Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba hanımlar, bir süredir anonim olarak bu topiği okuyorum. Ve bir süredir kendimi iyi hissetmediğim bir süreçten geçiyorum. Bu yola kendime iyi gelmek amacıyla çıktım. Akşam iş çıkışı oturup rahatsız olduğum konuları not aldım kendime. Ufak da olsa bir şeylerden başladım diyelim. Bu sürecimi ben de sizinle beraber burada paylaşmak istiyorum. İlk amacım işlerimi ertelememek tabi ki.

Hem ev hem iş hem de özel hayatımda neleri yapmam gerekiyor ve neleri seviyorum? Sorularımı ve cevaplarımı yazıyla bir yere not edip başlayacağım bu işe. Sürecimi de burada paylaşacağım. Kendine iyi geleni bulabilen, güzel kadınlara, sevgilerle. :KK200:
Hoş geldiniz :KK200:

Gelen yardımcı ne gibi işler yapıyor acaba
Bir de kirli sepetini bizimle paylaşır mısın banyoda robot paspaslar takılmıyor mu
Eve yardımcı düzenli aldığımda sanki evim zaten temizmiş gibi hissediyorum ya da sürekli camları kışın silse bile aman kimin evinde camlar sürekli temiz ki deyip düzenli almayı bırakıyorum 🙈
Kirli sepetini dolap içine yaptırdım ben. Eve gidince fotoğrafını paylaşırım.

Abla her geldiğinde tüm evi rutin sil-süpür-toz al yapıyor. Çamaşır yıkama ve ütü işleri de haftada ikiye geçtiğimizden beri onda. Pazartesi günleri nevresim değiştiriyor, ütüleri hallediyor. Perşembe günü akşam kahvaltısı için kızlara pizza yapıyor. Bunların dışında cam, kapı silme, mutfak dolapları içi ve ayakkabılık içini kendi aylık planına göre hallediyor.

Bizim eve aslında haftada bir yardımcı yeterli ancak kızlar hastalandığında emanet edecek kadar kendisine güvendiğim için iki gün devam ediyoruz. Bir de diğer çalıştığı evleri bıraktı, sadece bize geliyor.

X