Popüler Konu Verimli Rutin

Teşekkürler

Kızlarımın arası 33 ay yani hemen hemen 3 yaş
Benim büyük kızım dağumdan 6 ay sonra kreşe başladı
İlk bir kaç hafta zordu yanımda kimsede yoktu ve minik kızım gündüz uyuyup gece sabaha kadar uyanıktı
Gündüzde büyük kızım uyanıktı 2,5 ay bu şekilde pertim çıkmıştı eşim biraz uğraşıyordu gece ama oda işe gittiği için oda bir süre sonra uykuya dalıyordu
Aslında ilk ay biraz kıskançlık oldu çünkü hep benekle ilgilenmek durumundaydım emmeai bile yarım saat sürüyor du sonra bu durma alışıldı bende onunla çok ilgilenmeye çalışıyordum ki daha da kıskanmasın
Aslında minik ayaklanıp oyuncakları kurcalayan kadar çok büyük sorun yoktu ama oyuncakları ellemeye başlayınca sorunlar arttı
Bide ben önceden büyük kızım için küçük hediyeler almıştım
Bebek görmeye gelenler gelince omlar veriyordum ki kızım kıskanmasın babada hediye almışlar desin

Çok çok geçmiş olsun hastalık çok zor
Benim Kazım’ında ağzında aftlat çıkmış ağlıyor bir şey giyemiyor verilen jel de bir işe yaramadı gibi
Ben poğaça kek yapıp dondurucuya koyuyorum
Çerez ve sandviç koyuyorum

Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun elecda benimde oglum 3 gundur hasta burun akintisi var cok halsiz hic bisey yemiyor cocuklar hasta oluncada daha zor oluyor hic kiyilmiyor kuzulara tez zamanda iyilesirler insallah
Çok geçmiş olsun

Hediye alma kısmı iyi fikirmiş. Bunu ben de yapayım. Gelen misafirleri önce kızımı sevmeleri konusunda tembihlemeyi düşünüyorum.

Sağol canım

Hediye alma kısmı iyi fikirmiş. Bunu ben de yapayım. Gelen misafirleri önce kızımı sevmeleri konusunda tembihlemeyi düşünüyorum.
Kesinlikle bazı insanlar zaten öyle yapıyor ama bazıları bunu düşünemiyor
Bide daha öne kızıma sormuştum
kardeşin gelince sana hediye getirmek istiyormuş ne getirsin ne istersin diye
Oda kalpli yaş pasta ve uçurtma istemişti hastaneden eve gelince onlarıda getirmiştik

Bu arada Sade ve Derle Topla Rahatla ve Bağırmayan anne baba olmak kitaplarını sipariş vermiştim dün geldi en kısa zamanda okumaya çalışacağım

Aynı soruyu ben kızıma sordum. Kardeşin olsa sana hediye getirmesini ister misin diye. Parayı nerden bulacak ki dedi

Selamlar,
Dün gece acile gidip, 4 adet serum yedim. Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. 3 gün kadar idare eder beni. Sonra tekrar başa sararız büyük ihtimalle.
Dün gece ben çok kötüleyince hastaneye gidelim dedik. Kızım tutturdu ben gelmeyeceğim diye. Bırakacak veya yardım isteyecek kimsenin olmaması çok zor oluyor bu tarz durumlarda. Zor bela hastaneye gittik. Orada da bir sürü huysuzluk yaptı. Eşimle eve döndüler. Ben kaldım tek başıma. Kızıma epey kızmıştım içimden. Tam o sırada bir aile lösemi tedavisi gören çocuklarını getirdiler acile. Çocuk 5 yaşlarındaydı. Bir de kardeşi vardı 2 yaş civarı.
Onları görünce utandım kendimden ve çocuğuma hissettiğim öfkeden. Kızımdan ne zaman öf desem buna benzer bir durumla karşılaşıyorum. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin, gerisi boş.

Nasıl gidiyor kreş ve tuvalete alıştırma süreçleri?

Ah canım sorma
Kreşe geçen hafta hasta diye göndermedim
Bu haftada babaannesi geldi (başka şehirde yaşıyor)
Bir süre bizde kalacak
bende haftaya yarım gün olarak göndermeyi düşünüyorum
bir süre yarım gün gitsin

çiş olayımız 2 ileri 1 geri şekilde devam ediyor

Babaannenin gelmesi iyi olmuş. En azından yardımcı olur biraz diye umuyorum. Benimki de geçen hafta hastalıktan hiç gitmedi kreşe. Dün epey zorlandım götürmek için. Ev rahatmış evde oynayacakmış, artık okula gitmeyecekmiş

Evet babaannesi çok yardımcı sağolsun
Geçen seneler geldiğinde yemek yapmazdı
yani söylemem lazımdı anne şunu yap bunu yap diye
bende istiyordum ki kendi yapsın

Bu sene söylüyorum
anne çorba yap anne bunu yap yapıyor

benim oğlan net kreşe gitmeme nedenini söyleyemez
Ama bu kreş kurallar var diye mi zor geliyor
anlamadım
ağlayınca onu mutsuz olduğu bir ortama götürüyormuşum gibi haissediyorum

Benimki bu sabah uyandı. "Annecim harika bir fikrim var. Bugün okula gitmeyeyim. Değişiklik olsun ne dersin"dedi Götürene kadar bir ton huysuzluk yapıyor, akşam almaya gittiğimde de çok neşeli çıkıyor okuldan. Geçen gün de "Her gün her gün okul mu olurmuş çok saçma" diye söyleniyordu kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…