Popüler Konu Verimli Rutin

Çok sağol canım. Verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler. Bizim bakıcı ablamız biraz uzakta oturuyor. Normal doğum olması durumunda kızımı onun evine bırakmayı başarabilir miyiz bilemiyorum. Senin kızların arası kaç yaştı?

elecda başın sağolsun arkadaşım
kızına geçmiş olsun
dilerim bulantıların son bulur ve kolay bir gebelik geçirirsin
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Çok teşekkürler canım. Benim bulantılarım 16. haftadan önce son bulmayacak, bu filmi daha önce görümüştüm
Ama 16-32 hafta arası 10 kaplan gücündeydim. O dönemin gelmesini bekleyeceğim.

Gecmis olsun elecda bulantilarin da en kisa zamanda hafifler insallah

Elecda bende oglum icin balikyagi kullanmak istiyorum ve icerigi masum bir urun istiyorum senin kullandigin omeganin markasi nedir acaba hem kendin hem kizin icin olanin

Elecda bende oglum icin balikyagi kullanmak istiyorum ve icerigi masum bir urun istiyorum senin kullandigin omeganin markasi nedir acaba hem kendin hem kizin icin olanin
Canım ben kızım için ocean omega-3 portakal aromalı balık yağı şurubunu kullanıyorum. Kendim için de ocean plus 1200 mg kapsül kullanıyorum.

Selamlar
Kızımın cumartesiden bu yana hastalığı devam ediyor. 39,5 civarı ateş, gözlerde iltihaplanma, burun tıkalı ve yoğun öksürük şeklinde. Çok bitkin zaten yavrum.
Dün hastanedeki doktorumuza ulaşamadığımız için tavsiye üzerine başka bir doktorun muayenehanesine gittik. Adonevirüs adı verilen bir virüsün sebep olduğu bir durummuş. En önemli belirtileri göz enfeksiyonu ve yüksek ateşmiş. Doktor, ilaçların bu hastalığın seyrine bir etkisi olmadığını bu nedenle yatıp dinlenmesi ve bol sıvı alması gerektiğini söyledi. Burnu sürekli aktığı için silmekten tahriş olmuştu. Oraya teramicin göz kremi yazdı. Öksürük 3 hafta kadar sürebilirmiş
Bana çocuk büyütmenin en zor tarafı ne diye sorsalar, hastalıkları derim sanırım. Geri kalan bir şekilde hallediliyor da yavrun öyle bitkin perişan yatıp elinden birşey gelmeyince insanın, çok zor oluyor. Bir de hasta çocuğunu evde bırakıp işe gelmek zorunda olmak sanırım. Sabah ben çıkarken "Bitanecik yavrun hasta, sen işe gidiyorsun" diyor kuzum

geçmiş olsun canım, bu yıl ne tuhaf hastalıklar duyuyorum.
çabucak atlatır inş.

çok geçmiş olsun. benim de 2. çocuk meselesine takılma sebebim aslında hastalıklar daha çok. elinden birşey gelmiyor, kuzu gibi yatıyor öyle, hele bebekler sadece ağlayarak ifade edebiliyor ya kendini, o da ne kadar anlarsan derdini çok yıpratıcı maalesef... acil şifalar diliyorum kızınıza... siz de dikkat edin kendinize...

Merhaba, birşey danışmak istiyorum.

Yeni yıl hedeflerımden bırı de -ve ıns alıskanlıgım olur- saglıklı beslenmek, paketlı urun tuketmemek. Çocuklarım ıcın de cok ıstıyorum paketlı urunlerden kurtulmayı.
Benım ıcın cok da zor degıl ama okula beslenme olarak ne koyacagımı sasırdım. Normalde meyve suyu(hazır kucuk paketler)+tost/sandvıc+abur cubur tarzından paketlı urunler(bısvuvı gıbı)+meyve verıyorum.
Alternafı uretemıyorum bır turlu ve cok uzuluyorum, ne onerırsınız?

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda toparlanır.

Çok geçmiş olsun çabucak toparlasın inşallah.

Meyve suyunu taze sıkıp uygun bir şişeye, diğerlerininde evde kendin yaparak koyabilirsin. Veya dondurulmuş/taze meyveler ile komposto, kuru meyveler ile hoşaf, süt, ayran, kefir.

Kek, poğaça, ev hamburgeri, kurabiye bununla ilgili tonla tarif var. Gözleme, börek, yani hazır paketli yemesindense ev yapımı hamur işi yesin daha mantıklı.

Unsuz sebze kekleri, fırın makarna, sebze graten gibi. Bunlar da sulu olmayan yemek çeşitlerinden.

Köfte, patates, mercimek köftesi, kısır, içli köfte, bulgur köftesi.

Sebzeli krep, pankek, sebzeli pankek, ballı cevizli pankek, pekmezli kurabiye, pekmezli kek.

Eğer zorunlu bir liste varsa, paylaş istersen. Ona göre fikir yürütebiliriz.

Canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun. Adenovirüs yeni nesil, etkili bir virüs. Hele bir de çocuk olunca perişan ediyor. Yavrum benim nasıl bitkindir tahmin edebiliyorum.

Burun kenarları için doğal yağlar kullanabilirsini ek olarak. Nemlenmesi gerekiyor çünkü. Kantaron olabilir bu.

İnşallah en kısa zamanda toplarlar.

Günaydın
Geçmiş olsun elecda kuzucuğuna
Benim oğlum da hasta geçen haftadan beri
ateşi yükselmişti burun akıntısı öksürük
Ve öksürük gerçekten geçmek bilmiyor

tam çişimizi söylemeye başlamıştık hastalık ile beraber onu da koyvermeye başladık

benim de en zorlandığım sene bu sene oldu sanırım
kreş hastalık çiş inatlaşma
Allah sağlık sıhhat versin herşey yoluna girer inşallah

Bu virüs bulaşıcıymış yetişkinlere de bulaşabiliyormuş siz hamilesiniz bi zararı olur mu bilmiyorum ama dikkat edin
Yetişkinlerde daha tehlikeli galiba

çok geçmiş olsun oğluşumda hasta ve ben ilaçları ie birlikte babaanneye bıraktım
her hasta olduğunda işi bırakasım geliyor

beslenmeye ben meyve-kuru yemiş-süt ve su koyuyorum. süt paketli. başka da bir paketli ürün ya da simit-poğaça almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…