Beni de bu ara sıcaklardan dolayı zorluyor. Benimki genetik geçişli. Annemde de vardı. Sizin ailede var mı?Sevgilielecda kanayan yaram..
Hatta şu zamanlarda nuksetti kendisi
Malum sıcağı, stresi vs sevmeyen Bi arkadaş kendisi.
Doktor sabret diyor başka bir doktorla tedaviye başladım ağustos ayından beri en azından baskilarız dedi.
Azelaik asit kışın kullandım suan başka bir ürün verdi doktor yine yatistirici
Güneş kremi zaten en yakın arkadaşım
Hayır kimsede yokBeni de bu ara sıcaklardan dolayı zorluyor. Benimki genetik geçişli. Annemde de vardı. Sizin ailede var mı?
SlmSelamlar Hanımlar,
5 günlük yoğun ve inşallah son denetim haftasını geride bırakmış bulunuyorum. Denetim olduğu günler, bilgisayarımın başında en az 3 kişi daha olduğu için öğle rutinim tamamen iptal oluyor. Öğle yemeğini yiyor ve çalışmaya devam ediyoruz. Neyse ki bitti. Bugün itibariyle tekrar öğle rutinimi devreye almış bulunuyorum.
Sabah rutinim, hafta sonu hariç sıkıntısız bir biçimde yürüyor. Çoğu adımı düşünmeden tekrarlamaya başladım, bu da beni memnun ediyor. Cilt bakımı malzemelerim ve şampuanım bitmişti. Ben de Cosmed markasını denemeye karar verdim. Miselar su, temizleyici köpük, nemlendirici, azelaik asit serumu ve güneş kremini aldım. Ayrıca şampuanını da aldım. Ürünler beklediğimden iyi çıktı. Sanırım benden başka rosacea ile uğraşan yoktr_lelli hariç ama yine de ürün arayışı olan varsa tavsiye ederim. Türkiye markası olduğu için fiyatları da diğer markalara göre oldukça uygun.
Öğle rutinim hem denetim hem de yağışların etkisi ile aksadı. Bugün yürüyüşe başlarım diye düşünüyordum ama öğle saatlerinde sağnak yağmur gösteriyor. Bir de okulların tatil olduğundan sabah haberimiz olunca Ela'yı işe getirdim.
Akşam rutinimde iyi gidiyor şu an. Burada paylaşmadım ama gün sonu değerlendirmesine devam ediyorum. Bir sonraki gün nelere dikkat etmem gerektiğini belirlemek ve onlara dikkat ederek günü geçirmek faydalı oluyor gerçekten.
Geçen hafta Fazilet Sitare'nin Suzidil romanını bitirdim. Bu hafta da Ayfer Tunç-Kapak Kızı okuyorum. O da bitmek üzere. Netflix'te de "Bir Neslin Hikayeleri" diye bir programı izlemeye başladım. Yaşı 70 üstü olan insanlar ve hayat hikayeleri hakkında oldukça etkileyici bir yapım olmuş.
Bende durum böyle, umarım hepimiz için verimli bir hafta olur.
Sevgiler
Benim yaşadığım rosacea genetik geçişli. Annemde de vardı, küçük kızımda da 1 yaşından beri başladı. Yani yaşadıklarımız ile ilgili bir durum yok.Slmelecda barış muslunun kitaplarını okudun mu ? Rosacea ilk ne zaman başlamıştı , o zaman yaşadıklarını düşünüp çalışma yaparsan atlatabilirsin belki
Elektronik benimki ama kurutma alıp memnun olmayan duymadım. Çevremde siemens, bosch, arçelik kullanan bir sürü insan var. Herkes memnun.
siemens kullanıyorum 1 yıl oldu alalı çok memnunum keşke daha önce alsydım diyorum.Selam kızlar
Kurutucusundan memnun olanlar marka ve modelini yazabilir mi
Elecda Liman Kitap kahveye çok yakın oturuyorum bir gün kahve kitap sohbeti yapsak diye geçirdim içimdenSelamlar Hanımlar,
Bugün işten izin aldım. Sağlık kontrollerimin son basamağı olan kan ve idar tahlilini sabah erkenden hallettim. Temmuz’un ilk haftasına da doktora randevu aldım.
Öğleden sonra arkadaşlarımla buluşacağım. Tahlillerden sonra Liman Kitap Kafeye geldim. Kitapları genelde internetten sipariş versem de kitapçı da dokunarak ve inceleyerek kitap almayı seviyorum aslında. Hazır gelmişken Ayfer Tunç’un diğer kitaplarını da aldım.
Hala eski paylaşımları okuyorum sizin yazdığınız bir paylaşım dikkatimi çekmişti şiddetsiz iletişim ile ilgili şu an ne durumda olduğunuzu merak etmiştim belki güncele yakın paylaşım yapılmıştır diye dm den yazmadım size. Bende Deniz Spatarla yola çıkmak isterim. Umarım maddi olarak kaynak oluşturabilirim yakın zamanda pek mümkün görünmüyor ekim sonu işe başlıyorum uzun vadeli hedeflerim arasında egitimlere katılmak var.Şiddetsiz iletişimin bu başlığa gelmesine çok sevindim
Ben yaklaşık 4 senedir eğitimlerini alıyorum
Yıllık eğitimimi ve derinleşememi de Deniz Spatar ile yaptım.
Ağustos ayı içinde bir giriş eğitimine de asistanlık edeceğim inşallah
Ankara'da yüz yüze empati akşamlarına başladım 3 hafta önce
Şimdi bi tatil planı var dönüşte tekrar açacağım katılmak isteyen olursa beklerim.
Online empati akşamı açma fikrim de var haberdar olmak isterseniz dmden yürüyün
Empatinin, kendi ihtiyacınızın farkına varmanın, bağlantının derinliği için şiddetsiz iletişime davet ederim sizi
şiddetsiz iletişim kaynakları kullanma konusuna da oldukça şiddetsiz yaklaşıyor. Ben Ankara'da empati akşamlarında armağan ekonomisi kullanıyorum. yani ben gönülden sunuyorum siz bütçenize uyan gönlünüzden gelen ödemeyi ya da karşılığı hediyeyi veriyorsunuz. Tatbiki eğitimlerde bir fiyat aralığı var ve fakat bu sizin katılımınız önüne engel olmasın. Ödeyebileceğiniz miktar ile rica da bulunursanız ortak bir yol bulacağınıza güvenim var.Hala eski paylaşımları okuyorum sizin yazdığınız bir paylaşım dikkatimi çekmişti şiddetsiz iletişim ile ilgili şu an ne durumda olduğunuzu merak etmiştim belki güncele yakın paylaşım yapılmıştır diye dm den yazmadım size. Bende Deniz Spatarla yola çıkmak isterim. Umarım maddi olarak kaynak oluşturabilirim yakın zamanda pek mümkün görünmüyor ekim sonu işe başlıyorum uzun vadeli hedeflerim arasında egitimlere katılmak var.
Merhaba bunu duyduğuma çok sevindim:) ankarada ikamet etmiyorum ama online bir görüşme olursa katılmayı çok isterim:)Şiddetsiz iletişimin bu başlığa gelmesine çok sevindim
Ben yaklaşık 4 senedir eğitimlerini alıyorum
Yıllık eğitimimi ve derinleşememi de Deniz Spatar ile yaptım.
Ağustos ayı içinde bir giriş eğitimine de asistanlık edeceğim inşallah
Ankara'da yüz yüze empati akşamlarına başladım 3 hafta önce
Şimdi bi tatil planı var dönüşte tekrar açacağım katılmak isteyen olursa beklerim.
Online empati akşamı açma fikrim de var haberdar olmak isterseniz dmden yürüyün
Empatinin, kendi ihtiyacınızın farkına varmanın, bağlantının derinliği için şiddetsiz iletişime davet ederim sizi
Zürafa sohbetlerinde Vivet Alevi nin konuk olduğu programda bahsetmislerdi ekonomik boyutundan. Şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla katılımcılar bir kez lezzetini alınca kopmadan devam ediyorlar bende süreklilik sağlamak açısından maddi boyutunu düşünüyorum.şiddetsiz iletişim kaynakları kullanma konusuna da oldukça şiddetsiz yaklaşıyor. Ben Ankara'da empati akşamlarında armağan ekonomisi kullanıyorum. yani ben gönülden sunuyorum siz bütçenize uyan gönlünüzden gelen ödemeyi ya da karşılığı hediyeyi veriyorsunuz. Tatbiki eğitimlerde bir fiyat aralığı var ve fakat bu sizin katılımınız önüne engel olmasın. Ödeyebileceğiniz miktar ile rica da bulunursanız ortak bir yol bulacağınıza güvenim var.
Elektronik benimki ama kurutma alıp memnun olmayan duymadım. Çevremde siemens, bosch, arçelik kullanan bir sürü insan var. Herkes memnun.
Elektrolux yazmıştım, sözlük düzeltmiş.Elektronik derken ?
Benim 10 yıldır vardı
Şimdi yeni ve farklı marka almak istiyorum
Mağaza gezip fikir alamadım
Buraya sorayım dedim
Elde kalan markalar : Samsung
Vestel
Siemens
Bosch
Hangisinin hangi modeli olsa ?
Bu tarz ürünlerin kararını vermek zor benim için
Niye bilmiyorum