- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Diyet ve sporun iyi olması başlı başına bir verim benceCanım çok sıkılıyor diyet spr dışında verimsizim
çok şükür ona bari uyuyorum ruh halim çok dalgalı bi gidip bi geliyorDiyet ve sporun iyi olması başlı başına bir verim bence
Su günlerde hepimiz ipin ucunu kacırmıs durumdayız.Merhaba sevgili günlük o kadar kötü hisswdiyorum ki
Ödül günümün erteai günü yani çarşamba tartı tam üç kilo fazla gösteriyordu o günden beri ishal gaz gibi bağırsak sorunları yaşıyorum ve bir buçuk kilo fazlayım hala
Kendimi anlayamıyorum bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum ağır yaşamlardaki insanlara benzetiyorum kendimi beden okarak daha küçük olabilirim ama zihnim aynı bunu nasıl çözeceğim
Karantina günleri de tuzu biberi oldu ben zaten psikolojik sağlamlığı olan bir insan değilken şimdi bir de eve kapandık her geçen gün daha kötü hissediyorum
Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenimiz günlük etkinlik atıyor bu sayede çocukların en azından günleri kısmen verim kazanıyor yine de teknoloji kullanımları fazla ne yapacağımı şaşırıp anneliğimle ilgili de sürekli suçluluk hissedip duruyorum
İstediğim bedene kavuşmayı gerçekten çok istiyorum bunu başarabilirsem gerçekten kendimi aşmış hissedeceğim bu yıllardır verilen bir savaş ve bitsin istiyorum
Kırılma noktasındayım çok yoruldum
Allahım çok bunaldım bi çıkış yarabbi ...
Seni çok iyi anladım... Benim de bu anlamda psikolojik bir desteğe ihtiyacım var çünkü. Fizyolojik bir problem değil kesinlikle bu. Umarım aşabilirsin, umarım aşabiliriz.Beslenme ile ilgili ciddi bir yardım almam lazım psikolojik bir yardım ama o kadar çok fırsatçı var ki ortalıkta cesaret edemiyorum başarısız olmaktan da korkuyorum hayatım yaklaşık 10 yıldır ya diyette yaa değil modunda geçiyor oysa ben normal olabilmeyi sabah kalktigi andan itibaren başka şeyler de düşünen biri olabilmeyi öyle çok istiyorum ki ...yorgunum
Beslenme ile ilgili ciddi bir yardım almam lazım psikolojik bir yardım ama o kadar çok fırsatçı var ki ortalıkta cesaret edemiyorum başarısız olmaktan da korkuyorum hayatım yaklaşık 10 yıldır ya diyette yaa değil modunda geçiyor oysa ben normal olabilmeyi sabah kalktigi andan itibaren başka şeyler de düşünen biri olabilmeyi öyle çok istiyorum ki ...yorgunum
Daha öncesinde sezgisel yeme ile ilgili bı eğitime katılmıştım Facebook üzerinden şimdilerde tekrar o eğitimdeki videoları izleyip uygulama yapmayı istiyorum çok faydasını görmüştüm kardelen cergin ergin instegramda bı inceleyebilirsiniz ceren yavuz da diyetisyen ondan da yardım almayı istemiştim ama İngiltere'de olduğundan çok pahalı gelmişti postlarini incelemek bile kişiyi rahatlatıyor tavsiye ederim yine bu konuyla ilgilenen egenur bakiner var psikolog eğer kendi basima yapamazsam yardım almayı düşünüyorum ben kendisi İzmir de online da destek veriyorSeni çok iyi anladım... Benim de bu anlamda psikolojik bir desteğe ihtiyacım var çünkü. Fizyolojik bir problem değil kesinlikle bu. Umarım aşabilirsin, umarım aşabiliriz.