- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
Maşallah sanaBu Cumartesi aile aktivitesi kapsamında Keçiören 'de teleferik ve Estergon müzesi gezisi planladım. Daha önce gitmedik, umarım güzeldir.
Pazar günü için ise anne-çocuk seramik atölyesine kaydoldum. 2 saat sürecek bir etkinlik:)
Sağol canım. Kızı fena alıştırdık sanırım. Her haftasonu beklentisi var hanımın:)Maşallah sana
Kpss öğrencisiyim diyelim☺Hoş geldiniz
Rutininiz gayet güzel bence. Sabah erken kalkınca epey yol alınıyor hakikaten.Öğrenci misiniz?
Hoşbuldum bu arada ☺Sizin rutininizi de çok beğendim severek okudum maşallah sizeKpss öğrencisiyim diyelim☺
Ben de Ankaradayim. İki yerde güzeldirBu Cumartesi aile aktivitesi kapsamında Keçiören 'de teleferik ve Estergon müzesi gezisi planladım. Daha önce gitmedik, umarım güzeldir.
Pazar günü için ise anne-çocuk seramik atölyesine kaydoldum. 2 saat sürecek bir etkinlik:)
HosgeldinKızlar iyi Akşamlar;
Hoşgeldin yokmu bana
Hoşbuldum canım teşekkür ederim gördünHosgeldin
Kpss'de başarılar dilerim. Teşekkürler, yapılması gereken çok iş olunca mecburen zamanı yönetmek gerekiyor.Hoşbuldum bu arada ☺Sizin rutininizi de çok beğendim severek okudum maşallah size
Hoş geldinizKızlar iyi Akşamlar;
Hoşgeldin yokmu bana
Kolaylıklar dilerim size. İnşallah @elecda gibi siz de üstesinden gelirsiniz. İnsan çok donanımlı bir varlık, içinde bulunduğu duruma adapte olma, zor şartlara uyum sağlayıp üstesinde gelme gibi bir kabiliyeti var aslında. Bunu keşfedip başarırsa başarıyor yoksa tökezliyor maalesef.Günaydın, mutlu pazarlar:)
elecda canım epey süredir takip edemiyordum. Şimdi bakınca senin cephede bayağı bir gelişme ve değişiklik olmuş. Ikinci prenses geliyormus, tebrikler, hayırlı olsun.
Bakıcın için gerçekten üzüldüm. Fakat eğer maddi olarak kendini ayarlayabilirsen, bu bakıcın sadece bebek bakımı ile ilgilenir. Ek olarak yardımcı bir bayan da alırsın. Bence sadece bebek ile ilgilenince problem olmaz. Çevremde örnekleri var.
Bu şok durumun üstesinden de gelmişsin, düzenini oturtmaya başlamışsın. Çok sevindim.
Bizim cephede de epey bir değişiklik var. Oğluma dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tanısı kondu. Aslında henüz küçük bu tanı için fakat pedagogumuz çok tecrübeli ve işin ehli olduğu için ona tamamen güveniyorum.
Bu sebeple Asaf kreşe başladı, şuan annemin yanında başladık. 15 gün sonra mersin e döneceğiz ve orada devam edecek.
Mersin de kreş arayışı ve oyun terapisti bulma serüveni başlıyor bizim için.
Asaf kreşe başlıyor madem, ben de işe erken döneyim dedim. Pedagog izin vermedi. Zamanını bekle vaktin varken dedi. Bu süreçte de Asaf in otokontrolunu sağlama çalışmaları yapacağız çünkü şuan beni parmağında oynatıyor velet:)))
Benim çok nezaketli ve kibar olduğumu ve bunu değiştirmem gerektiğini söyledi :))) asaf a karşı elbette :)
Yani düzenimiz çok çok farklı bir hâl alacak . Aslında daha iyi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak gibi görünüyor . Hali hazırda 4 bin liralık konut kredi ödememiz var. Kreşe yarim gün gidecek ama yol+kreş masrafı bize minimum 1500 liraya mal olacak. Sonuç olarak benim işe geri döneceğim ekim ayına kadar maddi seferberlik ilan ettim :)
elecda seni ve diğer arkadaşları çok özlemişim. Surda takip edemedigim 30-40 sayfadan yine o kadar faydalı bilgiler aldım ki, teşekkürler :)))
Kolaylıklar dilerim size. İnşallah @elecda gibi siz de üstesinden gelirsiniz. İnsan çok donanımlı bir varlık, içinde bulunduğu duruma adapte olma, zor şartlara uyum sağlayıp üstesinde gelme gibi bir kabiliyeti var aslında. Bunu keşfedip başarırsa başarıyor yoksa tökezliyor maalesef.
Bir de Asaf çok güzel bir isimmiş, öptüm kuzucuğu:)
Biz yatağı da ikea'dan almıştık canım.iyi akşamlar bayanlar
oğluma oda takımı siparişi verdiğimizi ve alez önerilerinizi istemiştim.
alezi aldım
bu gün az bir vaktimiz vardı, yataşa uğradık ve tek kişilik bir yatak bakmak istedik, çok fazla seçenek var ve çocukta ne tercih edilmeli bilmiyoruz, satıcı çift taraflı kullanılan, en çok sattıkları modeli gösterdi (çok satılmasının nedeni fiyat olarak ucuzdu diğer modellere göre )
işbir yatağa da bakmak istiyorum ancak çok da anlamıyorum
sizlerin çocuklarınız aldığınız ya da bekarken kullandığınız ve memnun kaldığınız marka model var mı acaba? ben bekarken idaş kullanıyordum (neden o markayı almıştım hatırlamıyorum), evlendiğimiz zaman yatak odamı tepe mobilyadan alırken onlarda idaş yatak satmışlardı. çocuk odasını aldığımız yer de idaş satıyor.
yatsan bayisi sanırım kapanmış, ama netten de sipariş verebilirim
teşekkür ederim.
Ben de seni özledim canım. Gözüm arıyordu seni.Günaydın, mutlu pazarlar:)
elecda canım epey süredir takip edemiyordum. Şimdi bakınca senin cephede bayağı bir gelişme ve değişiklik olmuş. Ikinci prenses geliyormus, tebrikler, hayırlı olsun.
Bakıcın için gerçekten üzüldüm. Fakat eğer maddi olarak kendini ayarlayabilirsen, bu bakıcın sadece bebek bakımı ile ilgilenir. Ek olarak yardımcı bir bayan da alırsın. Bence sadece bebek ile ilgilenince problem olmaz. Çevremde örnekleri var.
Bu şok durumun üstesinden de gelmişsin, düzenini oturtmaya başlamışsın. Çok sevindim.
Bizim cephede de epey bir değişiklik var. Oğluma dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tanısı kondu. Aslında henüz küçük bu tanı için fakat pedagogumuz çok tecrübeli ve işin ehli olduğu için ona tamamen güveniyorum.
Bu sebeple Asaf kreşe başladı, şuan annemin yanında başladık. 15 gün sonra mersin e döneceğiz ve orada devam edecek.
Mersin de kreş arayışı ve oyun terapisti bulma serüveni başlıyor bizim için.
Asaf kreşe başlıyor madem, ben de işe erken döneyim dedim. Pedagog izin vermedi. Zamanını bekle vaktin varken dedi. Bu süreçte de Asaf in otokontrolunu sağlama çalışmaları yapacağız çünkü şuan beni parmağında oynatıyor velet:)))
Benim çok nezaketli ve kibar olduğumu ve bunu değiştirmem gerektiğini söyledi :))) asaf a karşı elbette :)
Yani düzenimiz çok çok farklı bir hâl alacak . Aslında daha iyi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak gibi görünüyor . Hali hazırda 4 bin liralık konut kredi ödememiz var. Kreşe yarim gün gidecek ama yol+kreş masrafı bize minimum 1500 liraya mal olacak. Sonuç olarak benim işe geri döneceğim ekim ayına kadar maddi seferberlik ilan ettim :)
elecda seni ve diğer arkadaşları çok özlemişim. Surda takip edemedigim 30-40 sayfadan yine o kadar faydalı bilgiler aldım ki, teşekkürler :)))
Ben de seni özledim canım. Gözüm arıyordu seni.
İkinci kızımız geliyor inşallah. Bakıcı ablanın durumu iyiye gidiyor. Sadece bebeğe bakabilecek duruma gelse benim için yeterli. Temizlik için başka biriyle anlaşırız. Ben de ev nasıl çekip çevriliyordu hatırlamaya çalışıyorum:)) Neredeyse 5 yıldır hiç temizlik ve yemek yapmamıştımKızım ev işi tapmaktan çok şikayetçi. Dün odasını toplarken "Yıllardır çalışıyorum bu evde" diye bir bağırışı var. Bütün gün güldüm
Oğlunun kreşe başlaması çok iyi olmuş gerçekten. Kreş başlangıcında hastalanma durumları çok oluyor. Bu yüzden işe başlamak için bence de acele etme.
Seferberlik ilanı iyidir. Ben de 1500 liraya geçinme deneyi yapıyorum bu ay. Şimdilik yolunda gidiyor. Limit belirlemek faydalı oluyor.
Arada uğra arayı açma çok:))
Elecda kızına çok güldüm çok tatlı :))Ben de seni özledim canım. Gözüm arıyordu seni.
İkinci kızımız geliyor inşallah. Bakıcı ablanın durumu iyiye gidiyor. Sadece bebeğe bakabilecek duruma gelse benim için yeterli. Temizlik için başka biriyle anlaşırız. Ben de ev nasıl çekip çevriliyordu hatırlamaya çalışıyorum:)) Neredeyse 5 yıldır hiç temizlik ve yemek yapmamıştımKızım ev işi tapmaktan çok şikayetçi. Dün odasını toplarken "Yıllardır çalışıyorum bu evde" diye bir bağırışı var. Bütün gün güldüm
Oğlunun kreşe başlaması çok iyi olmuş gerçekten. Kreş başlangıcında hastalanma durumları çok oluyor. Bu yüzden işe başlamak için bence de acele etme.
Seferberlik ilanı iyidir. Ben de 1500 liraya geçinme deneyi yapıyorum bu ay. Şimdilik yolunda gidiyor. Limit belirlemek faydalı oluyor.
Arada uğra arayı açma çok:))
Bulantılarım geçti çok şükür canım. Allahtan benim bulantılarımın kesildiği hafta ablamız hastalandı. Öncesinde olsaydı çok daha zor olurdu bizim için. Ablanın gidişi haytımda ciddi bir değişime sebep oldu. Bizim sıpa için iyi oldu ama. Sürekli arkası toplanıyordu ve ben rahatsızdım bu durumdan. Kendi dağıttığını toplamayı öğrenmesi gerek. Geç bile kaldık bence ama bu dönem bizim için bir fırsat oldu.Hadi bakalım ben de 1000 tl limit ayırmayı düşünüyorum :)
Ya senin şu beter böceğin cevaplarına bitiyorum. Sanırsın çocuk işçi
Canım ben ücretsiz izin aldiğimda resmen alt üst oldum. Tamam yemek temizlik elbette yapıyordum ama bütün gün evde olarak bunları yapmak çok zorladı beni. Şimdi seni çok iyi anlıyorum hem zaten uzaklasmissin, başlarda damdan düşmüş gibi oluyor insan :)
Bulantıların ne durumda? Geçmiştir artık umarım