Popüler Konu Verimli Rutin

Bu arada elecda vaktin olduğunda ilk sayfaya indeks gibi bir şey yapar mısın, çok zor olacak ama doğum öncesi izninde belki halledersin :)
şöyle sayfa 5 : çocukla etkinlik
sayfa 10 sade yaşam- mutfak
sayfa 12 okul araştırmaları vs diye

yani bir öneri, geriye dönük bulmamız kolay olur, sonuçta sohbet topiğinden öte, bilgilendirme ve rehberlik amaçları da düşünüyorum topiğin

İnşaat Mühendisi:))

Benim ve eşimin gözleri ela. Kızımızın da göz rengi ela olur büyük ihtimalle diyerek eşimi ikna etmiştim ki kızım kahverengi gözlü oldu
4 senedir konuya ilişkin vırvırlanıyor kendisi:))
Can ismini ben de çok beğeniyorum.

Tamam canım müsait olduğum bir ara yapmaya çalışayım.

oğlumun adı Aren
kızım olsaydı Defne olacaktı

ama erkek Sarp
kız Lavin veya Armin çok beğendiğim isimler
bizde de eş faktörünü bu isimler geçemedi

şu satırları print edip duvarıma asmak istedim bi an..

Harikasınız

size inanamıyorum. nasıl güzel bir ifade bu, nasıl kıvamında bir anlatım. katılıyorum hem de çok çook..

O kitabı okuyalı ne kadar uzun zaman oldu iyi bir yazardır kendisi bence. Hatırlattığın için teşekkürler :)

Google gece ışığı diyor anlamına. Bilemiyorum artik :)))

Bu çocuklarla bir oyun grubu ve başında da kendimi düşünemiyorum. ikinci gün tımarhane
Doğru evet. Leyl Arapçada gece demek, fer Farsça ve günlük dilde kullandığımız manada ışık, aydınlık demek (örnek gözümün feri:))
Bu isim Burak aksak’ın kara bela filminde de geçiyordu.

arkadaşlarım oğlumda aftlar çıktı ağız içi yaraları..haliyle hiç bir şey yemiyor ve 4-5günde 600gr kilo verdi..acıdan uyumuyor sürekli ağlar halde...
doktor ilaç antibiyotik hiç bi şey etki etmez..geçmesini beklicez 7gün civarı sürer diyor..
ayrıca 1haftada 4 diş çıkardı 2si azı...
sizin bir öneriniz var mı? tecrübeleriinizden faydalanmak isterim...

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaALLAH karadut şurubu iyi gelir diye duymuştum..siz yine araştırın belki işinize yarar

Eklentiler

• image.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 254
Çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaALLAH karadut şurubu iyi gelir diye duymuştum..siz yine araştırın belki işinize yarar
Bunların doğal olanları da var, karadut özü diye satılıyor. Annelerimizin evde yaptığı pekmez/marmelat tarzında bir şey. Karadut iyi geliyor gerçekten, tadı da güzel zorlanmadan yedirebilisin sanki.

Canım geçmiş olsun, aslında eczanelerde bir solüsyon hazırlanıyor o yaraları uyuşturuyor böylece yemek yiyebilir hale geliyor, oğlum Da el ayak ağız hastalığı olmuştu doktor öyle bi solüsyon verdi eczanede hazırlattık ve o zaman yiyebilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…