Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar
Biz de daha ortalıkta hamilelik falan yok ama isim düşündük :)

Eşimle ortak nokta bulmak zor bu konuda
En sonunda erkek olursa kaan isminin güzel olacağına karar verdik

Kız ismi olarak ise ben
Doğa
Nisan
Bahar
İnci

İsimlerini beğeniyorum

Eşim de
Melek
Defne
Aslı
İsimlerini seviyor

Bi ortak yere varamadık

Off çok geçmiş olsun zor olmalı durum. Çabucak iyileşir umarım. Benim bebişler daha altıncı dişleri çıkarıyor pek tecrübeli sayılmam ben. Diğer arkadaşlar tavsiye verirler sanırım.

Merhaba dostlar,
Bir kaç gündür buralara gelemedim, aöf sınavlarım vardı.Biraz yoruldum bebekti, dersti, ev işiydi derken.Şükürler olsun 10 dersi de geçeceğimden eminim.

elecda cığım sen de girdin mi finallere, girdiysen nasıl geçti?

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaALLAH karadut şurubu iyi gelir diye duymuştum..siz yine araştırın belki işinize yarar

Bunların doğal olanları da var, karadut özü diye satılıyor. Annelerimizin evde yaptığı pekmez/marmelat tarzında bir şey. Karadut iyi geliyor gerçekten, tadı da güzel zorlanmadan yedirebilisin sanki.

arkadaşlarım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
zor bir süreç yaşıyoruz..ağzındaki yaralar hiç bi şey yememesi ..geceler boyu uyumaması inlemesi kendini ittirmesi ..
çocuğun aç kalması ne zormuş..Allah ım şifa versin tüm yavrulara...annelerinde Allah yardımcısı olsun inşaallah...

ağzındaki yaraların beyaz kısımları biraz hafifledii..ancak yememe hala devam ediyor..

Çok geçmiş olsun
Kara dut çok iyi geliyor ağız içi yaralara ama bu mevsimde bulmak çok zor dondurulmuş falan olsa birilerinde keşke

Beğendiğiniz bütün isimler güzelmiş. İnşallah istediğiniz vakitte çocuk sahibi olursunuz canım.

Canım ben kusmaktan sınava giremedim. Cuma akşamı başladı, Cumartesi bütün gün sürdü. Hala devam ediyor. İşe geldim ama hiç çalışamadım, sabahtan beri. Dinlenme odalarından birinde yattım bu saate kadar.
Bir bitseydi artık yaa

Ah canım ya
Geçsin inşallah tez zamanda

geçmiş olsun. İsim konusu dikkatimi çekti, kızınızın ismi çok güzel hatta kızım olursa cepte isimlerden. ve ona ADA çok yakışır ben olsam ciddi ciddi düşünürdüm ADA ismini. Uyumlu olmasa da olur derseniz DEFNE. veya İNCİ veya ZEYNEP.

Eyvah eyvah biran önce biter bu kusmalar inşallah.

Ada ismini ben de beğeniyorum da eşim ıssız yabani biri okur diyor
İnci ve Defne ailede var. Zeynep ismini çok severim.

elecda ve sevgili diğer arkadaşlar..
merabalar..

bi fikir isteyeceğim sizlerden..

üşütmüşüm ciğerlerime kadar ağrım var..
sabah işe geldim bu denli kötüleşeceğimi bilmiyordum..
ıhlamur zencefil kar etmedi..
ve ben doktora gitmek için izin bile isteyemiyorum..
bin türlü şey düşünüyorum..
rapor alsam mı..
ne zaman doktora gitsem..
müdüre ne söylesem vs..

bu konuda bir türlü aşamadım kendimi..5 yıl bitti bu iş yerinde..kamudayım..daimi süreli sözleşmeli..

nasıl aşacağım ne diiyeceğim?

Canım hastaysan söyle müdürüne git doktora
zaten doktor rapor verecektir.
Olmadı kendin söyle ufak bebeğinde var dinlenmen lazım
Geçen hafta ben de griptim önemsemedim
Faranjite çevirmiş
şimdi antibiyotik kullanıyorum

Ben hastayım dr gidicem diceksin. Önemli olan biziz.
Geçmiş olsun

Benim iş hayatında öğrendiğim en önemli şeylerden biri, kendinle alakalı birşey isterken dik duracaksın, mahçup bir ifade takınmayacaksın. "Hastayım doktora gideceğim" şeklinde net konuşacaksın. Sen gidebilir miyim, ay işler de benim yüzümden aksayacak moduna girersen karşındaki de sana öyle davranmaya hak görüyor.

Haftasonu çok kustuğum için bugün işe gitmedim. Sadece kötüyüm işe gelmeyeceğim dedim. Tamam dediler. Sen kendini düşünmezsen iş yerindekiler zaten düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…