- 28 Ocak 2013
- 8.596
- 18.710
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Teşekkür ederim şimdilik hayatımda bi aksaklık yok çok şükürCanım geçmişimizi açsak neler neler dökülür ortaya
geçmişini affet ve hedefler belirle
evden ziyade senin ne istediğin önemli :)
yol uzun
buraya hep yaz bak bende seni okuyorum
Sadeleşmek ve eşyaların yerinde veya kendinde değişiklik yapmak insan ruhuna çok iyi geliyor. Çok iyi yapmışsınız sevindimGeçen İki günden bahsedeyim pazar günü eve geldim camları sildik hep birlikte kitaplığı ayırdık bissürü diyet kitabı vardı hiç birine ihtiyacım yok hepsini çıkardım kitaplığı dan sonuçta eşyalar da gördükçe bilinçaltımıza mesaj olarak gidiyor
Yatak odamın şeklini değiştirdim gardrobu düzenledim biraz kıyafet attım orası da ferahladı tabiki zihnim de...
Dün de okulda koşuşturmayla geçti yol gittiğim için evden 7.30 da çıkıyorum 17.00 de dönüyorum hafta içi hep bi koşuşturma çok yorgunum bu anlamda
Beslenmeye gelirsek dün veli ziyaretine gittik abartmadan hallettim diye düşünüyorum benden böyle bugünlük
teşekkür ederim bir şeyler yapmaya gayret ediyorum işteSadeleşmek ve eşyaların yerinde veya kendinde değişiklik yapmak insan ruhuna çok iyi geliyor. Çok iyi yapmışsınız sevindim
Yemek konusunda ise ölçülü yemek her zaman iyidir. Bir şeyi tamamen yasaklamak, sonrasında yiyeceklere saldırmaya yol açabiliyor.
Gayet iyi gidiyorsunuz
Geçmiş olsun oğluna.Merhabalar dün öğlen yediğim için bugün haşlanmış yumurta yaptım sadece
Çok şükür bu hafta iyi gittim yarın diyetisyen kontrolüm Dr var
Bugün spordan sonra arkadaşlarla kahve içtik çok iyi geldi spordaki arkadaşları çok seviyorum şükürler olsun ki öyle olunca sporu da seviyorum
Kitabım bitti bu gece yeni kitaba başlayacağım haftasonunu planlayıp öyle yatacağım yoksa verimsiz geçiyor verimsiz geçirecek bir dakikam yok hayat çok kısa
MEDİTASYONa full devam onda sıkıntı yok
E daha ne olsun Di mi
Yalnız oğlum hasta biraz onu sabah bi doktora götüreceğim soğuk algınlığı gibi şimdi kitabını okuyup onu yatıracağım çocuklarla oyun konusunu her gün tam istediğim gibi yapamıyorum ama kısa da olsa mutlaka oynuyorum bir şeyler ama istisnasız her gece kitap okuyorum onlara
İşimde de bugün hep öğrenci görüşmesi yaptım çok verimli bir gündü yanımdan ayrılan her öğrenci hafiflemiş ayrıldı bu benim kendimi başarılı hissetmek için kıstasım bazen yorulup şikayet etsem de iyi ki bu işi yapıyorum iyi ki şükürler olsun
Kitap okuma alışkanlıkları olsun istiyorum bu benim için çok önemli
Bugün kendime not
Zamanı planlarsan herşeye zaman var
Boşa geçecek bir dakikam yok
Ve çok değerliyim
İyi olayım mutlu olayım sağlıklı olayım huzurlu olayım
Herkes iyi olsun sağlıklı olsun mutlu olsun huzurlu olsun
Hafta içim geçen haftaya göre çok iyiydi bu hafta geçen haftaki ölü toprağını biraz olsun silkeledim
O zaman hoş geldin hafta sonu...
Özşefkatli farkındalık diye bi kitap okudum meditasyon dan bahsediyordu ağırlıklıGeçmiş olsun oğluna.
Ne okuyorsun? Daha doğrusu hangi kitabı bitirdin ve şimdi neye başlayacaksın?
Böyle sorulunca bilemedim nedense :))Özşefkatli farkındalık diye bi kitap okudum meditasyon dan bahsediyordu ağırlıklı
Şimdi bir kadının yaşamından 24 saate başladım klasiklerden biraz okumak istiyorum ama biraz gözümü korkutuyor ☺
Kişisel gelişimi çok severim o da kendini tekrarlıyor gibi geliyor artık
Genelde psikolojik kitaplar okumaya gayret gösteriyorum alanım gereği
Sizin de önerileriniz olursa seve seve değerlendiririm
Ayşe Şasa dikkatimi çekti bi araştırayım bakayım ben aslında Roman okumayı pek sevmiyorum ama klasikleri okumak istiyorum herkes okuyorsa ve öneriyorsa vardık bi bildikleri diye herhaldeBöyle sorulunca bilemedim nedense :))
Kitap seçimi biraz kişisel, birinin bayıldığını diğeri hiç beğenmeyebiliyor.
Kişisel gelişim ileriki yaşlarımda okumaya başladığım bir alan. Dolayısıyla ben giderken siz dönüyor olabilirsiniz o konuda:) İyi Hissetmek mesela:) Bilinçaltının Gücü ya da...
En son okuduklarım arasında beni en çok etkileyen Ayşe Şasa oldu. Kendisi Yeşilçam’ın senaristlerinden. Yıllarca şizofreni ile kıvranıp tasavvufla tanışarak hastalığını yeniyor.
Cemil Meriç çok severim mesela. İskender Palanın denemelerini severim. Şiir severim. Edebi eserleri severim ama dünya klasiklerine biraz yabancıyım. Öyle ordan burdan yazdım bir anda:))
Acil şifalar dilerim oğlunuz için.merhabalar sevgili günlük
bugün sabah oğlumu doktora götürdüm boğaz enfeksiyonuyla birlikte eşlik eden kızıl diye bi hastalığa yakalanmış çocuğum ilaçlarımızı aldık eve geldik
sonra spora gittim çocuğu evde bıraktığım için vicdanım rahat etmedi 15 dakka yürüyüş 15 dk ağırlık çalışıp bıraktım
diyetisyen kontrolüm vardı önceki hafta aldığım kiloyla uğraştığım için pek kilo verememişim -300 gr ama her eksi değerlidir diyelim
bugünki beslenmem:
sabah 1 dilim ekmek 2 lokma yumurtadan 1 dilim peynir domates salatalık
öğlen: 1 bardak sütlü kahve 10 badem 2 kurı kayısı 2 hurma
akşam: 2 kase tavuklu çorba
biraz önce : 2 dilim ekmeğe kaşarlı tost domates salatalık
ekmek grubu fazla oldu biraz hafta içi dengelerim olsun gene de fena değil bence
Yatmadan kitabımı okurum meditasyon yaparım
çocuklarla çok oynayamadık bugün hatta hiç bu beni suçlu hissettiriyor hiç içimden gelmiyor oyun oynamak ama oynamalıyım faydası çok fazla
biraz ev işi yaptım oyuncakları falan ayırdım
bugünlük de böyle