Merhaba sevgili günlük
Bugün evdeyim okulun ilk haftası epey hızlı bir giriş oldu oldukça yoruldum beni strese sokan işler bitti sayılır bundan sonrası daha sindire sindire bir iki iş disinda onları da hemen pazartesi halledip rafa kaldıracağım inşallah genel olarak verimli bir haftaydi diyebilirim
Bugün evde olunca şöyle bir genel temizlik yaptım bu hafta evde misafirim de vardı ortalık epey dağılmış özellikle çocuk odasına bir çözüm bulamıyorum oyuncak kutularını ben kaldırıyorum oğlum dolabına yigiyor bir de dolabının üstüne ne bulursa yapıştırıyor geçen kıyafet alışverişi yapmıştık etiketleri bile yapıştırmış
çok şükür ikisinin de okulla arası iyi küçüğüm ara sıra mizmizlansada okuldan mutlu alıyorum
Evde onlarla ödev dışında pek bir şey yapamaz olduk bı de yatma rutini işte bu haftayı genelde halalariyla geçirdiler o da yarın gidiyor sonra oyun isteyeceklerdir bizden bakalım nasıl düzenlerim
Yüksek lisans kaydımi yaptırdım ders kayıtları Eylül'ün 20 sinde 4 Ekim'de de ders başlıyor keşke uzaktan olsa gidip gelmek beni zorlayacak bir saat yol
Diyete de devam ediyorum bu hafta aldığım kiloyu verdim biraz daha düşük kalorili bu haftaki listem iyi kilo vereceğime inanıyorum bu hafta kendimi kontrol noktasında gucleniyorum en azından artık duygularımi yemiyorum
Ev işleri meselesi biraz canımı sıkıyor annem salcaydi sostu uğraşırken mutfak baya kirlendi diğer odaları da şöyle bı detaylıca elden geçirmek istiyorum duvar silme işi gözümü korkutuyor ama bir yerden baslamak lazım
Ekonomik durum kontrolden çıktı eğitim öğretim ödeneği ile toparlanacaguni umuyorum hayırlısı
İşte böyle benden şimdilik bu kadar