Popüler Konu Verimli Rutin

Ela’nın odasını ben de çok beğendim. Sadece odanın ortasında yatak olması ve dediğin gibi yatak başının bir kısmının boşluk olması biraz düşündürdü beni

Ikisinin de Güzel yanları var oda da neler değişecek bilmiyorum detay verebilirmisin elecda
Sadece yatağın olduğu duvar, komidin, aydınlatma, halı ve perde değişecek. İkinci fotoğraftaki dolaba falan dikkat etme

Diğer banyoyu ben de beğenmedim. Mavi olanı sevdim ben de ama duvar dolabı olmaması sıkıntı olabilir bizim açımızdan

Salon da geldi. Buna da bir el atın size zahmet:)

Eklentiler

• 4675F68B-B890-4747-9F02-73B9798257F6.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 201
  • 1AE49AF1-4A48-4E00-BA16-9FB3B59B3A0D.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 201
  • EEB1EEF2-139F-4F6E-BC6B-9601BB9A1B43.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 193
  • 41937C83-4E94-42C9-B61C-86BA8496A689.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 196
  • E9D55B06-9054-4EFB-89CD-79260DC31CDC.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 197
  • E604217A-007C-46E9-99B4-4DADC82F3015.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 198
Salon da geldi. Buna da bir el atın size zahmet:)
Eşyalar değişecek mi? Ben ortamdaki gri, yerdeki kahve ve aksesuarlardaki goldu bağdaştıramadım. Gri olan kısımlar kahve krem alttonlu bir renk olursa ortam daha sıcak görünür. Hem de goldla yakışır. Bu arada fotolarda sarı ışıkta daha güzel görünüyor, daha sıcak bir yuva havası var o yüzden kahve dedim.

Salonda tv ünitesi koltuğa göre tam ortalanmamış ya tv ünitesinin diğer yanında ne var orayı anlayamadım, balkona çıkış falan mı?

Yatak odasında iki seçenek var, hangisi güzel bir söyleyiverin:)
1 deki yatak başlığı uzun yıllar kullanılacak model sarkıt avize mutlaka kullan
Komodinler farklı da acaba aynı mi olsalar hatta sehpa da olabilir
Duvarlar yeşil olacaksa kiremit detaylar yakışır nevresim de berjer de yada minik yastıklarda

Ben de ilkini acaba çok mu sade diye düşündüm. Salon ve Ela’nın odası hakkında ne düşünüyorsun?
Ela’nın odası gayet şık olmuş. Yatağın başlıksız ve ortada olması dışında.

Salon içinse mimar alternatif bir çalışma daha yapsın bence.

Mia- salon nasıl sence?
Kitaplık güzel olmuş
Masanın mermer yüzey olması güzel ayaklarından emin olamadım
Masanın sarkıt avizesi güzel

Yukarıdaki kirişle tv yi tam ortalasa olurmuş
Tv sehpasının gri olmasına emin değilim
Köse koltuk güzel duvardaki aplikler olmamış fazla durmuş sanki
Yerdeki halıdan emin değilim

Yeşil bitki istiyor burası

Eşyalar yeni planlananlar, salon komple değişiyor. Griyi ben istedim. Gold detaylardan emin değilim, daha önce hiç kullanmadım. Siyah veya metal tercih ederim aslında. Kahve tonları istemiyorum salonda.
Tv ünitesinin diğer yanında gri panel var, kitaplık ile aynı malzemeden. Birbirini tamamlasın diye yapmış sanırım.

Sarkıt avizeyi benim kızlar muhtemelen kopartır. Komidinlerin farklı olmasına ben de takıldım. Asimetri pek bana göre değil:)

Mermer masa ve sandalye ayakları çok kalabalık, o kısmı ben de beğenmedim.

Salon kesinlikle yeşillik istiyor:)

Gri tv ünitesini beğendim ben aslında.

Ne oldu tepkisi, mutlu geldi mi
Evet çok mutluydu. Takla atmayı öğrenmiş ama gruptaki tek erkek kendisiymiş.

Canımmmmm tüm bu kurslara hangi kurumlarda devam etti bilgi verir misin lütfennnn
Canım seramik bizim sitede, bale okulda, cimnastik de mezitli belediyesi. Bir de metro marketin kavşağında büyük cimnastik salonu var orası ama işte kısa sürdü çok sevmişti oysa ki. Hafta sonu yasakları gelince hafta içine alındı o yüzden devam edemedik. Hocası da çok beğendi kendi kulübüne alıp yarışmalara hazırlayacaktı hatta. Yeni yerimizde artık devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…