Verimli Yaşam Günlüğüm

Yeni işiniz hayırlı olsun.
Öğretmen değil miydiniz size neden tatil yok?

sevgili günlük detoks bitti ama acayip bi şekilde yemekten keyif alamadığımı hissediyorum açlık duygusu hiç yok iştahım yok dedikleri bu oluyor herhalde bana çok uzak tabi anlayamadım akşama köfte patates yapıp bi bakcam kendime bu arada okuyanlarve merak edenler var ise taylan kümelinin üç günde üç kilo diyetini yaptım ve gerçekten üç kilo verdim güncel kilom 62.9 detoksa 66.2 ile başlamıştım çok da zorlanmadım bilgilerinize hanımlar

Bugün sabah çok geç saatte bir milföy börek yedim domates salatalık falan standart ama diyet olmayan bir kahvaltı yaptım her şeyden az az tattım
arada bi filtre kahve 1 piko bar yedim kırmızı meyveli

akşam da fırında beşamel soslu karnabaharla bi kase sütlü çorba içtim pek keyif alamıyorum yemekten acaba bilinçaltım değişiyor mu ne olur değişiyor olsun

onun dışında evi süpürdüm çocuklarla oynadım hiç kitap okuyamadım tatil başladığından beri şöyle kendi başıma geçirecek zamana ihtiyacım var

sevgili günlüğüm merhaba
dün akşam fırında patatesli köfte yaptım en sevdiğim diyebilirim abarttım tabi
bugün detoks yapıyorum
yarın diyetisyen kontrolüm var tatil için hedefim kilomu korumaktı dengeli ve sayarak yiyecektim ve beceremedim ha kilomu korudum ama iki hafta içinde üç kilo aldım üç kilo verdim
artık sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum her şeyin sağlıklısını seçmek tartıya odaklanmadan zaten bunu yapabildiğimde bedenim kendiliğinden incelecek yeter debelendiğim kendime sürekli hedefler koyup üç gün uyup sonra bırakmaktan çok sıkıldım

neyse ki okul açılıyor tatile gitmiyor evdeysek tatil benim için çekilmez bir hal alıyor evde kapalı olmak bana göre değil böyle zamanlarda daha agresif oluyorum çouklarla da zaman daha kalitesiz gibi geçiyor oyun oynamak istiyorum ama sürekli oyun oynamak bana göre değil bunalınca telefon veriyorum sonrasında da yoğun suçluluk duyguları bunları aşmam lazım iyi kaliteli bir yaşamı hakediyorum günlük verimli bir rutin oturtmam lazım

kendime hedeflerime yönelik bir rutin oturtmak istiyorum ne de olsa günlük yaptıklarımız bizim hayatımızı belirliyor bugün bunun için bi çalışma yapıp burada paylaşacağım ve günlük yaptıklarımı paylaşırım rutinim değişecek malum okul değişti artık daha geç gidip erken geleceğim bu bize iyi gelecek ve en güzeli işte eşimle bol bol vaktimizin olması herhalde ders programı çok rahat oldu tam bana uyuyor bunlar bize hep iyi gelecek

hayal_hatun sanırım beni düzenli okuyorsun yazmaya ne dersin birbirimize destek oluruz belki

Evet düzenli takipteyim

Uyum sağlayabilirsem tabii ki katılmak isterim.
Ben de sen gibi iyiyken çok iyi ama dibe vurunca da perişan biri oluyorum. O yüzden ruh halimdeki dalgalanmalara göre iniş çıkışlar yaşayabilirim, istikrar için söz veremem:))

Şu sıralar kitap, spor ve sağlıklı beslenme üzerine eğiliyorum. Bir süredir eve yardımcı aldığımdan beri ev düzenim rutininde gidiyor. Bu sayede kendime ve aileme daha çok vakit ayırabiliyorum. Yorgun olmadığım için mutsuz da olmuyorum. 8-5 çalıştığım için gündüz etkinliğim yok. Şimdilik böyle...

Planlarını yazmanı bekliyorum

Bende de görüldüğü üzere istikrar yok benim de spor salonuna gittiğim için spor rutinde evde normal zamanda annem olduğu için de ev işinin de büyük bir kısmı annemde zaten
Her gün yapmayı istediklerim
En az 10 sayfa kitap
Yarım saat alanımla ilgili ders kitaplarından çalışma (bugün bunun için kendime defter aldım her gün bunu yaptığımı düşünsene)
Günlük cilt bakımı (yıkama jeli tonik nemlendirici)
Çocuklarla oyun
Uyku rutini bende zaten hikaye okuma ve çocukları uyutma
SAĞLIKLI beslenme
Haftada dört gün spor
MEDİTASYON her gün mutlaka (bu bana çok iyi geliyor yaratır meditasyonu yapmak istiyorum Çekim yasasına sardım bu ara dün secret belgeselini tekrar izledim bakalım ne olacak

merhaba sevgili günlük
haftasonu yenikararlar almak için uygun bir zaman değilmiş anlaşılan kitap okumak dışında hiç bişi yapamadım saydıklarımdan
neyse yarın okul başlıyor iş demek düzen demek bende inşallah planlarıma yarın başlarım diye umuyorum yap artık şunuuuu

hayal_hatun sen nasılsın

Haftasonu cozuttum.
Yine yeme ataklarım baş gösterdi.
Bugün yeniden başladım gibi ama geceyi geçirmeden kesin konuşamam, her an her şey değişebilir :)

Benim bugünkü planlarim:
İşe gidip geldim
Oğlumu öğlen uykusuna yatırdım
Eşime dünden artan yemekleri ısıttım ama akşama doğru yine mutfağa atılmam gerek

Evi dün akşamdan yatmadan toplamıştım, bu yüzden bugünlük biraz daha rahat olacak

• Çamaaır yıkanip katlaması gerek
• doktor randevulari alinacak
• bilgisayarda bir takim isler halledilecek
• alisverise gidilecek ( sadece eksikler alinacak)
• kitap okunacak
• yatmadan yarina yapilacaklar not alinacak

Bu haftaki niyetimm : " bagirmayan sabirli anne ol. Ne cocuguna ne esine ne etraftakilere gereksiz gerginlik yasat. Gülümse ve huzur ver."

Insallah haftalik niyetler belirleyip hafta boyu bu davranisima özellikle dikkat etmek istiyorum. Böylelikle haftadan haftaya kisisel gelisimil ilerlemis olacak ve istedigim arzuladigim benlige, hayata kavusmus olacagim adim adim

Pazartesi spora da gitmedim
Diyet hak getire
Biraz önce oğlumu yatırırken annecim göbeğin niye bu kadar şişman dedi çok yemek yedim galiba dedim
Belki de bebektir dedi
Allahım şu andan itibaren kesinlikle kararlıyım
Spor salonundan biriyle iddiaya girdim
Artık kaybedecek zamanım da halim de yok
En iyi versiyonumu yaratacağım and içtim

Bende dün halledemedigim isleri bugün hepsini yaptim:) sükür
Bilgisayar isi baya oyaladi beni...

Bugün fazlasiyla yoruldummm hep ayaktaydim tüm gün boyunca
Yarina yapilacaklar listesini yazip kitap okuyagim birazdan insallah

Kesin karar vermenize sevindimmm eminim fit olmaniz hem kendiniz icin cok iyi olacak hemde oglunuz icin

Bende saglikli beslenmek ve iki üc kilo daha vermek istiyorum. Is arkadaslariyla konusurken de bu konu acildi. Aslinda kilolu degilim fakat is yerindeki bayan arkadasla konusurken, bana " e baska ne rüyalar görüyorsun" gibi birsey söyledi. Yani basaramazsin gibisine. Alt tarafi üc dört kilo vermek istiyorum neyini basarmayayim ki? Niye böyle dedi onuda anlamadim ama bozuldum
Motive oldum ve daha fit ve saglikli beslenmeye bende karar verdim nihayet.

Haa bu arada sabirli olmaya ve bagirmayan anne olmaya niyet etmistim ya... bugün bozuldu . Bilgisayarla stres olunca ister istemez ogluma kizdim . Durmuyosun yerinde felan diye.... su an vicdan azabi cekiyorum yine....
siz nasil bas ediyosunuz? Hatice kübra tongarin kitabina basladim bagirmayan anneler hakkinda. Insallh ise yarar Allahimm yaa.... bagirmak ve kötü anne olmak istemiyorum.
Onun yerime koyuyorum kendimi ve bende biri bana bagirsa bisi istedigi gibi olmuyo felan diye sinir olup sesini yükseltse kendimi kötü ve degersiz hissederdim

Bu yüzden kendim istemedigim seyleri o masum kendini savunamaz cocuga yapmaya hakkim yokkkkk. Onlar bize Allahin birer emaneti... ((
Yook yokkk... bagirmayacagimmm niyetim kesinnnnn

Benim iki küçük çocuğum var büyük olanda ya i oğlumda alta kaçırma problemi vardı bunun benim sakin olduğum dönemlerde azaldığını fakat öfkeli olduğum zamanlarda arttığını farkettim
O zamandan beri bağırmayan anne olmaya çok özen gösteriyorum bir de çocuklarla kaliteli zaman geçirmeye çok önem veriyorum
Benim çocuklar beni kızdıracak şeyler yapıyorlarsa oyun istiyorlar demektir çocuğun ifade şekli bu diye düşünüyorum hemen şaka yaparak gıdıklayarak mesela dikkatinin yönünü başka bir konuya çevirmeye çalışıyorum

Bu konuda en çok etkilendiğim şey ise eltim bu çocuklar senin çocukların sen sabretmezsen kimse sabretmez demişti aklımın bi köşesinde kazılı sanki bu sözcükler öfkelensem bile hemen tavrımı değiştirip bağırdığım için özür dilerim seni incitmek istemedim beni affedebilir misin diye soruyorum çocuklarıma Allahtan hemen affediyorlar 

Bunların dışında da çok daha fazla sevmeye çalışıyorum kardeş kıskançlığını en aza indirmek için mümkün olduğunca aynı davranıyorum oğluma kardeşine öğretmesi için görevler veriyorum hep birlikte oynayacağımız oyunlar kuruyorum gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…