Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.

bu tarz ürünleri kullanmadım kullanılmasına da karşıyım ya bağımlılık yaparsa ileride cinselik sorunlara yol açarsa diye kafamda soru işaretleri var

Konu şahıbi sipariş verdimi memnun kaldımı acaba :)
Merhaba, son mesajlarin bildirimi gelmiyor bana maalesef. Henüz siparişi vermedim; çünkü hangi ürünü alacağıma karar veremedim. Dildolar pahalı, ben de zaten penis benzeri bir ürün aramıyordum. Vibratör ve alternatifleri arasında kaldım. Ama alırsam buraya yazacağım. :)

Bende vajina için titreşimli bi alet arıyorum masaj aletleri gibi ince uzun şeklinde g noktasını uyarmak icin

Bu konuda tecrübeli bir ablanız olarak sizlere tavsiye vermeye geldim.

Öncelikle sakın salata kullanmayın çok sert olduğu için acıtıyor. Patlıcanı ise hiç denemedim çünkü penis şeklinden farklı bir yapısı var.

Size tavsiyem muz. Ama ufaklarından değil. En irilerinden bir muz satın alıyorsunuz. Sonrasında bu muzun uç kısmı pütürlü olur ve içine girince acıtır diye o uç kısmını balkon duvarına sürterek pürüzsüz hale getiriyoruz.

En önemli kısım
Muz vajina içerisindeki sıcaklıktan 2-3 dakika sonra parçalanmaya başlıyor. Bu sebeple muzun etrafını ince para bantı ile bir tur bantlıyoruz. Daha sonrasında bantladığımız muzu bir prezervatif içine koyarak prezervatifin ağzını bağlıyoruz.

Bu şekilde yaklaşık 30 dakika boyunca zevkten dört köşe olursunuz

Zevki katlamak isterseniz marketlerde ve milyoncularda satılan şu masaj aletlerinden alın. 5-10 lira arası birşey bunla da klitorisi dehşet bir şekilde uyarabilirsiniz.

Bu arada evliyim ben ve muzu ön sevişme sırasında eşime veriyorum. Ona da oyuncak oldu resmen

Evliyseniz bu kadar zahmete ne gerek varki hem esiniz boyle seylere karsi degilse alin bi vibrator kullanın muzla salatalikla ne isiniz var

En cok merak ettiğim ve hayatta alip kullanamayacagim sey sanirim hani gizli kargo deniyor ama esim vardiyali calisiyor bir cok zaman evde oluyor o evdeyken gelme olasılığı cok yüksek bazilarimiz çok şanslı alip eşleri ile fantezi yapanlar bile var ben eşime söylesem bosanma derecesine geliriz sanırım hayatta kabul etmez

Bundan sonra patlıcana nasıl masumane gözlerle bakacağım

Masaj aleti çakılmaz ama evet oyuncak işi her erkeğe uymaz

Evliyseniz bu kadar zahmete ne gerek varki hem esiniz boyle seylere karsi degilse alin bi vibrator kullanın muzla salatalikla ne isiniz var
Git al, balkon duvarina surt, bantla, hazir et... gider vibrator veya dildo alirim rahat rahat hallederim isimi.
Hani fantezi icin bir iki kere tamam da ben valla ugrasamam ya muzla falan yerim ben onu ahshs

Ucuz vibratör muzun kilosu ne kadar her sevişmede kullansan ne kadar eder
Hesaplayın da hangisi uygunsa onu yapsın kızcağız

muzlu püre yapın artık kondomun içinde püre olur aynı zamanda mutfak robotu gibi tüm mutfak eşyaları nir arada maşallah

yalnız kız mekanik bir şeyden bahsetmiş

ya bence ananas tırtıklı hem ya böler yani ne olacak tırtıklı meyvede iş görür

Özelikle balkon duvarı mi olmalı? Bazı evlerde balkon yok da. Alternatif olarak ne önerirsiniz?

Bu kadar emek vereceğime kukumu bantlar otururum daha iyi. Nimetle şaka olmaz. Muzun kilosu olmuş 27373737 TL. Bant desen yine para. Balkon duvarı da sürtünmekten aşınır hadi bakalım bir de boya parası. Bir kuku uğruna ne ocaklar sönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…