Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.

İyiki kırılıp içinde kalmamış

İyiki kırılıp içinde kalmamış
Siz öyle deyince aklıma birkaç yıl önce burada gerçekleşmiş bir olay geldi. Bir imam hastaneye gidiyor karnındaki ağrı şikayetinden, doktora da bunu söylüyor. Yapılan tetkikler sonucunda adamın makat bölgesinde kırılmış bir salatalık tespit ediyorlar Sonra onu ameliyatla alıyorlar. O habere gülsem mi, ağlasam mı bilememiştim o vakit.

Ay yok artık

Oda bişeymi adam hem hafız hem imammış kuran kursunda da görevliymiş hemde kızılay şube başkanıymış kuran kursundaki bir erkek çocuğunu yıllarca kullanmış hatta bir lisede din deslerine girmiş oradada bir kızı kullanımış insanlar bunun arkasında yıllarca namaz kılmış düşünsenize

Konuyu anasayfada görünce tekrar yazmak istedim. Dis fırçası yuz temizleme cihazi onerileri gelmis. Bimde a101de avuç kadar masaj aletleri oluyor 5 6 lira. Onlar da cok keyifli denemiştim bir de ben yerinizde olsam titresimli dildo satın alirim. Vibratör seks esnasinda keyfi katliyor bence. Yani partnerle guzel. Ama şöyle titresimli bir dildo olsa hatta bazilarinin çıkıntısı oluyor klitorisi de uyaranı. Tadindan yenmez

Keske sadece kendine yapsaymis. Cocuklari istismar etmeseymiş. Cocuklar isin icine girince her türlü zulmü reva görüyorum bu pisliklere.

O kötülüğü kendilerine yapsalar onlardan erkenden kurtulurduk. İlla bize zarar verecekler.

Bence esnek olduğu için kırılma yapmaz diye patlıcan salatalık bi tarafta kalabilir ? Diye düşündüm.

Cocuklara musallat olacagina poposunda salatalil kirmaya devam etseymiş diyorum. Siz yazmadiniz mi yukarida bir imam salatalik çıkartırmış diye?
Yok benim bahsettiğim başka ben saltalık çıkana nispetle yazdım

Şeytana uyduracaksın beni de, bir bakayım şu masaj aletlerine 3 noktalı olamları diyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…