Merhaba sevgili günlük Mayıs ayı da bitti
Önümüzdeki hafta seminer sunumunu yapacagim ve okul bitiyor çok şükür her şeyi yetiştirdim rapor almama gerek kalmadan
Ödev teslimleri
Seminer sunumu
Okulda da yapmam gereken bir sunum kaldı
PDR kongresine başvurdum bildirimle ve kan edildi 13-15 Haziran kongrede olacağım ve bildiri sunumu yapacağım sonra bir süre bir güzel dinlenmek istiyorum
Annemin gidişi beni çok yipratti ve her şeyi birarada yürütmeye çalışmak çok zordu ama hepsinin üstesinden geldim sayılır ve olduğum yerden memnunum İstanbul bana çok iyi gelecek eminim ve tatil şükürler olsun
Vermem gereken önemli bir karar var tatil sürecinde şu anda bulunduğumuz ilde bir düzenimiz var ev aldık ekonomik olarak ufak tefek bir iki şey dışında toparladık en azından ev kredisi bitti çocukların okulu ve öğretmeni iyi bizim düzenimiz de fena sayılmaz ama annem gidince çocukları bırakacak yer yok bu sürede babamla idare etttik ama benim sorumluluğum epey arttı ve çok yoruldum
Memlekete tayin isteyip anneme yakın bir yerde mi olmalıyım diye aklımdan geçiyor ama bir taraftan inşa ettiğimiz düzeni bulamayız ve pişman oluruz diye korkuyorum tabi daha tez dönemim de var sonuçta memlekete gidersem kendi okulumdan da uzaklaşmış olacağım
Aklımda deli sorular en çok korktuğum da çocukların okula dzuenlerini sağlayamamak en önemlisi
Aslında iyi idare ettik çocuklara da iyi geldi bizimle olmak biri ile anlassam okul çıkışları için haftada ya da iki haftada bir temizlik için yardımcı alsam ustesinden gelebilirim gibi geliyor bir taraftan da sonuçta bir gün ozerklesmemiz gerekiyor belki de bunun zamanı gelmiştir ve hayat beni buna hazırlıyordur
Tek bir problem var şu an çok kilo aldım en son 71 gösteriyordu baskül bu böyle gitmez gitmemeli ama şu iki hafta da o kadar çok stres kaynağı var ki bir şey yapabileceğimi sanmıyorum ama içten içe kötü hissetmeye başladım ve bu durum yüreğimi sıkıştırıyor maalesef
İşte böyle geçtiğimiz ayın değerlendirmesi başarıyla geçen bir iş ve okul dönemi idi. Çocuklarla da gayet iyiydik sağlıklı beslenme ve spor yönünden sınıfta kaldım ekonomi fena sayılmaz diyelim şu zamlarla artık iyi olması hayal gibi zaten