Öbürü de farklı geldi bana, ama bilemedim:)Ben hala 1. Diyorum canım, bu çok alışılmış geldi bana.
Zor karar gerçekten, vakit ve nakit ayırınca insan en içine sineni olsun ister. Şu nasıl meselaÖbürü de farklı geldi bana, ama bilemedim:)
Teşekkür ederim canım, bizimkilerin arası da yaklaşık 4 yaş 5 ay civarı olacak, 2 buçuk ayım kaldı nasipseSağol canım senin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Asaf 4.5 u geçti. Araları 4 yaş 8 ay :)) Sizinkilerin arası kaç yaş olacak? Ne kadar kaldı doğuma?
Aferin İpek’eHallettik canım tuvaleti, bir sıkıntı yok şimdilik. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Ben de iki hamileliğimde de vardı kansızlık, takviye kullanmama rağmen.Aferin İpek’eiyi canım şimdilik çok şükür hap kullanmama rağmen kansizlık var biraz sadece
Güzelmiş gerçekten ama asimetri bana göre değil. Ben düzen nizam insanıyım, ayarlarım bozuluyor böyle:)Zor karar gerçekten, vakit ve nakit ayırınca insan en içine sineni olsun ister. Şu nasıl meselaben asimetrik detayları seviyorum da herkes sevmez tabi
Bizim gibi olacaksınız yani :) Kıskançlık anlamında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de öyle olur :)Teşekkür ederim canım, bizimkilerin arası da yaklaşık 4 yaş 5 ay civarı olacak, 2 buçuk ayım kaldı nasipse
Dur bakalım senin için film yeni başlamış daha:)Bizim gibi olacaksınız yani :) Kıskançlık anlamında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de öyle olur :)
İnşallah canım çok aminBizim gibi olacaksınız yani :) Kıskançlık anlamında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de öyle olur :)
Yapma etmeDur bakalım senin için film yeni başlamış daha:)
Bu sabah İpek okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Ay kuzum kıyamam ben sana, kurban olurum dedim İpek’e. Ela içeriden bağırıyor “Hep ona kurban ol zaten, bana hiç olma” diye
Ben de "sıkıcı bi annesin" ve "çok şapşiksin anne" arasında gidip geliyorumBenimki bana direkt gıcık diyor
Gel sen gel, bu tarafta part var
Hahaha ha canım onlar bizde de var ama ben onları ileri seviye bir sorun olarak saymadımDur bakalım senin için film yeni başlamış daha:)
Bu sabah İpek okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Ay kuzum kıyamam ben sana, kurban olurum dedim İpek’e. Ela içeriden bağırıyor “Hep ona kurban ol zaten, bana hiç olma” diye
Aaaa tüh, eee nasıl olacak? Uzun soluklu nasıl idare edeceksiniz? Senin için parti şimdi başlıyor o zamanBizim işyerinde 10 yaş altı çocuğu olanlar için olan madde uygulanmayacakmışEla bizim iş yerinde bugün itibariyle işbaşı yaptı böylece
Ay sorma valla. Ben 3 gün evden çalışmaya geçmiştim zaten Nisan itibariyle. Ela’nın okulda olduğu iki gün işe gidecektim. Şimdi Ela ile birlikte işe gidip geleceğiz. Haziran sonrasını sorma ben de bilmiyorum ziraAaaa tüh, eee nasıl olacak? Uzun soluklu nasıl idare edeceksiniz? Senin için parti şimdi başlıyor o zaman
Ağlıyor sabahları, gün içinde problem çıkarmıyormuş neyse ki. Bem sanırım 8 senedir gözyaşı toleransımı doldurmuşum, hiç etkilenmiyorum. Zira kız çocuk dediğin bol trip ve gözyaşı demek zaten:)Hahaha ha canım onlar bizde de var ama ben onları ileri seviye bir sorun olarak saymadımtolerasyonum yüksek şuan için hehe :))
İpek nasıl bu arada? Kreşe bıraktığında ağlıyor mu? Hiç dayanamıyorum işte bu hallerine çocukların, üzülüyorum
Hahaha haklısın valla :) bizimkide romantik duygusal :) annecim seni o kader çok seviyorum ki, keşke kokunu bıraksan da okulda hep seni koklasam diyorAğlıyor sabahları, gün içinde problem çıkarmıyormuş neyse ki. Bem sanırım 8 senedir gözyaşı toleransımı doldurmuşum, hiç etkilenmiyorum. Zira kız çocuk dediğin bol trip ve gözyaşı demek zaten:)
Ay kıyamamHahaha haklısın valla :) bizimkide romantik duygusal :) annecim seni o kader çok seviyorum ki, keşke kokunu bıraksan da okulda hep seni koklasam diyor
Bizde de uygulanmıyor maalesef.Bizim işyerinde 10 yaş altı çocuğu olanlar için olan madde uygulanmayacakmışEla bizim iş yerinde bugün itibariyle işbaşı yaptı böylece