Ay hiç bilmiyorum kiDildodan bahsediyorsunuz sanırım? Vibratör titreşimlidir çünkü. O da seçeneklerim arasında ama.
Hahahaha paketin tasarımını düşünemiyorum bile.
Evde dildo görürlerse asıl o zaman olay çıkar benceAy hiç bilmiyorum kidemin birine de sordum neden özellikle titreşimli oluyor ki? Cidden meraktan soruyorum stabil olani yani işte dildo olani daha iyi olmaz mi ya
Kayganlastiriciyi taşırsın xrayde çıkmaz ama dildo güvenlikten geçerken kabak gibi ben buradayım diyecek ya da patlıcan mi demeliydimSize bir şey söyleyeyim: Son ilişkim bittiğinden beri 5 aydır çantamda kayganlaştırıcı taşıyorum. Çünkü evde onu koyacak başka bir yerim yok, vereceğim biri de yok.
Ay ilahi atın gitsin yenisini alırsınız ilişkiniz oluncaSize bir şey söyleyeyim: Son ilişkim bittiğinden beri 5 aydır çantamda kayganlaştırıcı taşıyorum. Çünkü evde onu koyacak başka bir yerim yok, vereceğim biri de yok.
sık sık ilişkiye girmeyince acı oluyor ama haftada en az 2 3 gun olunca acı hissetmezsinizEvde dildo görürlerse asıl o zaman olay çıkar benceAslında farklı boyutları oluyor, ama araştırmak lazım. Çünkü gerçek ilişkide de acı hissi yaşıyorum, o yüzden dildoya biraz daha mesafeliyim nedense.
sık sık ilişkiye girmeyince acı oluyor ama haftada en az 2 3 gun olunca acı hissetmezsinizhe birde vibratorude cantanizda tasiyacaksiniz heralde hep kaygalastirici gibi
aileyle yaşamakta zor olur gerçektenTaşınana kadar sanırım evet (son cümlenize istinaden).
Patlıcan taşımak daha iyi fikir, en azından bu coğrafyada kimsenin onu kullanabileceğini düşünmüyorum. O yüzden en kalınını atarım çantaya.Kayganlastiriciyi taşırsın xrayde çıkmaz ama dildo güvenlikten geçerken kabak gibi ben buradayım diyecek ya da patlıcan mi demeliydimşunların daha portatif olanlarını yapsalar keşke. Bi kere Kerimcan durmazin bi fotosunda cikmis arka planda kocamandi. Ben çok tedirgin olurdum ya. Odamda bir tane parkeyi söküp içine kilitli bir kasa yerleştirmedikce icim rahat etmezdi
Kafamda öyle bir plan var, o yüzden atamaları bekliyorum. Yıllardır onlarla yaşıyorum, yetti gari.aileyle yaşamakta zor olur gerçektenayrı evemi tasinacaksiniz
en iyisi ayrı ev hem bunuda yaşamadım demezsin içinde kalmaz , meslek ne bizde atama bekliyoruzda artık imkansız gibiolduKafamda öyle bir plan var, o yüzden atamaları bekliyorum. Yıllardır onlarla yaşıyorum, yetti gari.
İngilizce öğretmenliği. Ama mülakat takvimi hiç belli değil, o canımı sıkıyor biraz. Sizin mesleğiniz nedir?en iyisi ayrı ev hem bunuda yaşamadım demezsin içinde kalmaz , meslek ne bizde atama bekliyoruzda artık imkansız gibioldu
ben sosyal hizmet okuyorum daha bitiremedim ama lise düzeyinde kaç kere sınava girdim sonuç alamadım, eşimde bilgisayar mühendisi bir türlü atanamadıİngilizce öğretmenliği. Ama mülakat takvimi hiç belli değil, o canımı sıkıyor biraz. Sizin mesleğiniz nedir?
Bu yıl hakkımızda hayırlısı olur umarım.ben sosyal hizmet okuyorum daha bitiremedim ama lise düzeyinde kaç kere sınava girdim sonuç alamadım, eşimde bilgisayar mühendisi bir türlü atanamadı
umarım herşey istediğimiz gibi olurBu yıl hakkımızda hayırlısı olur umarım.
(Şimdiki konumuz genel izleyici kitlesini kapsıyor, hahaha)
Tatlım sende ne numaralar var böyleKapalı kutu sıyahla sarılmış gelıyo hrpsiburadada almıştım
Hep 10 numarayım aynıyımTatlım sende ne numaralar var böyle
Hani özelden taktikleşecektik unuttun muHep 10 numarayım aynıyım
İş yerine öyle bir kargomun geldiğini düşündüm de şuanben de hep merak etmişimdir ama hiç açık değilim böyle şeylere
Yok unutmadım :)Hani özelden taktikleşecektik unuttun mu