- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
Bugün yazdıktan sonra toparladım şükür, ailecek dışarı çıktık biraz bir kafede oturduk geldikten sonra biraz kitap okudum. Ruh halim de çok şükür daha iyi, yarın sınav görevim var. Benim için iş hayatı başlıyor yarın, babam geliyor sağolsun, aklım annemde, dedemden sonra anneannemi teyzemi toparlamaya çalışıyor, onlarla ilgilenmekten kendisine hiç dönüp bakamiyor bende ona çok üzülüyorum
Umarım işler yolunda gider de biran önce gelir o da. Varlığı bana iyi gelecek.
Benim de bu dalgalanmalara kapilmamam gerekiyor, biraz yalnız kalmak sakinlesmeme yardım ediyor, böyle olduğum zamanlarda bir süre nefes egzersizi yapabilir, meditasyon dinleyebilir, birşeyler yazabilirim. Her an aklımda olması gereken şey hayatta önceliklerimin çocuklarım eşim ve ben olduğum. Ölümlü olduğumu aklimdan çıkarmamaya gayret ediyorum. Okuyan varsa belki sıkıyordur bu ölüm muhabbeti ama şu yalan dünyada en güçlü motivasyonum bu şu sıralar .
Umarım işler yolunda gider de biran önce gelir o da. Varlığı bana iyi gelecek.
Benim de bu dalgalanmalara kapilmamam gerekiyor, biraz yalnız kalmak sakinlesmeme yardım ediyor, böyle olduğum zamanlarda bir süre nefes egzersizi yapabilir, meditasyon dinleyebilir, birşeyler yazabilirim. Her an aklımda olması gereken şey hayatta önceliklerimin çocuklarım eşim ve ben olduğum. Ölümlü olduğumu aklimdan çıkarmamaya gayret ediyorum. Okuyan varsa belki sıkıyordur bu ölüm muhabbeti ama şu yalan dünyada en güçlü motivasyonum bu şu sıralar .