- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Yeni işiniz hayırlı olsun.Merhaba sevgili günlüğüm bugün yeni iş yerimde göreve başladım hayırlısıyla iyi olur inşallah
Detoks iyi gitti toplamda 5 yumurta ve donates salatalık yedim bütün gün yarın da yeşil çay süt yapacağım yine spor yapsam iyi olur bugün çok yorgunum bi yarım saat uyusam çok iyi gelecek
öğretmenim eş durumundan tayin istemiştim de göreve başlama yaptım sadece eşimle farklı ilçelere gidiyorduk çok şükür artık aynı ilçedeyiz teşekkür ederimYeni işiniz hayırlı olsun.
Öğretmen değil miydiniz size neden tatil yok?
Evet düzenli takipteyimneyse ki okul açılıyor tatile gitmiyor evdeysek tatil benim için çekilmez bir hal alıyor evde kapalı olmak bana göre değil böyle zamanlarda daha agresif oluyorum çouklarla da zaman daha kalitesiz gibi geçiyor oyun oynamak istiyorum ama sürekli oyun oynamak bana göre değil bunalınca telefon veriyorum sonrasında da yoğun suçluluk duyguları bunları aşmam lazım iyi kaliteli bir yaşamı hakediyorum günlük verimli bir rutin oturtmam lazım
kendime hedeflerime yönelik bir rutin oturtmak istiyorum ne de olsa günlük yaptıklarımız bizim hayatımızı belirliyor bugün bunun için bi çalışma yapıp burada paylaşacağım ve günlük yaptıklarımı paylaşırım rutinim değişecek malum okul değişti artık daha geç gidip erken geleceğim bu bize iyi gelecek ve en güzeli işte eşimle bol bol vaktimizin olması herhalde ders programı çok rahat oldu tam bana uyuyor bunlar bize hep iyi gelecek
hayal_hatun sanırım beni düzenli okuyorsun yazmaya ne dersin birbirimize destek oluruz belki
Bende de görüldüğü üzere istikrar yok benim de spor salonuna gittiğim için spor rutinde evde normal zamanda annem olduğu için de ev işinin de büyük bir kısmı annemde zatenEvet düzenli takipteyim
Uyum sağlayabilirsem tabii ki katılmak isterim.
Ben de sen gibi iyiyken çok iyi ama dibe vurunca da perişan biri oluyorum. O yüzden ruh halimdeki dalgalanmalara göre iniş çıkışlar yaşayabilirim, istikrar için söz veremem:))
Şu sıralar kitap, spor ve sağlıklı beslenme üzerine eğiliyorum. Bir süredir eve yardımcı aldığımdan beri ev düzenim rutininde gidiyor. Bu sayede kendime ve aileme daha çok vakit ayırabiliyorum. Yorgun olmadığım için mutsuz da olmuyorum. 8-5 çalıştığım için gündüz etkinliğim yok. Şimdilik böyle...
Planlarını yazmanı bekliyorum ❤
Motive olmanıza sevindim yaptıklarınızı planlarınızı yazarsanız memnuniyetle okurumIyi gecelertakipteyimmmm
Gece gece iyi motive oldum bakalimmm yarina neleri yapacagiminsallah
Size katilip bende insallah daha verimli olurum
Haftasonu cozuttum.merhaba sevgili günlük
haftasonu yenikararlar almak için uygun bir zaman değilmiş anlaşılan kitap okumak dışında hiç bişi yapamadım saydıklarımdan
neyse yarın okul başlıyor iş demek düzen demek bende inşallah planlarıma yarın başlarım diye umuyorum yap artık şunuuuu
hayal_hatun sen nasılsın
Pazartesi spora da gitmedim
Diyet hak getire
Biraz önce oğlumu yatırırken annecim göbeğin niye bu kadar şişman dedi çok yemek yedim galiba dedim
Belki de bebektir dedi
Allahım şu andan itibaren kesinlikle kararlıyım
Spor salonundan biriyle iddiaya girdim
Artık kaybedecek zamanım da halim de yok
En iyi versiyonumu yaratacağım and içtim
Benim iki küçük çocuğum var büyük olanda ya i oğlumda alta kaçırma problemi vardı bunun benim sakin olduğum dönemlerde azaldığını fakat öfkeli olduğum zamanlarda arttığını farkettimHaa bu arada sabirli olmaya ve bagirmayan anne olmaya niyet etmistim ya... bugün bozuldu . Bilgisayarla stres olunca ister istemez ogluma kizdim . Durmuyosun yerinde felan diye.... su an vicdan azabi cekiyorum yine....
siz nasil bas ediyosunuz? Hatice kübra tongarin kitabina basladim bagirmayan anneler hakkinda. Insallh ise yarar Allahimm yaa.... bagirmak ve kötü anne olmak istemiyorum.
Onun yerime koyuyorum kendimi ve bende biri bana bagirsa bisi istedigi gibi olmuyo felan diye sinir olup sesini yükseltse kendimi kötü ve degersiz hissederdim
Bu yüzden kendim istemedigim seyleri o masum kendini savunamaz cocuga yapmaya hakkim yokkkkk. Onlar bize Allahin birer emaneti...((
Yook yokkk... bagirmayacagimmm niyetim kesinnnnn