Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın Hanımlar,

Ben de bugün silkinip kendime geleceğim inşallah:)

Ela’nın öğle arası 12:40-13:30 saatlerinde yürüyüşe çıkmaya karar verdim. Eve geldikten sonraki vakti de saat 16:00’ya kadar kendime ayıracağım.

Ela ile her gün 16:00-17:00 arası ders çalışacağız. 17:00’de İpek’i kreşten almaya gideriz, biraz da parkta oynarlar. Her gün hava şartlarından bağımsız olarak en az yarım saat kadar açık havada olmalarını istiyorum.

Dolayısıyla saat 12:30’a kadar evdeki kaosu halletmem gerekiyor. :işsiz:

Günaydın Hanımlar,

Ben de bugün silkinip kendime geleceğim inşallah:)

Ela’nın öğle arası 12:40-13:30 saatlerinde yürüyüşe çıkmaya karar verdim. Eve geldikten sonraki vakti de saat 16:00’ya kadar kendime ayıracağım.

Ela ile her gün 16:00-17:00 arası ders çalışacağız. 17:00’de İpek’i kreşten almaya gideriz, biraz da parkta oynarlar. Her gün hava şartlarından bağımsız olarak en az yarım saat kadar açık havada olmalarını istiyorum.

Dolayısıyla saat 12:30’a kadar evdeki kaosu halletmem gerekiyor. :işsiz:
Evdeki kaos süreklilik arz ediyor dün oğlum bana sırf onun istediği süre çizgi film açmadım diye neler söyledi bir bilsen şey dedi mesela ne kadar sıkıcı bir annesin dedi bana ya bana bana bana yani🤣

tabi sakinleşince özür dilemeler işte sen çok yumuşak bir annesin çok tatlı bir annesinler deyip deyip durdu😏😭

msf2407 msf2407 canım ben de ne zamandır yazacağım yazamadım, gözünüz Aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, Asaf kaç yaşında, benim 2. Yolda merak ediyorum süreçlerinizi☺️
elecda elecda cım seçimleriniz hayırlı olsun, güzel şeyler çıkacak eminim sonuçta, İpek tuvalet olayını naptı merak ettim
Sahihuban Sahihuban acaba tableti bir süre kaldırsan mı mümkünse tabi, bir de şey duymuştum, işte çizgi film izleyeceği saati belirlerken büyük saat (yelkovan) şuraya gelince kapatacağım gibi bir ayarlama yapmak işe yarar mı, bunu evden çıkarken şu zaman çıkacağız demek için de kullanabilirmişiz, işe yarıyormuş, özellikle ağır hareket eden çocuklar için, Belki denenebilir.
Herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum

msf2407 msf2407 canım ben de ne zamandır yazacağım yazamadım, gözünüz Aydın Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, Asaf kaç yaşında, benim 2. Yolda merak ediyorum süreçlerinizi☺️
elecda elecda cım seçimleriniz hayırlı olsun, güzel şeyler çıkacak eminim sonuçta, İpek tuvalet olayını naptı merak ettim
Sahihuban Sahihuban acaba tableti bir süre kaldırsan mı mümkünse tabi, bir de şey duymuştum, işte çizgi film izleyeceği saati belirlerken büyük saat (yelkovan) şuraya gelince kapatacağım gibi bir ayarlama yapmak işe yarar mı, bunu evden çıkarken şu zaman çıkacağız demek için de kullanabilirmişiz, işe yarıyormuş, özellikle ağır hareket eden çocuklar için, Belki denenebilir.
Evet biz de kronometreyi kendi kuruyor 30 dk ya. Demek istediğim süre verilsin verilmesin alternatif üretmek istememesi ve elinin telefona tablete gitmesi beni üzüyor.
bu hafta her gün değişik nir etkinlik yaparal dikkatini farklı yöne çekmeye çalışıyorum. Umarım işe yarar. Oyun bağımlılığı diye bi gerçek var ve çok tehlikeli.

Bir de bu yatak odasına bakıp fikrinizi alabilir miyim? Sizce bu mu yeşil olan mı?

Eklentiler

• 855F7662-B590-457A-887D-1D32FB3AA8AE.png
    855F7662-B590-457A-887D-1D32FB3AA8AE.png
    308,8 KB · Görüntüleme: 146
Sağol canım senin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Asaf 4.5 u geçti. Araları 4 yaş 8 ay :)) Sizinkilerin arası kaç yaş olacak? Ne kadar kaldı doğuma?

Bir de bu yatak odasına bakıp fikrinizi alabilir miyim? Sizce bu mu yeşil olan mı?
Canım yeşili daha çok beğendim. Bu herkesin evinde görebileceğimiz bir model olmuş. Ama diğeri çok daha şıktı. Ben aslında komodin ve sehpa detayını da beğenmiştim :)
Bunda kahve tonları olmamış sanki. Yani sarkıtlarla komodinlerin olduğu bölüm. Orayı aslında yeşil yaparsa yine çok hoş olabilir. Diğerindeki sarkıt çok ortadaydı ama bunda güzel olmuş. Bence çocuklar çok uğraşmaz bu şekilde.
Sonuç olarak ikisini harmanlayıp yeni bir düzenleme yapabilir diye düşünüyorum 🙈😊

Evdeki kaos süreklilik arz ediyor dün oğlum bana sırf onun istediği süre çizgi film açmadım diye neler söyledi bir bilsen şey dedi mesela ne kadar sıkıcı bir annesin dedi bana ya bana bana bana yani🤣

tabi sakinleşince özür dilemeler işte sen çok yumuşak bir annesin çok tatlı bir annesinler deyip deyip durdu😏😭
Benimki bana direkt gıcık diyor😂

Hallettik canım tuvaleti, bir sıkıntı yok şimdilik. Senin nasıl gidiyor hamilelik?

Canım yeşili daha çok beğendim. Bu herkesin evinde görebileceğimiz bir model olmuş. Ama diğeri çok daha şıktı. Ben aslında komodin ve sehpa detayını da beğenmiştim :)
Bunda kahve tonları olmamış sanki. Yani sarkıtlarla komodinlerin olduğu bölüm. Orayı aslında yeşil yaparsa yine çok hoş olabilir. Diğerindeki sarkıt çok ortadaydı ama bunda güzel olmuş. Bence çocuklar çok uğraşmaz bu şekilde.
Sonuç olarak ikisini harmanlayıp yeni bir düzenleme yapabilir diye düşünüyorum 🙈😊
Yeşil de çok yeşil geldi bana🙈 Evde bu şekilde renk kullanmaya hiç alışkın olmadığım için bilemedim.

Kahve tonları benim dolabıma göre ayarlanır, dolap kızıl kahve tonunda.

Ben de çok beğendim bunu ama çok mu karanlık bilemedim.
merhaba elecda çok beğendim tasarımları
ancak kafama yatmayan bir yer oldu: halının bütün olup da yatağın altına girmesindense yatağın altı boş olsa halı kenarlarda olsa daha kullanışlı olmaz mı temizlik vs açısından? (bilmediğim için soruyorum :))

ancak kafama yatmayan bir yer oldu: halının bütün olup da yatağın altına girmesindense yatağın altı boş olsa halı kenarlarda olsa daha kullanışlı olmaz mı temizlik vs açısından? (bilmediğim için soruyorum :))
Kesinlikle halılar yatak, koltuk, masa vs. Hiç bir şeyin altına girmemeliler. Yoksa temizlik zulüm olur.

Kesinlikle halılar yatak, koltuk, masa vs. Hiç bir şeyin altına girmemeliler. Yoksa temizlik zulüm olur.
Aynen ya, dekorasyon görsellerinde hep yatak altında halı oluyor. Ortamı sıcak ve büyük gosteriyor ama temizliğinde zorlandıgımdan ben de yatak altında halı kullanmıyorum. Hatta yatak odasında sadece giyinme alanında minik bi yolluk bi de girişte dekoratif post paspas dışında halı kullanmıyorum

Günaydın.

• bugünün ve yarının iftar yemeğini akşamdan hazırladım. Fırında köfteli patates ve kıymalı bezelye yaptım.

•dün oğlumla sahilde bisiklet sürdük- rampalı kısımlarda şekil hareketler yaptık🤣 oğlumla en sevdiğim aktivite dışarıda olanlar. Az bağımlılık daha çok özgürlük alanım🤣
Her gün dışarda enerji atmak ona da bana da iyi geliyor.

•egzersiz-spor artık vakit bulursam akşamları yapacağım. Gerçi en geç 21.30 da uyumak ve sahura kalkıp 04.00 uyumamak istiyorum. Düzenleme yapıyorum.

•vizelerim başladı. Haftasonu ikincilere gireceğim.

Bütçe: eşim yatırım işleri ile ilgileniyor. Hiç karışmıyorum. Ben de her ay maaşımdan 500tl oğlumun hesabına gönderiyorum.
Almaktan vazgeçtiğim ürün ve hizmet bedellerini de ayrı bir hesaba aktarıyorum- bireysel zevkler- kurs ve eğitimler için.
Mesela bu ay -ağda
-ayak bakım
-saç kesim gibi işlerimi kendim hallettim ve ücretini aktardım.
-dışarıdan yemek yemekten ev halkını vazgeçirdiğim her defasında da aktarıyorum🤣

oğlumu resim atölyesine yazdırdım. 1aylık. Cumartesi başlıyor. Umarım istifadeli olur ve eğlenir

Yatak altı temizliği konusunda robota güveniyorum 😂

X