Biz bugün cimnastiğe başladık olumlu etkilerini heyecanla bekliyorumA armerii
Bir de eğer imkanınız varsa kreş dışında farklı etkinliklere de yönlendirebilirsiniz.
Biz bir dönem seramik yapmaya gittik. Hoşuna gitti çamurla oynamak birşey üretmek mutlu etti onu.
Yakın zamanda da jimnastik kursuna başladı. Ama vakalar artınca ara verdik o da çok iyi geldi.
Bir dönemde bale kursuna gidiyordu :)) ama tek erkek olduğu için devam etmek istemedi :) kısa da sürse olumlu etkileri hala devam ediyor diyebilirim.
Canımmmmm tüm bu kurslara hangi kurumlarda devam etti bilgi verir misin lütfennnnA armerii
Bir de eğer imkanınız varsa kreş dışında farklı etkinliklere de yönlendirebilirsiniz.
Biz bir dönem seramik yapmaya gittik. Hoşuna gitti çamurla oynamak birşey üretmek mutlu etti onu.
Yakın zamanda da jimnastik kursuna başladı. Ama vakalar artınca ara verdik o da çok iyi geldi.
Bir dönemde bale kursuna gidiyordu :)) ama tek erkek olduğu için devam etmek istemedi :) kısa da sürse olumlu etkileri hala devam ediyor diyebilirim.
Tabiki de hemen bakıyorumMia- sen de görsellere bir bakıp düşüncelerini paylaşabilirsen çok sevinirim
1.seçenek güzel diyorum benYatak odasında iki seçenek var, hangisi güzel bir söyleyiverin:)
Genel banyonun aynası düz kesim bir ayna olsa daha güzel olmaz mı?Ebeveyn ve genel banyo
Mavi duvarı olan genel
Birincideki boşluğa ferahlığa hayran kaldımYatak odasında iki seçenek var, hangisi güzel bir söyleyiverin:)
Hayırlı olsun ev değişimi güzel bir süreçEla’nın odası
Ikisinin de Güzel yanları var oda da neler değişecek bilmiyorum detay verebilirmisin elecdaYatak odasında iki seçenek var, hangisi güzel bir söyleyiverin:)
Mavi olanı çok sevdim ebeveyn odasına bile düşünülebilirEbeveyn ve genel banyo
Mavi duvarı olan genel
Bu çok iyiBu da ardiye
Ben de ilkini acaba çok mu sade diye düşündüm. Salon ve Ela’nın odası hakkında ne düşünüyorsun?1.seçenek güzel diyorum ben
2.sini biraz karışık buldum