Popüler Konu Verimli Rutin

Hahaha haklısın valla :) bizimkide romantik duygusal :) annecim seni o kader çok seviyorum ki, keşke kokunu bıraksan da okulda hep seni koklasam diyor
Ooo romantiko
benimki de iyi anlaştığımız zamanlar “ sen çok yumuşak bi annesin, sana sarılınca sanki yanardağdan kurtuşmuşum gibi hissediyorum “ diyor..
Aramız kötüyken “sıkıcı anne ve babannemi özledim ben keşke sen babannem giibi olsan ( herşeye evet deyip her dediğini yaptığı için) “ diyo

Sevgili arkadaşlar nasılsınız?
elecda umarım sen ve yavruların iyisindr. En son hasta idiniz iyilesmstnz 587. Sayfada kalmışım sırayla okuyacgm inşallah.

Hayırlı olsun diyetnz ben de 14 ocaktan bu yana 2 öğün yiyorum daha doğrusu aciktgm zamanlarda harika oldu. 2 ayda 10 kilo gitti.

Neden sattınız evinizi ben de kendimi işime yakın öyle minnoş bir evde hayal ediyordum aldgnzda

Ben 10 günde 1 tartlyrum başta her sabah

Hiç gözünüz korkmasın aileniz yanndysa daha rahat bir de bebeğiniz usluysa tamamdir

Ben de çocuk gelişimi okyrm 1. Sınıfım hevesle başladım auzeften siz

Benim eşim de çok yavaş iş yapar Ben görmemek için ortamı terk ediyorum, yoksa çenemi tutmakta ciddi zorlanıyorum:)
Bunun tersi de kötü ama evde eli hızlı kişi esimdir. Mutfak mesela onun,insan 2 dakikada nasıl toplar bulaşığı yerleştirir bence mutfakta biri daha olablr
Ben o kadar ince ince hesaplyrm ki işin yarısında yorulyrm her şey ortada kalır yardımcı abla gideli evde eşimle yeniden bir düzen koyduk

Ben de 2 yaş sendrmu varmıs sanırım onu beklemdym son 4 ay

Ne zaman.saglikli beslenmeye başlasam benim de eşimin hamurisi yapasi tutar hainn kocaaa

Oğlunuzla her gün yürüyüş muuuu? Ay kulağa ne hoş geldi kaçınci seviye bu acaba kaç yaşında oluyor??

Hayırlı olsun diyetnz ben de 14 ocaktan bu yana 2 öğün yiyorum daha doğrusu aciktgm zamanlarda harika oldu. 2 ayda 10 kilo gitti.
Vay 10 kg çok güzellllll
Darısı bana
İki gündür pek düzenli olmasam da vazgeçmek yok

aöf sosyoloji 4.sınıf
Auzef çocuk gelişimi 2.sınıf okuyorum
İş güç ev ..
ama duramıyorumm yerimdeee okumazsam olmaz

Bu kitabı ben de cok merak edyrm rica etsem bitirince paylaşır msnz bir kaç bilgi

Evet. Benim de annem geldigi için biraz farklilasti bu aralar ama yarın evimize donuyrz tekrar duzenmze devam inşallah. Ben aşırı kilolu oldgm için doğumdn sonra o yüzden gitti bence

Kuzucuk kızların ilk kreşe başladığı zamanlar geldi aklıma, yarım gündü ama ipektoştan daha küçüklerdi. Ee sen böyle söyleyince iyice gaza gelmedi mi ipek

Lİsede felsefe dersinde ütopyalar konusunda geçiyordu bu kitap çok merak ediyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…