Popüler Konu Verimli Rutin

Bence çocuk için en tehlikeli şey makas, canı sıkılınca saçını kaşını kesebiliyor.
Seninki yarım saat kalacak sıkılmaya vakti olmaz rahat ol.

Ben 7 yaşındayken öğle yemeği için eve gelir kendime yemek ısıtır yemeği beğenmezsem yumurta yapar yer ve okula dönerdim. Aile apartmanıydı babannem ve iki amcam oturuyordu binada onun için güvenliydi. Arkadaşımla o dönemden beri tanışıyoruz senin o hallerini hatırladım bize göre ne özgüvenliydin ordan cesaret aldım demişti. Onun da alt katında ablası oturuyor.
Ben de ilkokul 1’e başladığımda annem çalışıyordu. Boynuma evin anahtarını asmışlardı:) Dediğin gibi okuldan eve gidip, yemeğimi ısıtıp yiyordum ben de:)
Bizimkinin saçları çok kıymetli, hayatta kesmez😂

Başlangıç : 81.4kg
1.hafta: 80kg
2.hafta: 79.1kg
3.hafta: 79.00kg

bu hafta annemlerde olduğumuz için düzen şaştı ancak devam ediyorum ☺️
başlamasaydım hala 82 lerde olacaktım.
Çok şükür.
Hedefim 70kg.
Yavaş olsun ama eksiksin☺️☺️☺️
artık sıkılaşmak istiyorum.
Bel sırt ağrılarımdan kurtulmak istiyorum ❣️
online derslere mi katılsam diye düşünüyorum.
ben bu evden eğitm ve çalışmalara bayılıyorum ☺️

Sizce 8 yaş evde yarım saat kadar yalnız kalabilir mi? Sabahları İpek’i kreşe götürürken Ela’yı da sürüklemek istemiyorum. 09:30’da dersi başlıyor, İpek’i de 09:00-09:30 arası bırakıyorum.
Canım çocuğun mizacına göre değişir bu. Benim kuzenimin kızı yarım gün kalıyor ve 4 yaşındaki kardeşine de bakıyor 1 saat kadar.
Yani Ela yı en iyi sen bilirsin. Bence kalabilir. Ama teklikten korkan bir çocuksa kalamayabilir.
Zaten evde tehlikeli pek birşey de yok gibi.

Canım çocuğun mizacına göre değişir bu. Benim kuzenimin kızı yarım gün kalıyor ve 4 yaşındaki kardeşine de bakıyor 1 saat kadar.
Yani Ela yı en iyi sen bilirsin. Bence kalabilir. Ama teklikten korkan bir çocuksa kalamayabilir.
Zaten evde tehlikeli pek birşey de yok gibi.
Korkmuyor sanırım, sabahları bir deneyeyim bakalım.

Hanımlar merhaba,

Herkese çok teşekkür ederim❤️ Yorumları toparlayıp mimara attım. Revizyondan sonra tekrar paylaşırım.
Ben ancak yetiştim her bir kaleme tek tek katılmakla birlikte ben sarkıt avizelerin kalmasından yanayım 😄 Ela'nın odasındaki nişi çok beğendiğimi de söylemek istiyorum 😍 güle güle oturun elecdacım 🙏🏻
İpek’in kreşinden güneş kremi istediler. Memnun olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Kesinlikle TruKid canım 👌🏻
Sizce 8 yaş evde yarım saat kadar yalnız kalabilir mi? Sabahları İpek’i kreşe götürürken Ela’yı da sürüklemek istemiyorum. 09:30’da dersi başlıyor, İpek’i de 09:00-09:30 arası bırakıyorum.
Bence kalabilir, yaşam becerilerini destekleyici bir süre özgüvenini de besleyecektir 💕

30dk ekliptik 20 dk egzersiz - pilates ile günaydın.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 75
30dk ekliptik 20 dk egzersiz - pilates ile günaydın.

İyi haftasonları herkese
Chloe Ting'in zayıflama programına başladım ben de. Bugün 6. Günüm. Henüz tartıda pek fark yok ama kaslarım güçlenmeye başladı. Karın çevrem 4cm incelmiş.
Rafine şekeri epey azalttım.
İkinizi de çok tebrik ediyorum. Ben hem beslenme işini hem sporu saldım bu ara. Geçiş dönemimizi bitirip rutine girebilirsek başlayacağım ben de.

İkinizi de çok tebrik ediyorum. Ben hem beslenme işini hem sporu saldım bu ara. Geçiş dönemimizi bitirip rutine girebilirsek başlayacağım ben de.
Seni de bekliyoruz ☺️
bazı zamanlar salıveriyor insan .
aman toparlarız hemen ☺️
sen diyetisyenle güzel ilerlemiştin . Ben de öyle. Ama artık diyetisyenden sıkıldım😬

Günaydın☺️

geçen akşam “Şanslı Fil” filmi ile aile boyu film izledik. Hepimize çok iyi geldi. Oğlum da çok sevdi🌱

bu sabah güne pilatesle başladım, youtube dan Tuğçe İrtem in “başlangıç seviye pilates dersleri” nin 1. Videosunu uyguladım. Vücudumun birçok bölgesini milim milim hissettim. Bu hisse bayılıyorum. Sadece zayıflamak değil aynı zamanda esnemek ve sırt ağrılarımdan şifalanmak istiyorum. İnşaallah sürdürebilirim ve başarılı olurum.

aöf sınavlarım başladı. Yarın üç dersimin sınavına da katılmak niyetim.

yarın sabah eşim nasipse yine İstanbul yolcusu. Oğlum annem e, ben işe. Sık düzen değişikliği ailece hepimizi sarsıyor.
hala tam alışamadık.
Kuruma eş durumu için dava açtık bakalım ne zaman sonuçlanacak. Minimum 5-6 ay sanırım. Sonucu olumlu olsun da 6 ay nedir ki evelallah.

kızlar ayrıca oğlum giderek videolara oyunlara merak saldı. Özellikle annemlerdeyken çok alışıyor. Çünkü 8itibariyle tv sürekli açık bir ev. Söz de dinletemiyorum annemlerin evi sonuçta.
Sadece 4 saat kalıyor ama huyu çok değişiyor. Şu sıra hal hareketleri değişti. Etkilendiğinin farkındayım.
Oyun üretmekten vazgeçip direk tablet istiyor ve süreklilik arz ediyor bu durum.
onu nasıl ve nelere yönlendirebilirim diye düşünüyorum.müdahale etmezsem bağımlılığa çevrilcek farkındayım.

* camblykids düşünüyorum ancak net karar veremiyorum. Ders saati öğretmen katılmadığında saatinin boşa geçtiğini söyleyen şikayetler var, ve ayrıca muhattabım kim olacak?
* cumartesi başlayacak ve bir ay devam edecek online resim kursuna kaydetmeyi düşünüyorum ki kendisi de onayladı. 1 ay 4 ders 200tl. Aslında devamlılığı olan bir kurs olsa da sistemli olur.
*pandemi sebebiyle eskisi gibi kütüphane, kitapçı ve camii ziyaretlerinde bulunamadık, gittikçe uzaklaşmak istemiyorum.

ah bir de çocuk tablete sarıyor diyorum. E napsın ki zaten? Yapabildiğimiz çoğu şey yapılmıyor , kardeş yok arkadaşlarımızla görüşemiyoruz, bi yerlere gitmiyoruz : sıkılıyor alternatifleri olmuyor.
Not; kitap okumalarımıza, hareketli oyunlarımıza devam ediyoruz ancak koskoca güne yetmiyor.
ah annelik 🙂
Bakalım düşünelim. Varsa fikirleriniz açığım😀

Yazın başlatma imkanın varsa yazın göndermeni tavsiye ederim. Kreş florasına vücut daha rahat adapte oluyor, daha az hastalanır
Yazın pek fırsat olmayabilir diye düşündüm yoksa aslında dediğin gibi başlaması daha faydalı olacak bizim için.
Taşınma süreci, bursa ya kayınvalidemlere gidiş derken yazımız çok bölünecek. İnşallah erkenden biter de başlatabiliriz.

Günaydın☺️

geçen akşam “Şanslı Fil” filmi ile aile boyu film izledik. Hepimize çok iyi geldi. Oğlum da çok sevdi🌱

bu sabah güne pilatesle başladım, youtube dan Tuğçe İrtem in “başlangıç seviye pilates dersleri” nin 1. Videosunu uyguladım. Vücudumun birçok bölgesini milim milim hissettim. Bu hisse bayılıyorum. Sadece zayıflamak değil aynı zamanda esnemek ve sırt ağrılarımdan şifalanmak istiyorum. İnşaallah sürdürebilirim ve başarılı olurum.

aöf sınavlarım başladı. Yarın üç dersimin sınavına da katılmak niyetim.

yarın sabah eşim nasipse yine İstanbul yolcusu. Oğlum annem e, ben işe. Sık düzen değişikliği ailece hepimizi sarsıyor.
hala tam alışamadık.
Kuruma eş durumu için dava açtık bakalım ne zaman sonuçlanacak. Minimum 5-6 ay sanırım. Sonucu olumlu olsun da 6 ay nedir ki evelallah.

kızlar ayrıca oğlum giderek videolara oyunlara merak saldı. Özellikle annemlerdeyken çok alışıyor. Çünkü 8itibariyle tv sürekli açık bir ev. Söz de dinletemiyorum annemlerin evi sonuçta.
Sadece 4 saat kalıyor ama huyu çok değişiyor. Şu sıra hal hareketleri değişti. Etkilendiğinin farkındayım.
Oyun üretmekten vazgeçip direk tablet istiyor ve süreklilik arz ediyor bu durum.
onu nasıl ve nelere yönlendirebilirim diye düşünüyorum.müdahale etmezsem bağımlılığa çevrilcek farkındayım.

* camblykids düşünüyorum ancak net karar veremiyorum. Ders saati öğretmen katılmadığında saatinin boşa geçtiğini söyleyen şikayetler var, ve ayrıca muhattabım kim olacak?
* cumartesi başlayacak ve bir ay devam edecek online resim kursuna kaydetmeyi düşünüyorum ki kendisi de onayladı. 1 ay 4 ders 200tl. Aslında devamlılığı olan bir kurs olsa da sistemli olur.
*pandemi sebebiyle eskisi gibi kütüphane, kitapçı ve camii ziyaretlerinde bulunamadık, gittikçe uzaklaşmak istemiyorum.

ah bir de çocuk tablete sarıyor diyorum. E napsın ki zaten? Yapabildiğimiz çoğu şey yapılmıyor , kardeş yok arkadaşlarımızla görüşemiyoruz, bi yerlere gitmiyoruz : sıkılıyor alternatifleri olmuyor.
Not; kitap okumalarımıza, hareketli oyunlarımıza devam ediyoruz ancak koskoca güne yetmiyor.
ah annelik 🙂
Bakalım düşünelim. Varsa fikirleriniz açığım😀
Canım pilatese başlayarak ne iyi etmişsin :) ortamın da çok hoş ayrıca :)

Cambly için acele etme derim. Asaf a da bir ay novakids ten ders aldık. Çok memnun kalmadım. Bir de öğretmenler tamamen yabancı olduğu için biraz kulak aşinalığı olması gerekiyor. Daha önce İngilizce hiç duymamış bir çocuk için sıkıcı olabilir ve katılmak istemeyebilir derse. İngilizce aşinalığı olan çocuklar için de bazı konular çok basit geliyor bu sefer de o yüzden sıkılıyor çocuk.
Mesela bizim ilk derslerde Asaf çok heyecanlandı sevdi falan ama sonra sıkıldı. İlk derste 5 e kadar öğrettiler sayıları. Asaf 100 e kadar biliyordu mesela. Ben orta seviyeyi seçmiştim seviye olarak da ama beğenmedik. Tabi bizimki novakids ti. Cambly nasıldır tam bilemiyorum fakat çok da farklı değildir.

Resim kursu çok iyi olur. Bence karşılıklı etkileşimli, birebir dersler çok daha uygun. Ekrana boşuna para verme derim.

Eşinin İstanbul a mı tayini çıkmıştı?

Bu sıralar senin koşturmacalarını okurken ben yoruluyorum elecda 😅
Her şey düzene girsin sen zaten sporu da rutinine eklersin. Bu arada son başladığın diyet programı nasıl gidiyor ? Hangi besinlerin sana ağır geldiğini tespit edebildin mi?
Tatlıyı bırakmak beni çok iyi hissettirdi. Günlük 3 litre kadar su içiyorum, cildim bile değişmeye başladı.

Canım pilatese başlayarak ne iyi etmişsin :) ortamın da çok hoş ayrıca :)

Cambly için acele etme derim. Asaf a da bir ay novakids ten ders aldık. Çok memnun kalmadım. Bir de öğretmenler tamamen yabancı olduğu için biraz kulak aşinalığı olması gerekiyor. Daha önce İngilizce hiç duymamış bir çocuk için sıkıcı olabilir ve katılmak istemeyebilir derse. İngilizce aşinalığı olan çocuklar için de bazı konular çok basit geliyor bu sefer de o yüzden sıkılıyor çocuk.
Mesela bizim ilk derslerde Asaf çok heyecanlandı sevdi falan ama sonra sıkıldı. İlk derste 5 e kadar öğrettiler sayıları. Asaf 100 e kadar biliyordu mesela. Ben orta seviyeyi seçmiştim seviye olarak da ama beğenmedik. Tabi bizimki novakids ti. Cambly nasıldır tam bilemiyorum fakat çok da farklı değildir.

Resim kursu çok iyi olur. Bence karşılıklı etkileşimli, birebir dersler çok daha uygun. Ekrana boşuna para verme derim.

Eşinin İstanbul a mı tayini çıkmıştı?
İşte senin söylediklern de beni düşündürüyor cambly için. Zor karar vermek detaylı analiz istiyor.
Evet eşim Ağustos “ itibariyle ist da görev yapıyor. Haftanın 3-4 günü burada.

Arkadaslar merhaba, bir süre girememiştim ne çok şey konuşmuşsunuz💐 aklımda kalan bir kaç seye değineyim🙈
msf2407 msf2407 bebişin hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüt inşallah🙏
elecda elecda mimardan dönüş olmuş, bildirmişsin kararlarını ama yine de yazayım ben🙃 elanın odası çok hoş olmuş, yarı gömülü yatak fikrini sevdim yanları dolap sanırım. Yatak odasında 1. Fotoyu beğendim. Sol taraf mermer detay sanırım, o kısıma mimik bir makyaj masası da güzel olur. Ben tavandan sarkıt aydınlatlaması çok beğeniyorum. Komidinlerin birbirinden farklı olmasını da birinin sehpa olmasını da sevdim. Ben de yatak odasında komidin yerine farklı ebatlarda bronz aynalı sehpa kullanıyorum. Banyoların dolaplarını biraz daha sade seçebilirdim, biz genel banyoda yandan sarkıt aydınlatma kullanıyoruz çocuklarla sorun yaşamadık henüz. Bi arkadas söylemiş ayna arkasına ince raf olayını kullanışlı oluyor gercekten. Youtube da iç mimar berna adında bir kanal var, bugun yeni videosu vardı orda gösterdiğini ayna da bu tarz ve hoştu.
Sahihuban Sahihuban tebrikler kilolar güzel gidiyor, sporu hayata entegre etmek büyük disiplin gerektiriyor.

Arkadaslar merhaba, bir süre girememiştim ne çok şey konuşmuşsunuz💐 aklımda kalan bir kaç seye değineyim🙈
msf2407 msf2407 bebişin hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyüt inşallah🙏
elecda elecda mimardan dönüş olmuş, bildirmişsin kararlarını ama yine de yazayım ben🙃 elanın odası çok hoş olmuş, yarı gömülü yatak fikrini sevdim yanları dolap sanırım. Yatak odasında 1. Fotoyu beğendim. Sol taraf mermer detay sanırım, o kısıma mimik bir makyaj masası da güzel olur. Ben tavandan sarkıt aydınlatlaması çok beğeniyorum. Komidinlerin birbirinden farklı olmasını da birinin sehpa olmasını da sevdim. Ben de yatak odasında komidin yerine farklı ebatlarda bronz aynalı sehpa kullanıyorum. Banyoların dolaplarını biraz daha sade seçebilirdim, biz genel banyoda yandan sarkıt aydınlatma kullanıyoruz çocuklarla sorun yaşamadık henüz. Bi arkadas söylemiş ayna arkasına ince raf olayını kullanışlı oluyor gercekten. Youtube da iç mimar berna adında bir kanal var, bugun yeni videosu vardı orda gösterdiğini ayna da bu tarz ve hoştu.
Sahihuban Sahihuban tebrikler kilolar güzel gidiyor, sporu hayata entegre etmek büyük disiplin gerektiriyor.
Teşekkür ederimmm 🤗🤗🤗

Günaydın☺️
yeni bir hafta hepimiz için verimli geçsin inşaallah
Ayrıca Ramazan ayı geldi hoşgeldi hepimize
Umarım bu güzel ay hepimize hayır bereket huzur ve sağlık getirir
Ayrıca bu ay değişimin ayı.
Yeni hedefler belirleme ya da var olan hedef ve hayallere ulaşmak için yeni alışkanlıklar edinmenin tam vakti
Bu ay bizi manevi ve fiziki güzelliklere dönüştürmesi için iybi fırsat☺️
-
spor ve düzenli beslenmeye eklemek isteğim yeni alışkanlıklar:

- oğlumla her gün oyunlarla İngilizceyi içselleştirmek ( dün- arabalarını fırlatarak kamyon araba itfaiye ambulans ve renkler i tekrar ettik- yönergelerle getir yakala rengi nedir bu nedir sorularıyl)

- her gün dışarıya çıkmayı, daha fazla vakit geçirmeye devam etmek- daha sistemli bilinçli olarak

Ramazan ayını güzel hatırlamak için üç senedir - duvar süsleme kapı süsleme balonlar ile evi güzelleştirmeye gayret ediyoruz. Hediyeler ve etkinliklerle bu ayın özel olduğunu yaşatmaya çalışıyoruz. Oğlumla da etkinlik olması ayrı bir uğraş oluyor.
dün hazırladığım bazı detaylar ekte ☺️sade ve eğlenceli olması benim için kıymetli 🌱

not- 20 dk ekliptikte çalışıldı
Bu cumayı iple çekiyorum. Tartı da kaç çıkacağım😬 görüntüde göbektoşun düzleşmeye başladığını fark edebiliyorum .
Hepimize güzel bir hafta diliyorum

Eklentiler

• C56C8019-C686-4321-BF57-0E257E30AED9.jpeg
    C56C8019-C686-4321-BF57-0E257E30AED9.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 155
  • 91B590B8-E1A4-4D51-96FD-7E131F5615E2.jpeg
    91B590B8-E1A4-4D51-96FD-7E131F5615E2.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 151
X