• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vermeseydim keşke numaramı :( :(

inş sevgilin de senin kadar sadakatlidir diyim...ne diyim yani...
onun kişiliğine kalmış. ben dua ederim her zaman istemediğim bişey varsa karşıma çıkar Allahım diye.. ben kendime olan saygımıda kaybetmek istemem, onu kırmakta istemem. inşallah öyledir..
Kendi kendine gelin güvey olmuşun çocuk rahatsız etmemiş zaten
Saçma sapan bahaneler için arayıp mesaj atsa söylediklerini anlarım da saçma sapan bişey yapmışın
Kendini kötü hissetmeni de anlamadım haksızlık ettiysen askerdeki sevgiline değil sapık muamelesi Yaptığın arkadaşına yapmışın
sapıklık değil ama bi erkeğin hangi niyetle yazdığını anlayabilirsiniz değil mi bayan olarak? kaldı ki o benim arkadaşım değil iş arkadasım da değil. sapık muamelesi yapmadım erkek arkadasım hoş karşılamaz dedim bunu dedikten sonra tekrar yazdığı için tedirgin oldum. anlatabiliyor muyum?

Şöyle yap... Umarım numaranı silmiştir ama, eğer bir daha yazarsa bak x de, seninle iş konusunda konuştuk ve buna istinaden numaramı istedin bende bu sebepten verdim ama bu durumu artık yanlış anlamaya başlayacağım. Numaramı silmeni rica etmiştim lütfen sil, yoksa ben seni engelleme kabalığında bulunmak durumunda kalacağım. Ben nişanlıyım/sözlüyüm ve bu tür durumlar gerçekten hoş olmuyor de. Yok hala yazıyorsa o zaman anlayacağı dilden konuşuruz.

Şöyle yap... Umarım numaranı silmiştir ama, eğer bir daha yazarsa bak x de, seninle iş konusunda konuştuk ve buna istinaden numaramı istedin bende bu sebepten verdim ama bu durumu artık yanlış anlamaya başlayacağım. Numaramı silmeni rica etmiştim lütfen sil, yoksa ben seni engelleme kabalığında bulunmak durumunda kalacağım. Ben nişanlıyım/sözlüyüm ve bu tür durumlar gerçekten hoş olmuyor de. Yok hala yazıyorsa o zaman anlayacağı dilden konuşuruz.
Canim teşekkürler söyledim zaten yazmadi gelip geçerken selam veriyor sdece. Kendimi onun yerine koyunca rahatsiz olur diye düşündüm yanlış anlaşıldım gakuba biraz

sorun o değil anlatamıyorum. norma birine vermiş olsam sorun yok ama niyeti başkaymış çocuğun bu durumda kim sorun yapmaz ki? bana güveniyor çok şükür o konua sorun yaşamıyoruz ama işte dediğim gibi askerde diye daha fazla sakınır oldu.. hiç bir erkek istemez sevgilisinden hoşlanan biriyle muhatap olmasını.. yorumlarınız için çok teşekkür ederim. kuzenime geldim anca yazabildim
Güzelim sen hala sorun o değil diyorsun.Çocuk sana farklı bir niyet sergilerse hayır der geçersin.Askerdeki sevgili,senden kim hoşlanıyor ne oluyor ne bitiyor gereksiz herşeyi bilmek zorunda mı?Dürüst davranmak farklı birşey,herşeyi a dan z ye anlatmak farklı.Herkesin bakış açısı farklıdır.Bu kadar sevgililerinize hayatınızın iplerini vermeyin.Bu kadar korku yaşamayın.
Hee bi de çocuk sana ölüyorum bitiyorum dememiş ki.Sevgilisi var mı diye sormuş.Bu meraktan da sorulabilir.Hoşlandı sordu diyelim.Cevabını almış.Ne gerek var elin oğluna yok sevgilim var yok kızar....

Güzelim sen hala sorun o değil diyorsun.Çocuk sana farklı bir niyet sergilerse hayır der geçersin.Askerdeki sevgili,senden kim hoşlanıyor ne oluyor ne bitiyor gereksiz herşeyi bilmek zorunda mı?Dürüst davranmak farklı birşey,herşeyi a dan z ye anlatmak farklı.Herkesin bakış açısı farklıdır.Bu kadar sevgililerinize hayatınızın iplerini vermeyin.Bu kadar korku yaşamayın.
Hee bi de çocuk sana ölüyorum bitiyorum dememiş ki.Sevgilisi var mı diye sormuş.Bu meraktan da sorulabilir.Hoşlandı sordu diyelim.Cevabını almış.Ne gerek var elin oğluna yok sevgilim var yok kızar....
Ben ona anlatmadim ki zaten sadece kendi içimde sorun yapıyorum gidip boyle böyle oldu demiyorum tabiiki ölüp bitmedi bana ama bende diyorum ki ilgisni anlayabilir bi bayan ve bu beni rahatsiz etti erkek arkadasim var dememe ragmen tekrar mesaj attığı icin rahatsiz oldum. Kabul ediyorum biraz abartmis olabilirim ama daha önce bu tarz bişey yaşadığımız için bi an tedirgin oldum sdece. Affedersin cidden kirmak değil amacim ama abes bişey yok gibi geliyor hala bana

valla biraz zor bir durum, ama sonuçta engellemedin mi? belki fazla takinti yapmaz sevgilin.. ya da gerçegi anlat kendisi ögrenmesinden daha iyidir.
Anlatmayı düşünmüyorum canim ya :(

Ben ona anlatmadim ki zaten sadece kendi içimde sorun yapıyorum gidip boyle böyle oldu demiyorum tabiiki ölüp bitmedi bana ama bende diyorum ki ilgisni anlayabilir bi bayan ve bu beni rahatsiz etti erkek arkadasim var dememe ragmen tekrar mesaj attığı icin rahatsiz oldum. Kabul ediyorum biraz abartmis olabilirim ama daha önce bu tarz bişey yaşadığımız için bi an tedirgin oldum sdece. Affedersin cidden kirmak değil amacim ama abes bişey yok gibi geliyor hala bana
Benim kırılacak birşeyim yok.Sana abes birşey gelimyorsa devam et o zaman canım ne diyelim.

Yani çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana. . Bu kadar kısıtlanan , korkulan bir ilişki ne kadar sağlıklı duşunemedim şimdi.
Adama sil ve arama demişsiniz, neden arasın ki sizi ? Hadi aradı rahatsız etti, hattınızı değiştirirsiniz.
Empati kurup rahatsız olduysanız sizde nişanlınızla aynısınız demektir.Bu kadar kıskançlık iyi değil.

Yani çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana. . Bu kadar kısıtlanan , korkulan bir ilişki ne kadar sağlıklı duşunemedim şimdi.
Adama sil ve arama demişsiniz, neden arasın ki sizi ? Hadi aradı rahatsız etti, hattınızı değiştirirsiniz.
Empati kurup rahatsız olduysanız sizde nişanlınızla aynısınız demektir.Bu kadar kıskançlık iyi değil.
anladığınız anlamda korkmak değil bu onu kırmaktan korktum ben. Söyledim yine söyliyim normal biri olsaydı sorun olmazdı bana ilgisi olan biri söz konusu olan. bu durumdan herkes rahatsız olur

Back
X