Popüler Konu Verimli Rutin

Sizin çalışma ortamı güzel anlaşılan

Ben doğum öncesi buraya yani KKya çok takıldım kadınlardan ne gerekli ne gereksiz hepsini birbir öğrendim. Bu saydıklarının hepsini öğrenmiştim mesela yırttım yani burası çok faydalı oldu o anlamda. Tavsiye üzerine aldığım ve nerdeyse hiç kullanmadığım tek şey göğüs pompası oldu.

Slingin iyi olduğunu ben de duydum. Hiç kullanmadım. Ancak benim aldığım kangru bildiğin kullanım üçin mühendislik eğitimi istiyordu. Hiç bir şekilde kendi başıma bağlamayı başaramadım

Ama şöyle bir durum var ben tulum kullanmayı seviyorum.
göbeğini diğer kıyafetler sıkıyormuş gibi geliyor.
tabi kişisel tercihler.
az almıştım yıkayıp yıkayıp giydirmiştim.
Bana da o çıtçıtları her seferinde aç kapa, baya zor gelmişti.

Göğüs pompası yaklaşık 1 sene benim uzvum haline gelmişti. Kızım 3 aylıkken işe başladım. Öyle olunca işyerinde 3 saatte bir süt sağıyordum. Aynı şekilde gece 2 defa kalkıp sağıyordum. Zor işlerdi valla

bende 3 aylıkken işe başladım vee annelik hayatımın en zor kısmı süt sağmaktı diyebilirim. inanılmaz rahatsız hissediyordum kendimi.

Bende almadım hediye geldi ama kullanamadım
facebookta babywearing türkiye diye bir grup var sling hediye getiren arkadaş o gruba eklemişti beni oradaki anne bebek paylaşımlarını görünce gaza gelip aldım vee inanılmaz çok kullanıyorum.

grubu incele istersen ikinciye hazırlık olur

Tecrube sen ne güzel şeysin sağlıkla kavuşun inşaALLAH

Gayet güzel düşünceler
ben saç bantlar dışında geri kalanı yapmamıştım.
yinede bantlar foto çekiminde çok işe yaradılar.
kızım yoksa erkek gibi çıkıyordu :)

Benim kızıma da pembe giydirdiğim halde erkek mi diye soranlar oluyordu

Ayyy bende tek benim başıma geliyor sanıyordum ikiz kızlarım tepeden tırnağa pembemsi kız işi şeyler giydirdiğim halde gelen sorular : erkek mi ? cevap : hayır kız ikisi de soru : bu da mı kız cevap. : evet o da kız... içimden çok farklı cevaplar gelipte verememek

Aynen
O yuzden sac bantsiz foto cekmiyodum

Evet benim arkadaşlarım da çok faydalandılar ama bana gerek kalmadı iki bebiş iki memede :)) bir de ücretsiz izine çıktım iş olayını rafa kaldırdım şimdilik.

Of ya benim ikiz erkeklere ikisi de kız değil mi diyorlar hep hatta kızım diye direk dalıp seviyorlar

Bir bakayım oraya. Belki sling kullanmayı başarabilirim.

Bir keresinde kızımın üstünde baya çiçekli pembe bir tulum var. Adamın biri "Erkek mi" diye sordu. Ben de "Görmüyor musun üstü pembe" dedim. "Yeni nesil annelerin sağı solu belli olmuyor, abuk sabuk giydiriyorsunuz bebeleri" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…