- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Son zamanlarda daha iyi hissediyorum çok şükür battı balık yapmamayı öğretmeye çalışıyorum kendime fena sayılmamMerhaba
Sayfanızı okudum
Günlük olarak verimli rutin sayfasını da okuyorm
Gercekten bana iyi geliyor.
Sizin sayfa da uzun soluklu olur ins.
Benim de 6 aylık bi bebeğim var.
Cidden bazen kendimi yetersiz hissediyorum cok.
Özellikle uykuya gecislerde
71 kilo ile doguma girdim suan kilom 55.5 ama saglıklı beslenme yok
Gittikce kilo veriyorm ama hep halsizim.
Zaten zayıf değil saglıklı olmak onemli.
Kilonuzu dert etmeyin cidden.
Gün vs olaylarından kacındıkca,yemeginizi evden getirdikce düzene girecektir.
Hem saglıklı hem ekonomik
Saolun amin insallahSon zamanlarda daha iyi hissediyorum çok şükür battı balık yapmamayı öğretmeye çalışıyorum kendime fena sayılmam
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim yeni bir bebek aileye katılınca aile sistemi tamamen köklü bir değişikliğe giriyor uyum sağlamakta zorlanmak çok normal elbette alışacaksınız merak etmeyin
Zamana bırakabilmek iyi geliyor bazen her şey tam olmak zorunda değil hayat her şekli ile akıyor tadını çıkarmaya çalışın anın sadece tadını
Bu aralar bende bunu ilke edinmeye çalışıyorum
Hepimizin yaşamı verimli ve anlamlı olur inşallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.merhaba sevgili günlüğüm
evde işler biraz karışık bu ara babam pazartesi günü ani bir karın ağrısı ile hastahaneye yattı çarşamba günü ameliyat oldu safradn bende üç günlük rapor aldım bu üç günde aabah akşam spor yaptım diyeti minik bir iki çatal dışında bozmadım okul da tatil olunca mart ayında yapabildiğimin en iyisini yapmayı istiyorum iki öğüne geçtim hiç tartılmadım bu hafta salı günü süpriz olacak inşallah güzel olacak inanıyorum
Cok gecmis olsun. Bu saatte uyuyamadim ve yine yazdiklarinizla güzelce motive oldummerhaba sevgili günlüğüm
evde işler biraz karışık bu ara babam pazartesi günü ani bir karın ağrısı ile hastahaneye yattı çarşamba günü ameliyat oldu safradn bende üç günlük rapor aldım bu üç günde aabah akşam spor yaptım diyeti minik bir iki çatal dışında bozmadım okul da tatil olunca mart ayında yapabildiğimin en iyisini yapmayı istiyorum iki öğüne geçtim hiç tartılmadım bu hafta salı günü süpriz olacak inşallah güzel olacak inanıyorum
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hayal ettiğimiz hayatları yaşarızCok gecmis olsun. Bu saatte uyuyamadim ve yine yazdiklarinizla güzelce motive oldum❤ Sizi de tebrik ediyorum cokgüzel ve hizli bir sekilde sonuclar elde ediyorsunuz. Hele cocuklarinizla ilgili kararlar süperverimli , fit ve dogru yolda ilerleyen bir annesiniz masallah
Çok teşekkür ederim .Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Sanırım hepimizde aynı motivasyon düsüklüğü varMerhaba sevgili günlüğüm
Bugünler biraz verimsiz geçiyor baya bir verimsiz geçiyor çocuklar sürekli ekranda
Sabah yedide uyanıyoruz akşam ona kadar uyanıklar zaman çok sıkıcı geçiyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz ben dengeli besleniyorum spor yapmaya çalışıyorum bir saat akşam çocukları yatırırken sızıp kalıyorum genelde hiç kitap okuyamıyorum ya da kendime ait hiç zamanım yok aşırı sıkıldım bi de öncesinde raporlu idim tam 8 gündür evden çıkmadım ve bittiğimi hissediyorum sabrım en dipte bu dolayısıyla çocuklara da yansıyor tam toparladım derken bu karantina süreci modumu aşırı düşürdü
Neyse önce sağlık ...
İnşallah biran önce düzelir bu durum bir çare bulunur allah hepimizin yardımcısı olsun gerçwkten çok zor zamanlar geçiriyoruz dünyaca tedbirlerimizi alıp bol bol dua etmek dışında yapacak bir şey de yok maalesefSanırım hepimizde aynı motivasyon düsüklüğü var
Bebeğim 7 aylık.Kıs bebesiydi.
Bütün kıs bahar gelsin rahat etcez dedim.
Hastalıklardan koruyacagım diye paralandım.
Tam havalar düzeldi,hoop koronavirüs
Dün bi tur agladım artk
Doguracak zamanı bulmusum,7 aylık bebe dogal afetler,deprem ,salgın hastalık hepsini gördü diye
İns gececek bugünler