Verimli Yaşam Günlüğüm

Mer

Merhaba nasılsınıuz? yazılarınızı çok sevdim. Ben da iradeli olmaya çalışan, kendime rutinler oluşturmaya çalışan biriyim. Sizinle tanışmak isterim:)
merhaba uzun zamandır yazmamıştım bende zamanımın kıymetini bilerek yaşamak istiyorum hayatı. her konuda ilerleme kaydetsem de kilo alıp verme konusu hep bir kısır döngü.

Merhabalar, bayadır uzak kaldım 76 kilo ile sürecime devam ediyorum ağır aksak gidiyor maalesef çok zorlandığım için Moraterapi diye bir teknikten yardım almaya karar verdim bugün ilk seansını aldım pek bir bilgi de bulamadım bakalım faydası olacak mı süreci burada paylaşırım

Merhaba bugün ikinci seansa girdim ilk seansın ikinci günü kendimi çok iyi hissediyordum hem iştahım azdı hemde psikolojik anlamda çok iyiydim plesebo idi sanırım sonraki gün öyle değildim bakalım gelişmeler ne olacak

Merhaba üçüncü seansa da girdim bir ay sonra dördüncü seansa gireceğim bu süre zarfında tartılmadan sadece sürece odaklanarak gitmek istiyorum. 75 kilo ile devam ediyorum. Bakalım bu bir ay nasıl geçecek. Hafta sonu annemde idim bir gün pişi vardı bir gün gözleme. İki günde yemedim. Şöyle bir duygu içerisindeyim yesem yerim ama o kadar da elzem değil. Kendi sağlıklı kahvaltımdan da gayet zevk aldım ve doydum.

Gayet iyi gidiyorum gibi geliyor tartılmıyorum tartıya çıkmamak benim sürece odaklanmamı kolaylaştırıyor yiyecekler konusunda dürtü hissetmiyorum gayet iyiyim

2024 ün muhasebesini yapma zamanı geldi bunun için iyi bir zaman ayırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…