İkisi de ayni biri suyla civiltilmis haliArkadaşlar Arap sabunu dediğiniz sıvı olanlardan mı yoksa eskinin bildiğimiz arap sabunları mı?
Sanki biri doğal diğeri yapay gibi geliyor bana ama tamamen sebepsiz:)İkisi de ayni biri suyla civiltilmis hali
Sanki biri doğal diğeri yapay gibi geliyor bana ama tamamen sebepsiz
Ben sıvı olanı kullanıyorum canım.Arkadaşlar Arap sabunu dediğiniz sıvı olanlardan mı yoksa eskinin bildiğimiz arap sabunları mı?
Hayır kesinlikle kokmuyor çünkü parcalamadan tam yutuyorum bu rutinlerim ile hem bağışıklık sistemim güçlü ve daha enerjik hissediyorum.
Kahvaltı da bazen 4 kaşık yoğurt, yulaf, 6-7 çig fındık , yaban mersini(mevsime göre) tüketiyorum enerjik olmama katkı sağlıyor.
Bir şekilde yulafı hayatımıza koyarsak çok güzel olur hem tok tutuyor hemde cok besleyici :)
Aktardan aliyor kilosu 35 liraydi gecen hafta aldim dahaHarika ben de yapayım sarımsak olayını
Şeker tüketmiyorum, yulaf mutlaka yiyorum, dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de
Yaban mersini bulamadım dün çok aradım
Nereden alıyosunuz?
Migros metro gibi marketlerden alıyorum. Eğer bulamazsanız yarım muz dilimleyin. Yoğurt chia muz tarcın badem,ceviz,çiğ fındık hangisinden isterseniz ekleyin kuruyemişlerden az miktarda karıştırıp da ekleyebilirsiniz harika oluyor tavsiye ederim enerji bombası tam.Harika ben de yapayım sarımsak olayını
Şeker tüketmiyorum, yulaf mutlaka yiyorum, dengeli beslenmeye çalışıyorum ben de
Yaban mersini bulamadım dün çok aradım
Nereden alıyosunuz?
O temizlik hissi gerçekten tam bir antidepresan:)Kızlar kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum tek başıma yaptım epey yoruldum ama tertemiz oldu değdi. Ufak tefek yerler kaldı oralarıda yarın halledeceğim bugun çalışıyorum.
Bende kendime temizlik planı yapacağım boyle birikince zorluyor ama temizlik gibisi yok ev ışıldadı resmen ve misler gibi kokuyor ..
Kesinlikle öyle misler gibi heryer parlıyor durup durup izleyesim geliyordu ama bırakıp işe geldim :)O temizlik hissi gerçekten tam bir antidepresan:)
Hoş geldinizMerhaba aranıza yeni katıldım.Ben de mart ayı icin oluşturduğum rutinimi sizlerle paylasmak istedim.
Sabah 6 gibi kalkiyorum.Namazımi kilip bir sayfada olsa Kuran'I Kerim okuyorum.Günlük okudugum süreleri de okuduktan sonra on on beş dakika egzersiz yapıyorum.Daha sonra derslerimin başına geçiyorum.Saat ona kadar filan çalışıyorum.On gibi yemek işine koyuluyorum.Yemeğim pişene kadar tekrar dersin başına geçiyorum.Öğleye kadar ders çalışıyorum.Öğleden sonra ise ev işlerini yapıyorum .Bu aralar genel bir temizlik yaptığım için yoğun bir temizlik dönemindeyim