Olmuyorama buna alışılırsa ilerde gerçek ilişkide sıkıntı olabilir mi ?
İyiki kırılıp içinde kalmamışAy konudan bağımsız bir sey geldi aklima
lubnanli bir kiz arkadaşım var baya zenginler Arap zaten nasıl olmasin. Neyse bunların evde yatılı yardımcılari var. Bir tanesi genç bir kizmis temizliğe bakıyormuş evde. Bir gün onlarin kaldığı bölüme gitmiş bir şey istemeye, kızı elinde kocaman patlıcanla masturbasyon yaparken yakalamışay bir anlatisi var tatli tatli gözlerini de açtı kocaman. "O neee dedim. Ama nedenn? Neden o kadar büyük söylesene? Ne yapajak onunla? Yani karnına girer agzindan cikar neden salata degil, yetmiyor mu" diyor garibim Arabistanda nereden bulacak da alacak vibratoru tabi. Ama patlıcan nedir hakkaten ya iykkkkkk
Ahahahshshshrajsjsjs gece gece kahkaha attımİyiki kırılıp içinde kalmamış
İyiki kırılıp içinde kalmamış
Ay yok artıkSiz öyle deyince aklıma birkaç yıl önce burada gerçekleşmiş bir olay geldi. Bir imam hastaneye gidiyor karnındaki ağrı şikayetinden, doktora da bunu söylüyor. Yapılan tetkikler sonucunda adamın makat bölgesinde kırılmış bir salatalık tespit ediyorlar Sonra onu ameliyatla alıyorlar. O habere gülsem mi, ağlasam mı bilememiştim o vakit.
Keske sadece kendine yapsaymis. Cocuklari istismar etmeseymiş. Cocuklar isin icine girince her türlü zulmü reva görüyorum bu pisliklere.Oda bişeymi adam hem hafız hem imammış kuran kursunda da görevliymiş hemde kızılay şube başkanıymış kuran kursundaki bir erkek çocuğunu yıllarca kullanmış hatta bir lisede din deslerine girmiş oradada bir kızı kullanımış insanlar bunun arkasında yıllarca namaz kılmış düşünsenize
O kötülüğü kendilerine yapsalar onlardan erkenden kurtulurduk. İlla bize zarar verecekler.Oda bişeymi adam hem hafız hem imammış kuran kursunda da görevliymiş hemde kızılay şube başkanıymış kuran kursundaki bir erkek çocuğunu yıllarca kullanmış hatta bir lisede din deslerine girmiş oradada bir kızı kullanımış insanlar bunun arkasında yıllarca namaz kılmış düşünsenize
Bence esnek olduğu için kırılma yapmaz diye patlıcan salatalık bi tarafta kalabilir ? Diye düşündüm.Ay evet ya bi de eliyle gösterdi hatta koluyla desem daha doğruiyice midenizi bulandırayim, arap erkeklerinin penisleri aşırı büyük ve simsiyah oluyormuş öylesine alışmışsa demek ki en benzeyen materyal olarak onu bulduysa demek
Keske sadece kendine yapsaymis.
Kendilerine derkenO kötülüğü kendilerine yapsalar onlardan erkenden kurtulurduk. İlla bize zarar verecekler.
Cocuklara musallat olacagina poposunda salatalil kirmaya devam etseymiş diyorum. Siz yazmadiniz mi yukarida bir imam salatalik çıkartırmış diye?Ne kastettiniz tam anlayamadım
Yok benim bahsettiğim başka ben saltalık çıkana nispetle yazdımCocuklara musallat olacagina poposunda salatalil kirmaya devam etseymiş diyorum. Siz yazmadiniz mi yukarida bir imam salatalik çıkartırmış diye?
O haberi söyleyen kişi bendimCocuklara musallat olacagina poposunda salatalil kirmaya devam etseymiş diyorum. Siz yazmadiniz mi yukarida bir imam salatalik çıkartırmış diye?
Kız allah seni napmasın gülmekten öldüm
Şeytana uyduracaksın beni de, bir bakayım şu masaj aletlerineKonuyu anasayfada görünce tekrar yazmak istedim. Dis fırçası yuz temizleme cihazi onerileri gelmis. Bimde a101de avuç kadar masaj aletleri oluyor 5 6 lira. Onlar da cok keyifli denemiştimbir de ben yerinizde olsam titresimli dildo satın alirim. Vibratör seks esnasinda keyfi katliyor bence. Yani partnerle guzel. Ama şöyle titresimli bir dildo olsa hatta bazilarinin çıkıntısı oluyor klitorisi de uyaranı. Tadindan yenmez
Aynen onlar.Şeytana uyduracaksın beni de, bir bakayım şu masaj aletlerine3 noktalı olamları diyorsun sanırım