- 28 Ocak 2013
- 8.596
- 18.710
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
MerhabalarMerhaba sevgili günlük, yine epeydir yazmamisim, tatil bitti okul açılıyor, az kaldı. Yazmadığım günlerde makalemi gönderdim, cilt bakımı ve diş bakımını düzenli yaptım, güzel kitap okudum. Artık Eylül başlarken tez önerimi yazıp etik kuruldan izin almam gerekcek. Kullanacağım ölçme araçları için de gerekli izinleri almam lazım. Bunlar için adım adım bir çalışma takvimi belirleyip bu dönem verimi toplayıp somestr dönemi analizleri yapıp ikinci dönemde de tezimi tamamlamayı istiyorum. Bu yılin sonuna kadar veri toplama isim biterse çok rahat ederim. Çocuklarla birlikte bir otelin havuzuna üyelik yaptırdık her gün gidiyoruz, zaman orada akıp gidiyor, akşamları sporum var haftada üç gün. Yeni bir düzenlemeye ihtiyacım var.
Bu arada sakin sakin yapmaya çalıştığım hayatımın son diyetinde(öyle olması için çok çaba harcıyorum) 2.2 kilo vermişim ilk hafta. Bence gayet iyi, haftalık hedefim 300 Gr. Dolayısıyla hedefimi tutturdum fazlasıyla. Tabi ilk hafta olmasının etkisi var bunda. Spor, yüzme, cilt bakımı yaptığım bedenime iyi gelen şeyler. Kitap okuma müzik dinleme ruhuma iyi gelen şeyler. Ama bir de iş ayağı var ki akademik çalışma kısmı eksik kalıyor, okul açılınca okuldaki kısmı hallederim zaten. Bu sene eve iş tasimadan okuldaki işi okulda halletmek istiyorum.
Her otelde oluyor mu bilmiyorum. Bizimkini nasıl yaptığımızı anlatayım. Oteli arayıp abone olup olamayacağını sorduk. Yanıt ölümlü olunca abonelik paketleri için görüşmeye gittik. Aylık üç aylık altı aylık yıllık gibi seçenekler var ve bizim gittiğimiz otelde dokuz yaşına kadar çocuklar ücretsiz. Abonelik sadece havuza değil, spa buhar odası, hamam, spor salonu gibi diğer alanlardan da faydalanılabiliyor. Ama biz çocuklar olduğu için pek kullanmıyoruz. Aile üyeliği 2 yetişkin 2 dokuz yaşından küçük çocuk icin 3 aylık 3300 lira ödedik. Havuz haftanın her günü sabah 7 ve akşam 23.00 saatleri arasında açık, istediğimiz saat gidip istediğimiz kadar kalabiliyoruz. Havlu, terlik gibi ihtiyaçları da otelden de karsilayabiliyoruz. Umarım faydası olmuştur sizin içinMerhabalar
Otelin havuzunun üyeliği nasıl oluyor anlatabılır mısınız
Her otellerde oluyor mu
Fiyat nasıl
Ve gün sayısı ve saat nasıl belirleniyor
Şimdiden teşekkür ederim
Harikasız olmaz mı hiç aklımda ki her soruya yanıt vermişsinizHer otelde oluyor mu bilmiyorum. Bizimkini nasıl yaptığımızı anlatayım. Oteli arayıp abone olup olamayacağını sorduk. Yanıt ölümlü olunca abonelik paketleri için görüşmeye gittik. Aylık üç aylık altı aylık yıllık gibi seçenekler var ve bizim gittiğimiz otelde dokuz yaşına kadar çocuklar ücretsiz. Abonelik sadece havuza değil, spa buhar odası, hamam, spor salonu gibi diğer alanlardan da faydalanılabiliyor. Ama biz çocuklar olduğu için pek kullanmıyoruz. Aile üyeliği 2 yetişkin 2 dokuz yaşından küçük çocuk icin 3 aylık 3300 lira ödedik. Havuz haftanın her günü sabah 7 ve akşam 23.00 saatleri arasında açık, istediğimiz saat gidip istediğimiz kadar kalabiliyoruz. Havlu, terlik gibi ihtiyaçları da otelden de karsilayabiliyoruz. Umarım faydası olmuştur sizin için
Rica ederim kolaylıklarHarikasız olmaz mı hiç aklımda ki her soruya yanıt vermişsiniz
Fiyat olarakta iyiymiş
Yakında ki otelleri araştırıp soruyorum hemen
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun migren ağrıları için burda bir arkadaş bana biberiye cayı önerdisevgili günlük;
bugün fena sayılmazdı okulda yapmak istediklerimi yaptım. dün akşam ayça karamanın yeni kitabını okudum. çok sevdim. alıştırmaları yaptım iyi geldi. bugün migren vurdu öğleden sonra. yememi hala düzene sokamadım hep bir sonraki öğün deyip erteliyorum.
çarşamba üniversiteye gideceğim, o bana iyi gelecek ya da ayrılmak istemeyeceği ve üzüleceğim. Şimdilik tadını çıkarmaya odaklanayım. Nasılsa dönüşte üzülmeye vaktim olacak.
teşekkürler bende duymuştum aslında ama düzenli sürdüremedim tekrar deniyimGeçmiş olsun migren ağrıları için burda bir arkadaş bana biberiye cayı önerdi
Oğlum ve ben hergün bir bardak içiyoruz
Bir ay ara vermeden içmek gerekiyormuş
Etkisi olursa yazarım denemek isterseniz