- 3 Haziran 2009
- 7.393
- 28.911
- 41
Çok teşekkür ederim.Doğum gününüz kutlu olsun elecda hanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Doğum gününüz kutlu olsun elecda hanım
Kitaplar üzerinden neler yapıyorsunuz ?herkese merhabalar :)
uzun zamandır hayalini kurduğum atölye etkinliklerine sonunda kavuştum.
dün bir grup çocukla 'kendi bilekliğini tasarla' atölyesi düzenledim. çocuklar, hayal güçleri, bakış açıları muazzam . çocuklarla bir arada keyifli vakit geçirmek benim mutluluk sebebim .*
geçen haftasonu ise 'babamın Battaniyesi' kitabını yine bir grup çocukla okuduk, tahlil ettik :)
şimdi şehrimde kütüphanelerin dışında atölye düzenleyebileceğim işbirliği yapabileceğim cafe ve atölye evleri ile görüşmelere başlayacağım evelallah.
güzel haberler böyle; dualarınıza talibim :)
Çok güzel ve keyifli işler bunlar. Ankara'da olsan kızlarla gelirdik. Sen çocuklar ile vakit geçirmeyi de seviyorsun. Ben benimkiler büyüyünce küçük çocuklu kimseyle görüşmemeyi planlıyorum:)herkese merhabalar :)
uzun zamandır hayalini kurduğum atölye etkinliklerine sonunda kavuştum.
dün bir grup çocukla 'kendi bilekliğini tasarla' atölyesi düzenledim. çocuklar, hayal güçleri, bakış açıları muazzam . çocuklarla bir arada keyifli vakit geçirmek benim mutluluk sebebim .*
geçen haftasonu ise 'babamın Battaniyesi' kitabını yine bir grup çocukla okuduk, tahlil ettik :)
şimdi şehrimde kütüphanelerin dışında atölye düzenleyebileceğim işbirliği yapabileceğim cafe ve atölye evleri ile görüşmelere başlayacağım evelallah.
güzel haberler böyle; dualarınıza talibim :)
Öncelikle kitabın ismini tahmin etmelerini konusu üzerinde düşünmelerini sağlıyorum.Kitaplar üzerinden neler yapıyorsunuz ?
Çok teşekkür ederim canımelecda cım yeni yaşının sana keşke dediğin şeyleri getirmesi dileğimle, doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkür ederim.elecda doğum gününüz kutlu olsun ara ara okuyorum kendim yapamasamda senin yazdıklarını okumak bile rahatlatıyor beni
Benim de dikkatimi çekti o podcast serisi.Merhaba,
“İlk sayfası” podcast serisine denk geldim. Bir kitabın ilk sayfası üzerinden yazarlara nasıl yazdıkları ve nasıl yazılır sorusunun sorulduğu bir seri. Henüz pek keşfedemedim ama İlgisi olanlar bakabilir.
bu benim rutinleri hemen hemen aynı :)amasabahları 10-15 dk balkona çıkıp hiç bişey yapmadan kendinize vakit ayır inanki ruhunuza iyi gelir tavsiye ederim :)Günlük Ev İşi Rutini
Sabah Rutini (30 dakika)
Akşam Rutini
- Bulaşık makinesini boşalt (eşimde)
- Çöpü çıkar (eşimde)
- Evi havalandır
- Sırayla odaları topla
- Kahvaltı sofrasını topla
- Çamaşır makinesini çalıştır
- Robotu ayarla ve çalıştır
- Çamaşırları kurutmaya at
- Akşam Yemeği
- Mutfağı topla (eşim)
- Çamaşırları katla
- Ailecek sırayla odaları topla
- Banyoları temizle
- Aynaları sil
Her gün düzenli ve az az iş yaparak, evi temiz kullanmaya ve mevcut temizliği korumaya gayret ediyorum. Akşam rutini parça parça olmakla birlikte, akşam yemeği hariç maksimum 30-40 dakika arası vakit alıyordur.
Sabah rutinindeki nefes egzersizi-meditasyon ve su içme maddelerini “sessizlik zamanı” kapsamında balkonda yapıyorum. Bana da çok iyi geliyorbu benim rutinleri hemen hemen aynı :)amasabahları 10-15 dk balkona çıkıp hiç bişey yapmadan kendinize vakit ayır inanki ruhunuza iyi gelir tavsiye ederim :)