Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.

Bana da çok lazım olmaz aslında ama bulunsun. İyi gün var kötü gün var 😅
Bu iş için uretilmiş aletler cok pahalı. Penis halkalari oluyor ucunda titreşimli aleti olan. Iliski esnasinda titresimle klitoris uyariliyor. Simdi girdim baktim 800 lira. Garibanın yüzü gülür mü? Mecbur masaj aletiyle titriyoruz iste☹

Bu iş için uretilmiş aletler cok pahalı. Penis halkalari oluyor ucunda titreşimli aleti olan. Iliski esnasinda titresimle klitoris uyariliyor. Simdi girdim baktim 800 lira. Garibanın yüzü gülür mü? Mecbur masaj aletiyle titriyoruz iste☹
O masaj aletleri klitorisi uyarmak için degilmi ilişki esnasında denediniz mi hiç orgazma yardımcı oluyor mu

O nasıl fiyat öyle ya, hayal kurdum şimdi, pilli diş fırçasını penis halkası gibi kullanabilir miyiz acaba, biraz tasarım yapmak lazım

Sağlık ürünü adında geliyor vibratör olduğu anlaşılması imkansız. Büyük sarılı pakette gelir genelde içinde pilleri olmaya bilir alın derim 😁🙊 vibratör ve reel seks çok farklı ya birbirine benzemez. Karışmaz yani rahat olun.

Esinize tarif edin. Klitorisin tam altinda diye. Azicik geriye cekilip vajinanin üst duvarina surtecek. Anlayamazsa elinizi yuvarlak yapin oyle tarif edin. Boşluğa girip çıkıyorsun. G noktasini uyarman gerek diye.
Evet tsk ederim.Orgazm için peki illaki üstte olmak gerekiyor mu

Bu arada vibratör cahiliymisim. Ben o dildo denen şey gibi sanıyordum hepsini. Bu baya minik pilli bir şeymiş. Ay hatta YouTube'da teknolojiye atarlanan adam diye bir kanal var. Dün onun kanalda siyah nokta vakum aleti tanıtıyordu titreşimli bir şey. Adam dedi ki valla baya da çok amaçlı al bunu vibratör olarak kullan 😂😂 gerçekten de öyle yapmışlar sap kısmını boyut şekil şemal ve titriyor oluşu aynı vibratör gibi baktım da. Üstelik bir de pilli. Alternatif olarak düşünülebilir bence ve saklaması da kolay :KK53:

Buraya birazdan link gelecek 😂

Edit: söz konusu amme hizmeti video -->

Vibratör muhabbeti 8. Dakikada başlıyor. Yorumlarda da herkes vibratör demiş zaten :KK53:

Son düzenleme:
Bu arada vibratör cahiliymisim. Ben o dildo denen şey gibi sanıyordum hepsini. Bu baya minik pilli bir şeymiş. Ay hatta YouTube'da teknolojiye atarlanan adam diye bir kanal var. Dün onun kanalda siyah nokta vakum aleti tanıtıyordu titreşimli bir şey. Adam dedi ki valla baya da çok amaçlı al bunu vibratör olarak kullan 😂😂 gerçekten de öyle yapmışlar sap kısmını boyut şekil şemal ve titriyor oluşu aynı vibratör gibi baktım da. Üstelik bir de pilli. Alternatif olarak düşünülebilir bence ve saklaması da kolay :KK53:

Buraya birazdan link gelecek 😂
Sabırsızlıkla bekliyoruz. 😂

X