- Konu Sahibi CorpseBride88
Gönlüm biraz rahatladı valla sayenizde. Daha anlatmadığım maddi olarak konularda var. Geçmiş alkol hayatı yüzünden 40 kusur yaşındaki adamın hiç birikimi yok mesela. Yarın öbür gün herşey yolunda gitseydi muhtemelen bu da problem olacaktı. Dışarda yemek içmek konusunda her zaman eli sıkıydı mesela. Ki bende hesap ödenirken asla geri planda kalmam huyum değil. Genelde evde buluşmak isterdi. Eski bir arabası vardı. Onu bakıma sokmuştu. Şu kadar tuttu diye dert yanmıştı. Bütün nakitini ustaya vermiş. Annemle tanıştırdığım günde cebinde nakit para olmadığı için tüm harcamaları ben yaptım sayılır.1 ayda bu kadar bağlanmaya gerek yok. ayrılık doğru karar gibi görünüyor sizin için.
Sizlerin de dediği gibi annesi muhtemelen oğlunun sorumluluğunu benimle paylaşmak istedi. Tamam güzel bir işi mesleği vardı diyelim. Öğlen işyerini aradım. Dünkü berbat durumundan sonra işine de gitmemiş. Onu da aksatmış falan. (tabi kim olduğumu söylemeden)
Kendi kendime diyorum şu an: Bana bu hayatta yük değil kanat lazım. Böyle bir adama çarpan kalbimin de ta içine tüküreyim:)