Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vermeseydim keşke numaramı :( :(
- Konu Sahibi seloooo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sevgiline söyleme bence o kişiye de çok resmi davran.eğer olmadık zamanlarda bir şey yazarsa bu tarz yazışmalardan hiç hoşlanmadığını belirt.numaramı sil falan ne bileyim hoş değil.üstü kapalı bir şekilde erkek arkadaşını sevdiğinden bahset yanındaki çalşan bayana.yeni işe girdim. kendi alanım değil ama mecburen çalışıyorum. yan mağazada biri var 25 yaşlarında. yanımda çalışan ablayla samimiler baya. benim işe girdiğim gün sevgilimin olup olmadığını sormuş abla da var demiş.
neyse geldi hangi bölümden mezunsun falan dedi bende söyledim. benim bi abim var sorayım olursa kendi alanında çalışırsın dedi bende olur dedim. numaranı alayım mı haber veririm dedi benimde bi an salaklığıma geldi verdim. şimdi aklıma geliyor yarın işe gelince haber verirsin demeliydim oan bahane uyduramadım yazdı işte bende sadece işle alakalı oldugu için verdim erkek arkadasım böyle şeyleri sevmiyor onu huzursuz etmek istemem numaramı silmeni istesem çok mu ayıp etmiş olurum falan dedim. tamam dedi. ama sonra tekrar yazdı bende tekrar söyledim. ve dün gece uyuyamadım hiç. Benim kötü bi niyetim yok ben kendimi biliyorum ama sevgilim çok kızar duyarsa yani tepki verir askerde zaten psikolojisi iyi değil kıskançlıkları arttı. bende ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum şuan
endişelenme. flört etmeye çalışıyo bu adam seninle. hala ısrarla rahatsız ederse telden engellersin. sevgiline demene gerek yok, sadece adama yüz verme defolup gider insansayeni işe girdim. kendi alanım değil ama mecburen çalışıyorum. yan mağazada biri var 25 yaşlarında. yanımda çalışan ablayla samimiler baya. benim işe girdiğim gün sevgilimin olup olmadığını sormuş abla da var demiş.
neyse geldi hangi bölümden mezunsun falan dedi bende söyledim. benim bi abim var sorayım olursa kendi alanında çalışırsın dedi bende olur dedim. numaranı alayım mı haber veririm dedi benimde bi an salaklığıma geldi verdim. şimdi aklıma geliyor yarın işe gelince haber verirsin demeliydim oan bahane uyduramadım yazdı işte bende sadece işle alakalı oldugu için verdim erkek arkadasım böyle şeyleri sevmiyor onu huzursuz etmek istemem numaramı silmeni istesem çok mu ayıp etmiş olurum falan dedim. tamam dedi. ama sonra tekrar yazdı bende tekrar söyledim. ve dün gece uyuyamadım hiç. Benim kötü bi niyetim yok ben kendimi biliyorum ama sevgilim çok kızar duyarsa yani tepki verir askerde zaten psikolojisi iyi değil kıskançlıkları arttı. bende ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum şuan
Kendini neden bu kadar uzdun ki? Numaralar kullanilmak icin vardir. İs ile ilgili bir durum der gecersiniz. Neden buns kizacak sevgiliniz anlayamadim. Bos bulunmussunuz iste. Askerdeyken birsey diyemem ama normalde bu kadar kiskanc mi .. Bilmiyorum bu derece seyleri ben kaldiramam sanirim. Kiskanc bir erkek arkadasim vardi yurttan cikakerken izin isteyecekmisim, arkadaslarimla bulusurken iziin alacakmisim, yemekhaneye indim diye mesaj atacakmisim eeeh dedim biraktim valka daral gelir bana.
E ararsa telefondan onu nasıl engelleyeceksin ?
Telefonda da engelleme özelliği var.
Olmayanlar için de engelleme programı var.
Hatta bu engelleme programı bile görünmesin diye saklama özelliği var :)
Telefonda da engelleme özelliği var.
Cnm adi ne o programin :)Telefonda da engelleme özelliği var.
Cnm adi ne o programin :)
Bir sürü var.
Google Play'den call blocker diye aratabilirsin.
ne kadar kuruntu yapıp üzmüşsün kendini , alt tarafı işle alakalı vermişsin numaranı , bu kadar kendinizi neden kısıtlıyorsunuz anlamıyorum , ne senin kendine güvenin var ne de erkek arkadaşının sana güveni var ki bir numara vermeden bile bu kadar dertlenmişsiniz. işle alakalı verdiğini söylüyorsun zaten.
Konuyu başından beri her yorumla okuyorum. Bişey mi kaçırdım acba diye ama anlayamadım bir türlü. İşle ilgili olabilir diye birisine numaranızı vermişsiniz.Bunun erkek arkadaşınızla ne alakası var. Devlet sırrı değil ya bu. Kendim vermediğim halde bir sürü insan numaramı ( işim nedeniyle ) bir şekilde öğreniyor ve arıyor.Tanımadığım hiç bir numarayı açmam ..Bu bukadardır. Sizde ararsa açmazsınız mesaj yazarsa cevap vermezsiniz Neyin endişesi bu anlamadım
Olamazzzz nasıl aldatirsin adami hem de askerde!!!
Yapma arkadaşım bunda ne kötülük var. Hayatı kendinize zindan etmeyin. sevgilin olacak kişi seni bir kısıtlıyorsa bir de sen kendi kendini kısıtlıyorsun. Erkek egemen dünya! Adama bak taa askerden senin kalbine korku salıyor. Bu nasıl aşk! Bu nasıl sevgi! Sen kendi namusuna sahip cikamiyor musun da bir erkegin kurallarina ihtiyac duyasin? Ustelik de bu kadar sıkı sıkıya bağlı kalasın? Hayatin bu kadar kiymetsiz mi senin? Valla da billa da biz ediyoruz kendimize ne ediyorsak. Biz sunuyoruz erkeklere bu saltanatı.
Yapma arkadaşım bunda ne kötülük var. Hayatı kendinize zindan etmeyin. sevgilin olacak kişi seni bir kısıtlıyorsa bir de sen kendi kendini kısıtlıyorsun. Erkek egemen dünya! Adama bak taa askerden senin kalbine korku salıyor. Bu nasıl aşk! Bu nasıl sevgi! Sen kendi namusuna sahip cikamiyor musun da bir erkegin kurallarina ihtiyac duyasin? Ustelik de bu kadar sıkı sıkıya bağlı kalasın? Hayatin bu kadar kiymetsiz mi senin? Valla da billa da biz ediyoruz kendimize ne ediyorsak. Biz sunuyoruz erkeklere bu saltanatı.
Lütfen şu sevgililerinizi hayatınızın merkezine oturtup,onlara bağımlı yaşayıp,korku psikolojisi oluşturmayın.Erkeklerin şiddete eğilimi,kadın üzerinde baskı kurmasına zemin hazırlıyorsunuz.yeni işe girdim. kendi alanım değil ama mecburen çalışıyorum. yan mağazada biri var 25 yaşlarında. yanımda çalışan ablayla samimiler baya. benim işe girdiğim gün sevgilimin olup olmadığını sormuş abla da var demiş.
Numaranı vermişsin bir iş için.Gayet normal,gayet medenice bir hareket.Verdiğin kişi sana başka türlü birşey yazar veya söylerse tavrını koyar,bu tarz cümleler konuşma der geersin.Yok erkek arkadaşım böyle şeyleri sevmiyor filan filan..ne gerek var böyle şeylere.Sen daha baştan özelini söyleyerek o şahısla arandaki mesafeyi kaldırıyorsun.
yeni işe girdim. kendi alanım değil ama mecburen çalışıyorum. yan mağazada biri var 25 yaşlarında. yanımda çalışan ablayla samimiler baya. benim işe girdiğim gün sevgilimin olup olmadığını sormuş abla da var demiş.
e zaten numaramı silmeni istesem demişin oda tamam demiş sende haksızlık falan yapmamışın erkek arkadaşına :S
Belirtmisin iste,erkek arkadasimin hosuna gitmez demisin.daha aramaz,senden hoslanmis bile olsa,erkek arkdasin oldugunu ogrendikten sonra daha aramaz bence..sevgilinin hem nerden haberi olacak ki..olsa bile once bir kendine inan,guven,art niyet yoktu bunda..baktin ariyor,rahatsiz etmek icin ariyor,tel.numarani degisceksin yapacak birsey yok.
engelledim ama engelleme listesinde görebilir. Kendmi kötü hissettim o yapsaydı çok üzülürdüm empati kuruyorum daha beter oluyor
Sevgili arkadaşım, ne alaka diye başlamak istiyorum izninle.. Yaptığın kötü bişey yok ki kendine bu kadar yükleniyosun. Erkek arkadaşının kıskanç tavırları seni bu noktaya kadar getirmiş olabilir ama bence bundan derhal kurtulman gerek. İlerleyen zamanlarda bu kadar basit durumlara verdiğin büyük tepkiler seni ya da sizi daha da üzer.. Erkek arkadaşına hiç bişey deme ve numaranı verdiğin arkadaşa da gayet kendinden emin ve kararlı bir şekilde seni aramamasını söyleyerek, teşekkür et.. Seni rahatsız edecek boyuta gelirse çalıştığın yerdeki üstlerinden yardım istersin artık ama o noktaya kadar geleceğini sanmıyorum.. Sıkma canını, olur böyle şeyler.) Önemli olan tavrını net bi şekilde ortaya koyabilmek..
İyi dileklerim ve sevgilerimle..