Verimli Yaşam Günlüğüm

Benimde çok Kilom yok aslında bi 5 kilo falan ama işte bir türlü devam edemediğim için üstüme yapıştı ama bu sefer kesin kararlıyım

Günlük Rutin Planım
Sabah 8.00 uyanma cilt bakımı makyaj okula hazırlık
8.30 evden çıkma okula varış 9.00 yol boyunca şükürlerimi hatırlama ve yapma
9.00-15.00 okul
15.00-15.30 Eve geliş
15.30-17.00 Çocuklarla hasret giderme ve oyun saati
17.00-18.00 Akşam yemeği
18.00-19.00 Serbest Zaman
19.00-20.00 Sporda geçirilen zaman 20.30 gibi bir ve dönüyorum duş falan derken 21.00
21.00-21.30 Çocuklarla oyun saati
21.30-22.00 Uyku öncesi hazırlık diş fırçalama öykü okuma
22.00-22.30 çocukların uyuması
22.30-23.00 kitap okuma
23.00-23.30 Ders çalışma alanımla ilgili
23.30-24.00 Meditasyon
24.00 Uykuya geçiş
Allahım sen utandırma her günümü detaylı yazacağım inşallah

Merhaba günlüğüm dün tam da istediğim gibi geçen bir gündü ders çalışma olayını sanırım geç saate bıraktığım için yapamıyorum onun için başka bir saat aralığı düşünmem lazım ya da okulda mı yapsam acaba diye düşünüyorum öğle arasında falan olabilir gerçi öğle arasında da dinlenmeye ihtiyacım var bununla ilgili bi düşüneyim bakalım
Spor uma gittim dün özlemişim
Sabah 1 haş yumurta yedim
Öğlen 4 yk kadar kuru börülce salatası
Ara 2 biskrem
Akşam 10 tane yaprak sarma
Ara 2 kare bitter

Bugünkü menüm
Sabah 1 haş yumurta
Öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği
3 yk Kıymalı patates 3 yk yoğurt
Ara 1 kurabiye
Ara 1 mini popkek 2si bir arada
Akşam 3 yk spagetti 1 tabak yeşil mercimek 2 yk yoğurt
Ara 1 elma
Ara 2si bir arada 2 kare bitter

Of çok kötü beslenmişöiim bugün iyi zannediyordum ama berbat da değil bence
Kitap okudum bol bol
Sohbet ettik nöbet arkadaşımla
Şimdi de meditasyon ve uyuma zamanı

Günaydın sevgili günlüğüm başlangıç kilom 65.1 regl olmadım olmam lazım bugün ödem de vardır günlük 2 porsiyon meyve 2 porsiyon ekmegi geçmeyecek şekilde sayarak beslenmeye çalışacağım hedefim Mayıs sonuna kadar 55 olmak Bu iş bitecek artık

Merhaba günlüğüm
1. Gün
Sabah 1 fırında patates 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık

İkindi 3 köfte bol salata 1 bardak ayran

Ara 1 filtre

Ara 8 badem
Spor 1 saat spor salonunda

Gayet başarılı açım saatler dengeli olmadığı için ama sabah yiycez artık

merhaba sevgili günlüğüm beslenme gerçekten de benim için kilit noktada beslenmeyi düzeltince kendime olan güvenim hayata bakışım şükran duygularım hepsi değişiyor
bugün taşımalı öğrencilere okul tatildi kar tatili öyle olunca pek öğrencimiz yoktu bende dönem başı toplantımı yaptım öğretmenlerle
yeni bir okula olduğum için biraz boşluk duygusu hissediyorum zamanla dolar inşallah

yediklerime gelince:
sabah : 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık

öğlen: 6 yk haşlanmış yeşil börülce 4 yk yoğurt

ara 1 elma 7-8 badem

akşam: 2 büyük dilim karnabahar graten (diyete uygun mu tartışılır ama ben çok da kötü görmüyorum) salatalık

ara 1 filtre 2 kare bitter (bitter çikolata en büyük zevklerimden bunu terk etmek istemiyorum porsiyona dikkat edince bence bu da sorun değil)

spor yok bugün
su 3 lt içtim

Bugün ufak bir kaçamak oldu ama en büyük yanlışımı yapmayıp battı balık yan gider demeyip yarın dengeleyeveğim

Sabah 2 dilim tb ekmekle sucuklu kaşarlı tost domates salatalık

Ara 1 ikisi bir arada kahve 5 fındık

Öğlen 1 kupa domates çorbası kereviz salatası 1 ceviz
Ara 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Ara Komşuda 1 dilim ağlayan kek 3 hurma

Akşam Yarım tavuk göğsü salata 1 fırında patates

Spor 1 saat spor salonunda cardio pilates
Su 3.5
Bugün porsiyonlar topladığımda 6 ekmek 3 meyve yapıyor dolayısıyla yarın ekmek yemez tek meyve yersem dengelemiş olurum

Kendime not:Bu bir süreç sapmalar olsada devam ettiğim sürece eninde sonunda bitiş çizgisini bulacağım

Bu arada yazmıyorum ama düzenli kitap okumayı çocuklarla oynamayı uyku rutinimizi ve cilt bakımını aksatmadan yapıyorum şükürler olsun

Merhaba günlüğüm
Bugün pansiyonda nöbetçiyim kar tatili olduğu için sabahtan gelmek zorunda kaldım biraz canım sıkıldı açıkçası ama bakalım bugün bize ne getirecek vardır bi hayır diyelim gitsin günümü zehir etmeye gerek yok neticede

Sevgili günlük bugün toparladım bence

Sabah 1 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık

Öğlen tavuklu salata 2 yk yoğurt

Ara 1 2 si bir arada
Ara 2 kare bitter 1 sade kahve

Akşam 6 yk kıymalı patlıcan 4 yk yoğurt

Su 3 lt spor yok

Merhaba sevgili günlüğüm iki gündür yazamadım 14 Şubat günü eşimle yemeğe gittik kayseri YAĞLAMASI ve yarım porsiyon kayseri YAĞLAMASI yedim
Dün de akşam fırında patates 1.5 tane fazladan yediklerim bunlar
Bugün dikkat ediyorum detoksumsu bişi yapmaya çalışıyorum
Ekonomik durum battı geçen ay o yüzden razı modum düşüktü ama napalm olsun önümüze bakacağız hayırlısı inşallah ekstra birşeyler çıkmaz da hızlıca toparlarım

İsime hala ısınamadım yeni okulda içimde koca bir boşluk var ama dolacağını biliyorum araya giren kar tatili bana biraz verimsiz hissettirdi hepsi bu yoksa içimdeki ben işini gerçekten çok seviyor

Gelelim bugüne okulda biraz bu aldığımı hissettim ama onun dışında şu anda harika duygularla yazıyorum bana bunu hissettiren ise spor salonundaki arkadaşlarım
Sporda da çok dinamik ve iyi hissettim bugün çıkışta ameliyat olan bir arkadaşa ziyarete gittik sohbet çok güzeldi bu insanlar bana gerçekten güzel hissettiriyor

Bir diğer güzellik ise beslenmem

Öğlen 6 yk tavuk sote ayran

Ara 2 kare bitter 1 filtre kahve

Akşam 12 tane hamsi salata 1 dilim tb ekmek

Ara 1 avuç çiğ badem ve fındık 4 gün kurusu 1 menengiç

Beslenme iyi olunca nasıl da güvende hissediyorum mutlu olmamın yolu günümün kalitesinde
Kaliteli bir iş günü
Kaliteli arkadaşlıklar
Kaliteli ebeveynlik
Kaliteli ikili ilişki
Kaliteli beslenme
Kaliteli spor
Ve en önemlisi kendimle olan kaliteli ilişki

Daha iyi olur inşallah bugünüme çok şükür

Sevgili günlüğüm
Bugün iş açısından verimli bir gündü en azından şu anda yarın içinde kafamda oturmuş bir plan var düne göre iyiydi diyebilirim yani

Beslenme

Öğlen 6 yk yoğurtlu ıspanak 1 dilim tb ekmek

Ara 1 portakal

Akşam 3 yk bulgur pilavı 1.5 kepçe nohut yemeği

Ara 3 hurma 2 ceviz 10 badem 10 fıstık 3 kuru erik
Abarttığımın farkındayım stresli bi akşamdı benim için arabamızı küçültüp ev kredimizi bir yıla düşürmek mantıklı olur mu diye düşünüyoruz çok kararsızım bu konuda o yüzden strese girdim ve tabiki teselliyi yemekte buldum

Merhaba
Sayfanızı okudum
Günlük olarak verimli rutin sayfasını da okuyorm
Gercekten bana iyi geliyor.
Sizin sayfa da uzun soluklu olur ins.
Benim de 6 aylık bi bebeğim var.
Cidden bazen kendimi yetersiz hissediyorum cok.
Özellikle uykuya gecislerde
71 kilo ile doguma girdim suan kilom 55.5 ama saglıklı beslenme yok
Gittikce kilo veriyorm ama hep halsizim.
Zaten zayıf değil saglıklı olmak onemli.
Kilonuzu dert etmeyin cidden.
Gün vs olaylarından kacındıkca,yemeginizi evden getirdikce düzene girecektir.
Hem saglıklı hem ekonomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…