- 28 Ocak 2013
- 8.596
- 18.710
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Çok tşk ederim aynı şekilde tüketimi azaltmak benim de hedeflerim arasındaBende bu ayı nefsimi terbiye ayı ilan ettimsigarayı ve tüketimi azaltmak önceliğim..umarım günlüğünğz uzun soluklu olur,bende nasiplenirim...
olumlu düşünmenin etkisine çok inanırım hayat hiç bir zaman dört dörtlük ilerlemiyor ve bakıyorum da olumlu bakabilen insanlar daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürüyorMerhaba yazdıklarınızı okuyunca benzerlikler gördüm ve yazmak istedim.
öğretmenim evli ve çocuklu. GÜN boyu okul çocuklar derken kendi çocuğumuzadaha az ilgi sabir gösteriyoruz ve hata yapıyoruz
ben de ağustostan beri sağlıklı beslenmeye çalışyorum. Bu aralar diyetisyen e gideceği
bir yandan ev yemek isleri cocuk
diğer taraftan ekonomik durumları idare etmekle uğraşmak zor...
Sürekli başaracağım ve bugun şöyle soyle guzel oldu diyerek bakmak gerekli sanirim
Çok üzüldüm.Kendimi inanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum dün akşam eşimle tartıştık saçma sapan bir sebepten ötürü ve ben çareyi yemekte buldum yine dünyayı yedim dün bu aralar çok yalnız hissediyorum kendimi anlatacak beni anlayacak kimsem yok eşim dinlerdi eskiden o da sıkıldı ve bıktı bu muhabbetten diyet için 10 yıl uzun bir süre psikiyatriye gitmek istiyorum ona da aptal ilaçlarla iyi hissedeceksen hissetme bu halini tercih ediyorum diyor ama ben çöktüğümü hissediyorum sürekli bir koşuşturmacadayım ev okul çocuklar bugün öğrenci gelirse alıcam onun dışında çalışmayacağım yarın pansiyonda nöbetçiyim bana kalan bi pazar onda d adinlenebilirsem benim evimde dinlenmek de mümkün değil iki küçük çocuğum var ne yapacağımı şaşırdım çıkmazda hissediyorum yorgunum ve umursamazım hiç bir şeyi canım istemiyor bugün ne yapsam başladığım yerdeyim 10 kilo verdim ama böyle devam edersem hızla başa döneceğim duygu durumum zaten başta
Çok teşekkür ederim çok sağolun bu yazdığınız bile bana yalnız olmadığımı hissettirdi çok teşekkür ederimÇok üzüldüm.
Hissettiklerinizi aynen yaşadım, zaman zaman da yaşarım. Müsait bir zamanda özel olarak yazacağım size.
Günaydın günlükcüğüm ve okuyan hanımlar bıraktığınız ifadeler bana yalnız olmadığımı hissettiriyor teşekkür ederim
Kendimi bugün biraz toparladım o kadar kötü olmamın sebebini de açayım burda
Ben eşimle lise sonda tanışmıştım üniversiteyi de birlikte okuduk dolayısıyla birlikte büyüdük
Ben tek çocuğum yani kardeşim yok kendimi bu sebeple hep yalnız hissetmişimdir işte bu yüzden eşime derinden bir bağ besliyorum onunla yaşadığım bir problem basit bile olsa beni çok derinden etkiliyor çünkü böyle bir durumda hayatta tamamen yalnız kaldığımı düşünüyorum Allah yalnız bırakmasın diyelim
Bugün daha iyiyim şükür problemi çözdük sayılır
Dün diyetisyen ime mesaj attım bu haftayı zor geçirdiğimi anlamsız bir şekilde yediğimi bugün randevuya gitmek istemediğimi ondan utandığımı açık yüreklilikle söyledim beni arayarak herkesin zaman zaman böyle bir dönemden geçebileceğini önemli olanın bırakmamak olduğunu haftaya beni mutlaka beklediğini söyledi bu beni çok rahatlattı
Dün yumurta diyeti yaptım bir gün sabah öğle akşam haşlanmış yumurta yedim bu sabah aldığım fazlalık düşmüştü tartıda
Şimdiki hedefim bu haftayı da düzenli geçirip 1 kilo daha verebilmek haftaya kadar zaten belirlediğimiz hedefe 3 kaldı
Beslenme böyleydi
Bugün pansiyonda nöbetçiyim kendimi dinlemem anlamam ve bi gözden geçirmek için fırsat olarak görmek istiyorum bu günü inşallah yaptıklarımı akşama yazarım yine inşallah
Bağımlı olduğumun ve bunu aşmam gerektiğinin farkındayım ama çocukluğum da çok yalnız geçti arkadaşım da yoktu sanırım bu sebeple çok korkarım yalnız kalmaktan hiç yalnız kalayım kendi kendime gibi bir isteğim yoktur kendimi sevmekle ilgili baya geliştirdim ama zaman zaman düşüşler oluyor yine deYaşadıklarımızdır bizi farklı yapan.
En güçlü bağını kendinle kur kendini sev.
Toplum olarak yaşasakta tek değilmiyiz zaten dünyada.
Bağımlı olduğumun ve bunu aşmam gerektiğinin farkındayım ama çocukluğum da çok yalnız geçti arkadaşım da yoktu sanırım bu sebeple çok korkarım yalnız kalmaktan hiç yalnız kalayım kendi kendime gibi bir isteğim yoktur kendimi sevmekle ilgili baya geliştirdim ama zaman zaman düşüşler oluyor yine de
Cevabınız için teşekkürler bende sizin sayfayı okudum bugün geçen seneden beri aslında azaltıyorum eşyaları hayatımdan ev karıştıkça zihnim karışıyor yarın inşallah bi tekrar ayıklama yapacağım hafifliyeceğim biliyorum