Verimli Yaşam Günlüğüm

Aslında çok da sıkmıyorum bir ara tedavi aldım takıntılarım vardı beslenme konusunda o halime geri dönmekten çok korkuyorum ama işte yatkın olunca insan düşünceler hemen kayıveriyor
İstediğim şeyleri planladığım gibi yapamazsam ömür bitiyor diye bir korkuya kapılıyorum nedense sanki zamanım olmayacakmış gibi
Haftalık para harcama limitini deneyeceğim ama diğer ay
Gelirimiz kötü değil ama ev borcumuz var maaşın biri ona gidiyor bende gezeyim yiyeyim içeyim istiyorum illaki yetmiyor öyle olunca bu konudaki öz disiplinimi geliştirmek lazım

Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için ben özellikle çocuklar iş ve eşim arasında hiç dengenin olmadığını düşünüyorum oysaki evde rutin oturtmam gerek dün eşimle konuştum bu konuyu ben 7-8 spora gidiyorum o saatlerde sen oyun oyna kitap okuyup yatırmak da bende olsun dedim şu beslenme olayı bir türlü oturmuyor bu aralar her gün sabah diyete başlayıp akşam bozuyorum
sabah da çok erken kalktığım için çok az bişiler yiyorum

mükemmelliyetç yapı olabilir evet bunu gözlemleyeceğim kendimde

bu arada başak sayanın kitabını çok beğendim romanlarını da aldım ama başlayamadım henüz meditasyonunu yapmak istiyorum ama ona da fırsat bulamadım başlayacağım inşallah

bugün çok yoğun bir gündü okulda davranış sorunlarının hat safhaya çıktığı bir zamandayız ama çok güvendiğim bir öğrenci vardı çok sevdiğim onun bi davranışı beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı bi kez daha hiç bir öğrenciye çok güvenmemem gerektiğini hatırlamıış oldum bu durum beni çok üzdü ve geldim ölü gibi uyudum akşam biraz kaçırdım beslenmede de şimdi de hasta olacak gibi her yerim acıyor

Merhaba sevgili günlük spordan geldim çok iyiyim çok şükür cumartesiden beri iyiyim cumartesi nöbetim vardı diyetisyen kontrolüm de o gündü kilo almamak sevindirici
Nöbetim zor geçti ama ona canımı sıkamam
Başarı ilkeleri diye bir kitaba başladım kalınca ama çok sevdim kesinlikle kişisel gelişimle ilgilenenler okumalı
Zihnimde bir çok düşünceyi harekete geçirdi en önemlisi beni eyleme geçirsi
Çekim yasasını çok okudum kesinlikle inanıyorum da ama bu konuda tam anlamıyla eylemim olmamıştı mesela Hiç bir zaman tam olarak hayattan beklentilerimi yazmamıştım
Sahip olmak istediğim otuz şey
Ölmeden yapmak istediğim 30 sey listeleri yaptım çok iyi geldi
Zihnim çok netleşti
Bunun dışında vizyon panosu yapıp yaratım meditasyonuna başlayacağım bu konularda biraz kafam karışık öneri olursa seve seve değerlendiririm özellikle meditasyon için şöyle detaylı bir yönlendirmeli meditasyon harika olur

Güzel bir günden merhaba düşünceleri olumluya dönüştürün ce nasıl da herşey güzele dönüşüyor
Beslenme iyi zaten beslenme iyi olursa bende iyi oluyorum kitabımı okudum pansiyonda nöbetçiyim bugün yatma saati yaklaştı kazasız belasız bitiyor görev çok şükür

Merhaba sevgili günlüğüm 1 haftadır yazmamışım bu süre içinde artık kilo vermek için uğraşmamaya kilomu korumak için uğraşmaya karar verdim haftasonu o kadar çok yedim ki neyseki dün dengeledim bugün de normal besledim istediğim şey bundan sonrası için temiz beslenebilmek
Spor uma düzenli gidiyorum zaten kitap da iyi okudum son günlerde
Tek sorunum duygusal iyi olmayı dengede tutmamak
Genelde kendimi eksik ve mutsuz hissediyorum bunun için ne yapmam lazım bilmiyorum her şey yolunda gibi ama tam doyum alamıyorum
Ekonomik olarak battım bu arada birikimimiz gitti bu ay bazı ekstra harcamalar çıktı
Özet olarak böyle

Ben de öyleyim.
Pazar akşamından beri saçma sapan yiyorum.
Sebep de yok. Ya da bizatihi kendim sebebim, bilemiyorum
tek sorunum bu bence bnim yemem düzeldiği zaman herşeyim de düzeliyor bunun için uygulanabilir bir düzene geçmem lazım bi de yarın urfaya gidiyoruz eltimlerde kalcaz bir hafta kim bilir neler yiyeceğiz ve kaç kilo döneceğim hep aynı kısır döngüdeyim yıllardır al ver al ver buna dur dmek lazım ama nasıl

Aynı durum bende de mevcut: yemem düzgünse her şey düzgün gidiyor. O bozuldu mu her şey bozulmaya mahkum...
Ve sürekli kilo alıp verme durumu. Gerçekten sıkıldım bu durumdan.
Evet çözüm; ama ne???

Merhaba sevgili günlüğüm 2 haftalık diyete ara verme sürecinden sonra 3 kilo aldım ama iyi yedim olsun kendimizi affedip hedefimize doğru yola devam ediyoruz güzel bir tatil oldu sevdiklerimizle şimdi evdeyim ve bugün aldığımı vermek için detoksumsu bir diyet yapmak istiyorum biraz düşük kalorili bu hafta böyle devam edeceğim oğlumub altına kaçırma problemi bitmişti ama sanki bugün bi geri dönüş yaşıyoruz umarım öyle değildir zira bu konuda sabrım çoktan tükendi

Bugünden itibaren arınmak istiyorum sabırlı ve sakin bir anne olmak ilk hedefim tabiki
Tayinim çıktı eşten artık eşimle aynı ilçede çalışıyorumbu maddi ve zaman açısından bize iyi gelecek
Kitabımı okumak meditasyon yapmak koşturmaca olmadan biraz dinlenmek istiyorum bir haftalık tatilde inşallah
Bu aralar bir şeyler yaparken benim istediğim en mükemmel halim bu durumda ne yapardı diye düşünüp onu yapıyorum
Ne de olsa hayatımızı her gün yaptıklarımız belirliyor bu bana iyi geldi

Merhaba günlüğüm dün günü beslenme açısından gayet iyi geçirdim bugün ta detoks yapıyorum Taylan kümesi in üç günde üç kilo diyetine başladım bakalım ne olacak 65.1 başlangıç kilom bugün akşam şöyle toparlama düzenleme yapayım evde de yemek gelmesin aklıma hem yetiştirme telaşı olmadan tatilde evimi yavaş yavaş elden geçireyim diyorum çok uyudum dün uykuyu azaltmam lazım biraz
Oğlum yine altına kaçırmaya başladı öfkeden deliye döndüm çocuğa da kötü şeyler söyledim bunun hiç faydası yok biliyorum o yüzden kendimi bu konuda da sabıra davet ediyorum çocukta iz bırakmak asla istemeyeceğim bir şey bu da geçecek nasılsa yetişkin olduğunda altına kaçıracak değil ya çocuğum değerli en değerli varlığım ona zarar vermeye hakkım yok!!!

Sakinliğimi koruyorum oğlum büyük tuvaletini her seferinde altına kaçırdı ne oldu anlamaya çalışıyorum
Beslenme iyi gitti yeşil çay ve süt dışında üç kare bitter yedim allah affetsin
Yarın yumurta ve avokado var sadece

Merhaba sevgili günlüğüm bugün yeni iş yerimde göreve başladım hayırlısıyla iyi olur inşallah
Detoks iyi gitti toplamda 5 yumurta ve donates salatalık yedim bütün gün yarın da yeşil çay süt yapacağım yine spor yapsam iyi olur bugün çok yorgunum bi yarım saat uyusam çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…