Popüler Konu Verimli Rutin

A armerii
Bir de eğer imkanınız varsa kreş dışında farklı etkinliklere de yönlendirebilirsiniz.

Biz bir dönem seramik yapmaya gittik. Hoşuna gitti çamurla oynamak birşey üretmek mutlu etti onu.

Yakın zamanda da jimnastik kursuna başladı. Ama vakalar artınca ara verdik o da çok iyi geldi.

Bir dönemde bale kursuna gidiyordu :)) ama tek erkek olduğu için devam etmek istemedi :) kısa da sürse olumlu etkileri hala devam ediyor diyebilirim.

Biz bugün cimnastiğe başladık olumlu etkilerini heyecanla bekliyorum çok hevesli gitti. Bakalım dönünce ne tepki verecek

Canımmmmm tüm bu kurslara hangi kurumlarda devam etti bilgi verir misin lütfennnn

Öğleden sonra saldım resmen
Oğlumu annemden alıp eve geldim
Kahvaltı yaptık
Sonra o tv ye ben diziye sardım, uykum geldi net uyuyamadım. Öylece geçti zaman. Tam 3 boş saat.
Şimdi toparlama vakti

akşam eşim gelecek nasipse 19.30 gibi
Yemek yapmadım henüz
Evi toplamam
Çamaşır açmam gerek
Bulaşık mk yerleştirmeliyim
ve oplum oyun oynayalım deyip durur

Oyhhhhh
Oyhhhhh

Son düzenleme:
1.çorba pilav fırın yemeği
2.bulaşık mk boşaltıldı
3.bulaşık mk yeniden açıldı
4.tezgah toplandı
5.oturma o, koridor, yatak o , mutfak süpürtüldü
6.çamaşır mk çalıştırıldı

şimdi bi duş- namaz- kahve üçlüsüne geçmek istiyorum

Ela’nın odası
Hayırlı olsun ev değişimi güzel bir süreç
Mimarımızın da eline sağlık elanın odasi çok güzel teknik olarak 1 şey dikkatimi çekti yatak bu kadar dışarıda kalması
Uyku zamanı yastık boşlukta kalacakmış gibi yastığı yükseltmek istese destek olacak duvar başlık olmaması sorun olurmu bilmiyorum en azından çeyrek kısmı dışarıda kalsa olabilirmiş yine de mimarın oda ölçülerine göre tasarlamış olabilir

Birde çiçekli duvar olması tek yakışacak şey de beyaz nevresimler çiçekli yatak başlığı kullanan biri olarak tecrübe

Herşeyi çok güzel olmuş

Ebeveyn ve genel banyo
Mavi duvarı olan genel
Mavi olanı çok sevdim ebeveyn odasına bile düşünülebilir
Bende banyomu değiştireceğim yakında şunu fark ettim koyu renk çok asil ve şık duruyor tavandan sarkıt avizeler şuan gündemim de
Kullanıma göre çift lavabo düşünebilirsin
Gold detaylar olabilir

Diğer banyonun aynası dışında ilgimi çekmedi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…