorum ben o yüzden sordum
Evet tsk ederim.Orgazm için peki illaki üstte olmak gerekiyor muEsinize tarif edin. Klitorisin tam altinda diye. Azicik geriye cekilip vajinanin üst duvarina surtecek. Anlayamazsa elinizi yuvarlak yapin oyle tarif edin. Boşluğa girip çıkıyorsun. G noktasini uyarman gerek diye.
Yani ama patlican var larlican var simdiBence esnek olduğu için kırılma yapmaz diye patlıcan salatalık bi tarafta kalabilir ? Diye düşündüm.
Sabırsızlıkla bekliyoruz.Bu arada vibratör cahiliymisim. Ben o dildo denen şey gibi sanıyordum hepsini. Bu baya minik pilli bir şeymiş. Ay hatta YouTube'da teknolojiye atarlanan adam diye bir kanal var. Dün onun kanalda siyah nokta vakum aleti tanıtıyordu titreşimli bir şey. Adam dedi ki valla baya da çok amaçlı al bunu vibratör olarak kullangerçekten de öyle yapmışlar sap kısmını boyut şekil şemal ve titriyor oluşu aynı vibratör gibi baktım da. Üstelik bir de pilli. Alternatif olarak düşünülebilir bence ve saklaması da kolay
Buraya birazdan link gelecek
Üstteki yorumumu editleyip ekledim mutlaka izlemelisinSabırsızlıkla bekliyoruz.
Siz daha iyi kontrol edersiniz. Bence bunu terapistle görüşün. Ben uzman değilim. Zaten hiç orgazm da olmadim.Evet tsk ederim.Orgazm için peki illaki üstte olmak gerekiyor mu
Bu konudan sonra farkettim ki patlican, kabugundan dolayı kolay kolay kırılmaz herhalde içeride.Yani ama patlican var larlican var simdidaha makul bir boyutunu akmak varken kocaman şeyi seçmesi bana da baya büyük sevdiğini düşünürdü
Sapi da var tutmak içinBu konudan sonra farkettim ki patlican, kabugundan dolayı kolay kolay kırılmaz herhalde içeride.
Linç yemek istemiyorum ama seks shoplardan once bu cok yaygin sekilde kullanilmistir dildo gibiSapi da var tutmak için