- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
Süper cevapAynı soruyu ben kızıma sordum. Kardeşin olsa sana hediye getirmesini ister misin diye. Parayı nerden bulacak ki dedi
Umarım bulatıların bu defa daha kısa sürer
Benim hamileliklerim rahattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper cevapAynı soruyu ben kızıma sordum. Kardeşin olsa sana hediye getirmesini ister misin diye. Parayı nerden bulacak ki dedi
İnşallah daha kısa sürer. Çok zorluyor beni...Süper cevap
Umarım bulatıların bu defa daha kısa sürer
Benim hamileliklerim rahattı
İnşallah daha kısa sürer. Çok zorluyor beni...
Ya gün içinde iyiydim ama sabahları bulantı kusma oluyordu genelde, servise aç karna binmemin de etkisi vardı tabi.9 ay mı kustun Ben bildiğin gün sayar vaziyetteyim 16. hafta için. Sen 40 haftayı nasıl geçirdin
Selamlar,
Bu ara hayatının bütün düzeni alt üst olmuş biri olarak, başka bir annenin günlük düzeni hakkında yazdığı yazıyı paylaşmak istedim. Sevgiler...
http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2014/01/bir-annenin-gunluk-duzeni.html
Adını bilmiyorum canım. Bonzai almaya gitmiştiö orda gördüm. Şundan da alayım dedim, adını sormak hiç aklıma gelmedi.
Sayende ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim:))Erica çiçeğin adı buldum :)
Güzel mesajınız için ben çok teşekkür ederim. SevgilerMerhaba
Üye olmadan önce sık sık girip bol bol ekran fotosu aldığım topice yazmak büyük keyif :)
Ben de bu yıl kendimi geliştirmek yılımı ve sonraki yıllarımı kendim ve minik kızım için verimli hale getirmek için çaba harcayacağım.
Sizin yazılarınızı okurken inanılmaz gaza geldim ve çok şey öğrendim öncelikle teşekkür ediyorum ve sonrasında minik meleğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almanızı diliyorum.
Ve son 3 yılda bir çok darbeye rağmen dimdik ayakta durmanızı takdir ediyorum, başınız sağolsun Rabbim kalanlara sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin
İkinci Çocukta Yapmayacağım Satın Alımlar
İlk çocuğum olacağı zaman herşey gözüme olmazsa olmaz gibi gözüküyordu. Dünyanın gereksiz şeyini satın almıştım. Deneyimledikten sonra aslında gerek olmadığını düşündüklerimi paylaşmak istiyorum.
1. Hastane Odası Süslemesi: Özel hastanede doğum yaptım. Hastanenin kendi içinde oda süslemesi yapan bir yer vardı. Şu an rakamı hatırlamıyorum ama oda süslemesine epey bir para vermiştik. Doğumdan sonra hastanede 1 gece kaldım ve ertesi sabah taburcu oldum. Zaten hastaneye de 2-3 kişi geldi. Biz taburcu olurken de süsler odada kaldı:)
2. Doğum Fotoğrafçısı: Doğum fotoğrafçısı tuttuk. Normal doğum olduğu için öncesinde 13 saat kadar sancı çektim ve fotoğrafçı benim o korkunç hallerimi çekmedi tabi:). Doğuö esnasında kızım oksijensiz kaldığı için mosmor çıktı. Doğduğu gibi kızımı yoğun bakıma aldılar. Benim yanıma 2-3 saat sonra gelebildi. Sonuç olarak bizim de telefonla çekebileceğimiz düzeyde birkaç tane fotoğraf ortaya çıktı.
3. Yenidoğan Bezi: Doğumdan önce 3 büyük paket Prima Yenidoğan bezi almıştım. İlk ğaketin sonunda bez küçük gelmeye başladı ve diğer 2 paket elimizde patladı. Ucuz birşey de değil yani.
4. Yenidoğan Tulumları: Bir sürü yeni doğan tulumu almıştım. Etiketlerinde 0-3 ay yazıyordu ancak yine 1 ayın sonunda, o tulumların hiç biri olmadı. Patiksiz altlar çok daha mantıklı.
5. Saç Bantları ve Ayakkabılar: Kızım olacak diye süslü saç bantları ve minnacık ayakkabılar almıştım. Batlar bir süre sonra kafasını sıktığı için çocuğu rahatsız etti. Ayakkabılar da sürekli ayağından düşüyordu. Son derece gereksiz eşyalar.
Benim kızıma da pembe giydirdiğim halde erkek mi diye soranlar oluyorduGayet güzel düşünceler
ben saç bantlar dışında geri kalanı yapmamıştım.
yinede bantlar foto çekiminde çok işe yaradılar.
kızım yoksa erkek gibi çıkıyordu :)
6. Kangru: Dünyanın parasına Chicco'dan kanguru almıştım. Ama mümkün değil, kendi başıma bağlayamadım. Eşimle olunca zaten hiç kullanılmıyordu, dolayısıyla boşuna aldığımız bir ürün oldu.
7. Dönence : Fisher Price'ın mutlu düşler ışıklı dönencesini almıştık. Kızımın hiç ilgisini çekmediği gibi, bir süre sonra ya üstüne düşerse korkularımızdqn kaldırıp bir yere koymuştuk. Plastik olmasına rağmen oldukça ağır bir malzemeydi.
8. Uyku Oyuncağı: Doğar doğmaz yanına, anne karnındaki sesleri çıkaran bir oyuncak ayı koymuştuk. Oyuncağın çıkardığı seslerin ağlamasına bie etkisi olmadı. Ayı ile beraber yatmaktan da hoşlanmadı.
ben genelde bu 3 maddenin gereksiz olduğuna dair yazılara rastlamıştım ve bu üç kalemi almamıştım. sling hediye geldi veee ilk günlerde kurtarıcım oldu. 3 ay sonra tuniko sitesinden boba 4g kanguru aldım oğlum 15 aylık gidip kendisi getiriyor takıyorum miss gibi koyun koyuna geziyoruz. iyi ki iyi kiii almışım dediğim bir ürün.
diğer ikisini almadım eksikliğini de hissetmedim ama kanguru benim için özgürlük demek.