Popüler Konu Verimli Rutin

Genel izlenimim, hani küçük bir dokunuş eksik gibi denirya, öyle bir izlenim uyandı bende.
Salonda kitaplık hoş. Avizeler de öyle. Apliği beğendim ben.
Sandalyenin ayakları siyah. Kesinlikle toz sıkıntısı olur bence. Tercih etmezdim bu modeli. Başlardaki sandalyelerin ayaklarının modeli benim mutfqk sandalyelerinin modeli gibi. Şimdiki aklım olsa almazdım. Şık duruyor ama kullanışsız. Gerçi benimki halının üzerinde değil. Fayansın üzerinde. Sürtünmeden dolayı metalleri deforme olmaya başladı. Süpürme konusunda da pratik olmuyor. Salonda yemek bölümünü ne kadar kullanırsın bilemiyorum tabii ama mutfakta kullanışsız derim ben.
Berjerlerin masanın önünde olması kalabalık görünüyor. Berjer arası sehbanın beyaz ayağı daha farklı olabilir miydi diye düşündüm. Berjerlerin modelini değil ama kumaşını sevdim. Tv nin arkasındaki mermer görünüm tv ünitesinin devamı mı? Oradaki çizgi hiç olmasa bütünlük olur. Asimetrik olmuş. Bence olmamış. Mermer masa hoş. Koltuklar da hoş. Sarı ışık daha şık. Güle güle kullan şimdiden.

Ben dekorasyondan hiç anlamıyorum sanırım. Gördüğünüz ayrıntıların çoğunu fark etmemişim. Sizi okudukça resimlere dönüp duruyorum. elecda umarım gönlüne göre olur hepsi.

elecda
Canım Ela nın odası çok şık ve aydınlık olmuş. Çok beğendim, arkadaşlar zaten belirtmişler tek sıkıntı yastığının biraz boşta kalması.

Yatak odasında kesinlikle 1. Görsel. 2.si çok boğucu. Ben pek sevmiyorum, ferah seviyorum ama senin tercihin tabi ki.
Sarkıt lamba çocuklar için tehlikeli görünüyor. Çok dayanacağını sanmıyorum

Ardiye de gayet güzel olmuş.
Banyoda dolap eksik ama kızlardan biri ovalin arkasına gizli dolap demiş, çok mantıklı kesinlikle düşün.

Salon için sıcak aydınlatma hoşuma gitti. Renkleri de sen grili istemişsin o yüzden uyumlu ve güzel buldum. Tek rahatsız eden sandalye ayakları oldu. Çok kullanışlı olmuyor bence o şekilde.

Ela nın odası güzel. Ben beğendim. Düşündüğüm iki şey var:
1) Kitaplık yeterli gelir mi?
2) Sandalyenin ayağı dışa doğru olunca çok takılır bence.

Ardiye güzel. Yatak odasında 1. Olan ferah. Senin pek halı sevmediğini hatırlıyorum. Yatağın altına giren bir halı görünüm olarak hoş evet ancak kullanışsız geldi bana. Şifonyerlerin farklı olması benlik. Ben beğendim. Sadece 1.fotoda yuvarlak avize konusunda emin değilim.
2.sinde de hoş ayrıntılar yok değil ama 1.nin ferahlığı gayet güzel.

Banyolardan mavi duvarı olanın dolabı şık. Ben diğerinin dolabını beğenmedim. Daha farklı bir model olabilirdi düz şerit geçiyor gibi olmuş bence. Mavi duvarlıda hareket var. Sarkıtlar hoş. Aynalar hoş. Ebeveyn banyosunda çift lavabo çok mu iş çıkarır?

Yaaa evet yeni şehir yeni hayat
Çok güzel olsun sağlıkla neşeyle geçirin ömrünüzü
Cimnastik salonu evimize 200 m ama pandemi sebebiyle gönderemiyorum bende

Şöyle basit şeylerle renklendirebilirsin. Bir de yan yana büyük tablolarda aynı rengi kullanabilirsin. Gold hiç olmasın bence.

İpek’in kreşinden güneş kremi istediler. Memnun olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

Yaaa evet yeni şehir yeni hayat
Çok güzel olsun sağlıkla neşeyle geçirin ömrünüzü
Cimnastik salonu evimize 200 m ama pandemi sebebiyle gönderemiyorum bende
Amin canım benim çok sağol. İnşallah bir an önce biter de herkes rahat eder.
Biz Eylül itibariyle mecbur eski tempomuza geri döneceğiz.
Oğluşun okula gidecek mi seneye ? Kreşe yani

Amin canım benim çok sağol. İnşallah bir an önce biter de herkes rahat eder.
Biz Eylül itibariyle mecbur eski tempomuza geri döneceğiz.
Oğluşun okula gidecek mi seneye ? Kreşe yani
Hiç bilmiyorum.
şimdilik evde.
ne olur ne biter o sebeple net bi düşüncem yok.
Peki sen ne düşünüyorsun?

Sizce 8 yaş evde yarım saat kadar yalnız kalabilir mi? Sabahları İpek’i kreşe götürürken Ela’yı da sürüklemek istemiyorum. 09:30’da dersi başlıyor, İpek’i de 09:00-09:30 arası bırakıyorum.

Kaygılarında haklısın ama abartmıyorsun inan
Çocuğun mutsuz olması abartilacak bişey bence.

Tavsiyeler için teşekkür ederim hepsini not aldım.
Toplantıyı ayarlayamadım henüz. İşten izin alamadım.
Öğretmen daha dikkatli gelen fotoğraflarda ayrı masalarda etkinlik yaptıklarını görüyorum.
Oğlum daha iyi.

Sınıfta en sevdiği arkadaşının ailesi ile eşim bir yerde karşılaşıp uzun bir sohbet etme fırsatı buldu. Onlarda benzer durumdan şikayetçi. Bizim ilkokul için göndermeyi düşündüğümüz okulu onlarda istiyormuş sanırım beraber anasınıfı için o okula geçiş yaptıracağız. Şimdi kapanma olacak söylentisi var o netleşsin diye bekliyoruz.

Yaz döneminde yüzme kursuna göndermeyi planlıyorum. Birde geçiş yapacakları okulun imkanları çok iyi, çocukların ilgi alanına göre kulüpleri var, okulda yüzme havuzu da var. İlkokulda akademik başarı değil sosyal çocuklar yetiştirmeyi hedefliyor.

Şimdi buraya yazdıkça kararımı verdiğimi farkettim :)

Ev güvenliyse kalabilir. Arkadaşım 2. sınıfa giden kızını tüm gün (sabah 9 akşam 4) bırakmak zorunda kaldı bu süreçte. Önce çok tedirgindi şimdi ikisi de mutlu bu durumdan.
Cep telefonu aldılar. Canlı ders başlayacağında arayıp hatırlatıyordu.

Güvenlikli site, 15. katta oturuyoruz. Camlar kilitli zaten. Evde doğalgaz yok, her şey elektrikle çalışıyor. Ocak indüksiyonlu. Duman dedektörü ve yangın söndürme sistemi var. Otomatik devreye giriyor. Kimyasallar yüksek dolaplarda, ben zor uzanıyorum. Başka ne tür bir aksiyon yaratabilir diye düşünüyorum şu an:)

Bence çocuk için en tehlikeli şey makas, canı sıkılınca saçını kaşını kesebiliyor.
Seninki yarım saat kalacak sıkılmaya vakti olmaz rahat ol.

Ben 7 yaşındayken öğle yemeği için eve gelir kendime yemek ısıtır yemeği beğenmezsem yumurta yapar yer ve okula dönerdim. Aile apartmanıydı babannem ve iki amcam oturuyordu binada onun için güvenliydi. Arkadaşımla o dönemden beri tanışıyoruz senin o hallerini hatırladım bize göre ne özgüvenliydin ordan cesaret aldım demişti. Onun da alt katında ablası oturuyor.

Geçiş yapacağınız okulun yaz okulu varsa Temmuz-Ağustos döneminde oraya gönderip, Eylül’de de normal anasınıfına başlatabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…