Sevgili günlük;
Çok yorulduğum çok üzüldüğüm defalarca hayatı sorguladigim bir üç günün ardından yazıyorum. Dedem intihar etti, evet 82 yaşındaki dedem hiç bir sağlık problemi, ilişki problemi para problemi yokken intihar etti. Arkasında koca bir enkaz bıraktı annem dayilarim hele teyzem, teyzemin eşi vefat edeli iki ay olmadı daha, neden yaptı bilemiyorum, aklım almıyor, dedem ki tanıdığım en güçlü insanlardan biriydi, hiç durmazdi, bir işi bırakır birine başlardı, anlayamadık.. bize koca bir soru işareti bıraktı.
Benim ise devreler yandı, ne hissettiğimi, ne yaptığımı bilmiyorum, koca bir boşluğa düştüm, nasıldim ne yapıyordum, ben nerede kalmıştım, bilemiyorum. Bugün evime döndüm, 4-5 kitap aldım, şu önünüzdeki bir kaç gün bir şeyler yapmaya zorunda hissetmeden yaşamak istiyorum, diyet gitti zaten, o ayrı bir konu, çok canım sıkılıyor kendimi bildim bileli diyetler yapıyorum ama hep daha fazla kilo alıyorum, verdiğimi de aldım bu bir kaç günde oysa iyi gidiyordum. Neyse su önümüzdeki günlerde pek bir şeye zorlamadan kendimi bir bakacagim içimden ne geliyor ne yapmak istiyorum, diyet yapmayacağım, ders çalışmayacagim, bakalım canım ne isteyecek, bakalım becerebilecek miyim planlamadan yaşamayı, ve en önemlisi iyi hissedebilecek miyim?