Günaydın, mutlu pazarlar:)
elecda canım epey süredir takip edemiyordum. Şimdi bakınca senin cephede bayağı bir gelişme ve değişiklik olmuş. Ikinci prenses geliyormus, tebrikler, hayırlı olsun.
Bakıcın için gerçekten üzüldüm. Fakat eğer maddi olarak kendini ayarlayabilirsen, bu bakıcın sadece bebek bakımı ile ilgilenir. Ek olarak yardımcı bir bayan da alırsın. Bence sadece bebek ile ilgilenince problem olmaz. Çevremde örnekleri var.
Bu şok durumun üstesinden de gelmişsin, düzenini oturtmaya başlamışsın. Çok sevindim.
Bizim cephede de epey bir değişiklik var. Oğluma dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tanısı kondu. Aslında henüz küçük bu tanı için fakat pedagogumuz çok tecrübeli ve işin ehli olduğu için ona tamamen güveniyorum.
Bu sebeple Asaf kreşe başladı, şuan annemin yanında başladık. 15 gün sonra mersin e döneceğiz ve orada devam edecek.
Mersin de kreş arayışı ve oyun terapisti bulma serüveni başlıyor bizim için.
Asaf kreşe başlıyor madem, ben de işe erken döneyim dedim. Pedagog izin vermedi. Zamanını bekle vaktin varken dedi. Bu süreçte de Asaf in otokontrolunu sağlama çalışmaları yapacağız çünkü şuan beni parmağında oynatıyor velet:)))
Benim çok nezaketli ve kibar olduğumu ve bunu değiştirmem gerektiğini söyledi :))) asaf a karşı elbette :)
Yani düzenimiz çok çok farklı bir hâl alacak . Aslında daha iyi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak gibi görünüyor . Hali hazırda 4 bin liralık konut kredi ödememiz var. Kreşe yarim gün gidecek ama yol+kreş masrafı bize minimum 1500 liraya mal olacak. Sonuç olarak benim işe geri döneceğim ekim ayına kadar maddi seferberlik ilan ettim :)
elecda seni ve diğer arkadaşları çok özlemişim. Surda takip edemedigim 30-40 sayfadan yine o kadar faydalı bilgiler aldım ki, teşekkürler :)))