Popüler Konu Verimli Rutin

Hahaha haklısın valla :) bizimkide romantik duygusal :) annecim seni o kader çok seviyorum ki, keşke kokunu bıraksan da okulda hep seni koklasam diyor 😂
Ooo romantiko❤️
benimki de iyi anlaştığımız zamanlar “ sen çok yumuşak bi annesin, sana sarılınca sanki yanardağdan kurtuşmuşum gibi hissediyorum “ diyor..
Aramız kötüyken “sıkıcı anne ve babannemi özledim ben keşke sen babannem giibi olsan ( herşeye evet deyip her dediğini yaptığı için) “ diyo🤪🤪🤪

sabah- 1 haşlanmış yumurta - slaatalık havuç
Ara. Kaju ve antep fıstığı
Öğle köfte -pilav- yoğurt
Ara k üzüm ve maden suyu
Akşam kuru fasulye erişte
ara: kefir

arkadaşımla tam 1 saat tempolu yürüdük-
Filtre kahve alıp içtik, yürüdük

evden uzaklaşmak inanılmaz iyi geldi. Hem sohbet hem yürüyüş. İnsan kedindini ihmal edince dengeler şaşıyor. Ailesine eşine çocuğuna da faydası olmuyor.
Mutlu olmazsak mutlu edemeyiz.
Oğlum doğduğundan beri buna çok dikkat ediyorum. Kendime hep vakit ayırdım. Ama eşimin ist da çalışıyor olması beni etkiledi.
...
toparlanabilmek çabalamak benim için yaşamak...
Hayırlı olsun diyetnz ☺️ ben de 14 ocaktan bu yana 2 öğün yiyorum daha doğrusu aciktgm zamanlarda harika oldu. 2 ayda 10 kilo gitti.

Selam canım,
Yeni ev kendime şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırım olabilir:) Ama satışa çıktı. Ev sahibi kiracılı şeklinde ilan gireyim dedi, kabul etmedim. Satıldığı zaman çıkacağım. İpek’in kreşinin başlamasına 1 hafta kaldı. Ela’da iki gün okula gidiyor, kalan günler online devam ediyor.

Ben hazirana kadar 3 gün evden şeklinde çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Dolayısıyla kendi evim de İpek ve bakıcının evi terk etmesi sonucunda kafa dinlenebilir bir hale gelecek:))

Ben günlere böldüm temizlik işini. Her gün yarım saat bir oda temizliyorum. Onun dışında yatmadan önce hızlıca tuvalet-lavabo temizliği yapıyorum. Yemek, bulaşık standart zaten.
Neden sattınız evinizi ben de kendimi işime yakın öyle minnoş bir evde hayal ediyordum aldgnzda ☺️😄😄

Sağlıklı beslenme 4.gün

s. Yumurta peynir zeytin ceviz badem yeşillik

Ö. Patates oturtma (annemdeydim😌)
A. Sütlü kahve

akş. Lahmacun yeşillik ayran
A. Antep fıstığı

1 elmaalı kurabiye yedim. Gün içinde.

30 dk pilates yaptım amma fena terledim. Çok özlemişimm sporu☺️
4.gün de bitti. Tartıya son 3 gün
Ben 10 günde 1 tartlyrum başta her sabah 😄😄

Aslında güzel bir örnek aile🧿 ben daha hamileyim ve çocuklu ailelerin yazdıklarını okuyorum uzun süredir. Bir maraton gibi. Bazen gözüm korkuyor ama işin içine girince bir şekilde herkes kendi düzenini oturtuyor sanırım.
Hiç gözünüz korkmasın aileniz yanndysa daha rahat bir de bebeğiniz usluysa tamamdir

Her gün düzenli olarak çocuk gelişimi çalışıyorum çok şükür. Kendi alanımında çalışma ve okumalar yapmak inanılmaz keyifli. Çalışırken hiç yorulduğumu hissetmiyorum.

Dün akşam özellikle çocuklara Ramazan ayını sevdirmenin ana hedef olduğu. , ramazan ve ötesi adlı bir eğitime katıldım, online olarak. Çok istifadeliydi. Ramazan ayını ve bayramları çocuklara coşku ve heyecanla nasıl benimsetiriz, yol yöntem ve etkinlik örnekleri paylaşıldı. Bu sene daha eğlenceli , görsel pano, köşeler hazırlamak niyetim. İnşaallah.
Yarın nasipse eşim geliyor. Bugün evi komple süpürüp silinecek. Çamaşırlar katlanacak. (Dün mutfak tezgahını kırkladım-çamaşır yıkayıp astım-evi topladım)
Artık ev incelemelerine çıktığım için işte inanılmaz yoruluyorum. 5-6 kat asonsörsüz evlere maskeli çıkmak daraltıyor. Ama hareket iyidir☺️
Ben de çocuk gelişimi okyrm 1. Sınıfım hevesle başladım 😄 auzeften siz

Benim eşim de çok yavaş iş yapar :işsiz: Ben görmemek için ortamı terk ediyorum, yoksa çenemi tutmakta ciddi zorlanıyorum:)
Bunun tersi de kötü ama evde eli hızlı kişi esimdir. Mutfak mesela onun,insan 2 dakikada nasıl toplar bulaşığı yerleştirir bence mutfakta biri daha olablr 😆
Ben o kadar ince ince hesaplyrm ki işin yarısında yorulyrm her şey ortada kalır 😅 yardımcı abla gideli evde eşimle yeniden bir düzen koyduk

Dün akşam kızlar beraber sulu boya yaparken su kabı devrildi. Bütün masa ve defterleri su oldu. Ela hemen ağlamaya başladı. Defterim su oldu, neden benim başıma böyle şeyler geliyor diye bağırarak odasına gitti ve yarım saat kadar bağıra bağıra ağladı. İpek banyoya gitti, havlu peçete aldı. Masayı sildi. Kabı tekrar doldurup boyama yapmaya devam etti.

İkisine de bu davranışları ben öğretmedim. Tamamen yapısal bir durum var ortada. İpek ilk kızım olsaydı annelik işini çok iyi kıvırdığımı düşünebilirdim ama alakası yok.

Çocuk yapısal olarak uyumlu ve çözüm odaklı olduğu için ona annelik yapmak kolay.

Benim meselem büyüğe hayatın getirdiklerini
iyisiyle kötüsüyle kabul etmeyi ve sızlanmak yerine çözüm üretmeyi öğrenmesi konusunda destek olmak üzerine olacak. Hiç öğrenemeyedebilir.

Hiç birimiz mükemmel değiliz, çocuklarımız da değil. Ben Ela’yı İpek’e dönüştüremem, böyle bir gücüm de hakkım da yok ama onu olduğu hali ile kabul edip, hayatta zorlandığı yerlerde yardımcı olabilirim ancak.
Ben de 2 yaş sendrmu varmıs sanırım onu beklemdym son 4 ay 😆😆

Ah sınanıyorum☺️ Komşum donut ve biberli poça göndermiş. Arkadaşım pasta ve tavuklu pilav getirdi.
resmen yemem için ışıklar yanıyor. ...
...
Ama yemek yok.
Sabır.
şu an tokum .
Yediğim her şey besin olarak değil başka şeyleri doyuracak yersem. Farkındayım.
....
maden suyu iyi gider ☺️
Ne zaman.saglikli beslenmeye başlasam benim de eşimin hamurisi yapasi tutar hainn kocaaa 😜😜😜

Selam arkadaşlar ben de bu sıralar artık sağlıklı beslenmem gerektiğini hissediyorum. Genelde yaptığım yemekler sağlıklı oluyor ama emzirdiğim için acayip bir tatlı yeme isteğim var. Ara öğünlerim çok sağlıksız. Evde kuruyemiş, meyve vs olmasına rağmen onları yemeyip kalkıp üşenmeden tatlı yapıyorum. Eşim yaklaşık 3-4 aydır ağır spor yapıyor, protein diyeti uyguluyor. O yemediği için bütün tatlı bana kalıyor. Geçmişi okuyunca teşvik oldum. Daha dikkat etmeye başlayacağım.

Oğlumla hergün yürüyüşe çıkıyorduk ama bu nasıl bir bahar anlamadım, kışın çıktığımız kadar çıkamaz olduk. Havalar düzelene kadar akşam oğluş uyuyunca eliptik bisiklet yapayım diyorum, hem o sıra dizi de izlerim.
Oğlunuzla her gün yürüyüş muuuu? Ay kulağa ne hoş geldi kaçınci seviye bu acaba kaç yaşında oluyor??

Hayırlı olsun diyetnz ☺️ ben de 14 ocaktan bu yana 2 öğün yiyorum daha doğrusu aciktgm zamanlarda harika oldu. 2 ayda 10 kilo gitti.
Vay 10 kg çok güzellllll
Darısı bana
İki gündür pek düzenli olmasam da vazgeçmek yok

aöf sosyoloji 4.sınıf
Auzef çocuk gelişimi 2.sınıf okuyorum🤪🤪🤪
İş güç ev ..
ama duramıyorumm yerimdeee okumazsam olmaz

"Beyinde Ararken Bağırsakta Buldum" isimli kitaba başladım. Sağlıklı beslenme adına iyi motive oluyorum, kitabın dili çok eğlenceli. İlgisini çekenlere öneririm.

Ben de bugün diyete başladım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, nane, 7 zeytin ve 1 kk peynir yedim.

Ara: Armut ve granola

Öğlen: 2 kase tarhana çorbası, havuç-mor lahana salatası ve 1 dilim tam buğday ekmek

Ara: Filtre kahve, fındık, birkaç tane de züber lokma

Akşam: 3 kaşık bamya ve tavuk pirzola

Gece araştırması kakaolu süt içmeyi planlıyorum.
Bu kitabı ben de cok merak edyrm rica etsem bitirince paylaşır msnz bir kaç bilgi

Vay 10 kg çok güzellllll
Darısı bana
İki gündür pek düzenli olmasam da vazgeçmek yok

aöf sosyoloji 4.sınıf
Auzef çocuk gelişimi 2.sınıf okuyorum🤪🤪🤪
İş güç ev ..
ama duramıyorumm yerimdeee okumazsam olmaz
Evet. Benim de annem geldigi için biraz farklilasti bu aralar ama yarın evimize donuyrz tekrar duzenmze devam inşallah. Ben aşırı kilolu oldgm için doğumdn sonra o yüzden gitti bence

Dur bakalım senin için film yeni başlamış daha:)

Bu sabah İpek okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Ay kuzum kıyamam ben sana, kurban olurum dedim İpek’e. Ela içeriden bağırıyor “Hep ona kurban ol zaten, bana hiç olma” diye :işsiz:
Kuzucuk😏 kızların ilk kreşe başladığı zamanlar geldi aklıma, yarım gündü ama ipektoştan daha küçüklerdi. Ee sen böyle söyleyince iyice gaza gelmedi mi ipek😅

Selam kızlar, George Orwell ın 1984 adlı kült kitabını bitirdim, Hayvan çiftliği gibi bu kitap da düzene eleştiri niteliğinde bir kitap. her şeyin tümüyle devlet denetiminde olduğu, her türlü muhalefetin yok edildiği bir tehlikeye karşı uyarı niteliğinde. Bir ütopya gibi ama belki de değil bilemiyorum zaman gösterir. Çok çarpıcıydı zaman zaman yok artık dediğim çok yer oldu, okumak lazım.
Lİsede felsefe dersinde ütopyalar konusunda geçiyordu bu kitap çok merak ediyorum aslında

X