- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
çok teşekkür ederimAcil şifalar dilerim oğlunuz için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimAcil şifalar dilerim oğlunuz için.
bende herşeyi hemen hemen her şeyi yazarım istiyorum ki hayatta bir düzenim olsun ama yok yapamıyorum özllikle yeme ve harcama alışkanlıklarımı dengede tutamıyorum ya çok katıyım ya da komple bırakıyorum yaşamdan hiç zevk almıyor gibiyim aslında birçok kişinin olmak isteyeceği konumdayım kendime yaşamımla ilgili artıları sölüyorum ama işe yaramıyorŞu an elimde ajanda yıllık aylık hedefler oluşturmaya başladım. Gün sonunda tamamlayıp uygulamaya çalışacağım...
Çalışmak ev cocuk ve yapmak istediklerimiz pek de kolay degil aslinda
Çok sıkmadan yapmaya çalışsanız.. Ne bileyim yemek de serbest gun olabilir. haftalık para harcama limiti olabilir bunun gibi...bende herşeyi hemen hemen her şeyi yazarım istiyorum ki hayatta bir düzenim olsun ama yok yapamıyorum özllikle yeme ve harcama alışkanlıklarımı dengede tutamıyorum ya çok katıyım ya da komple bırakıyorum yaşamdan hiç zevk almıyor gibiyim aslında birçok kişinin olmak isteyeceği konumdayım kendime yaşamımla ilgili artıları sölüyorum ama işe yaramıyor
geçen gün eşim sürekli yazıyoruz ama eylem yok gibi bişi söyledi çok haklı ve haklı olması geçekten canımı yakıyor yazıyorum yazıyorum üç gün uyguluyorum 4 gün yok
Bunu size daha önce de söylemiştim.bende herşeyi hemen hemen her şeyi yazarım istiyorum ki hayatta bir düzenim olsun ama yok yapamıyorum özllikle yeme ve harcama alışkanlıklarımı dengede tutamıyorum ya çok katıyım ya da komple bırakıyorum yaşamdan hiç zevk almıyor gibiyim aslında birçok kişinin olmak isteyeceği konumdayım kendime yaşamımla ilgili artıları sölüyorum ama işe yaramıyor
geçen gün eşim sürekli yazıyoruz ama eylem yok gibi bişi söyledi çok haklı ve haklı olması geçekten canımı yakıyor yazıyorum yazıyorum üç gün uyguluyorum 4 gün yok