Günaydın
geçen akşam “Şanslı Fil” filmi ile aile boyu film izledik. Hepimize çok iyi geldi. Oğlum da çok sevdi
bu sabah güne pilatesle başladım, youtube dan Tuğçe İrtem in “başlangıç seviye pilates dersleri” nin 1. Videosunu uyguladım. Vücudumun birçok bölgesini milim milim hissettim. Bu hisse bayılıyorum. Sadece zayıflamak değil aynı zamanda esnemek ve sırt ağrılarımdan şifalanmak istiyorum. İnşaallah sürdürebilirim ve başarılı olurum.
aöf sınavlarım başladı. Yarın üç dersimin sınavına da katılmak niyetim.
yarın sabah eşim nasipse yine İstanbul yolcusu. Oğlum annem e, ben işe. Sık düzen değişikliği ailece hepimizi sarsıyor.
hala tam alışamadık.
Kuruma eş durumu için dava açtık bakalım ne zaman sonuçlanacak. Minimum 5-6 ay sanırım. Sonucu olumlu olsun da 6 ay nedir ki evelallah.
kızlar ayrıca oğlum giderek videolara oyunlara merak saldı. Özellikle annemlerdeyken çok alışıyor. Çünkü 8itibariyle tv sürekli açık bir ev. Söz de dinletemiyorum annemlerin evi sonuçta.
Sadece 4 saat kalıyor ama huyu çok değişiyor. Şu sıra hal hareketleri değişti. Etkilendiğinin farkındayım.
Oyun üretmekten vazgeçip direk tablet istiyor ve süreklilik arz ediyor bu durum.
onu nasıl ve nelere yönlendirebilirim diye düşünüyorum.müdahale etmezsem bağımlılığa çevrilcek farkındayım.
* camblykids düşünüyorum ancak net karar veremiyorum. Ders saati öğretmen katılmadığında saatinin boşa geçtiğini söyleyen şikayetler var, ve ayrıca muhattabım kim olacak?
* cumartesi başlayacak ve bir ay devam edecek online resim kursuna kaydetmeyi düşünüyorum ki kendisi de onayladı. 1 ay 4 ders 200tl. Aslında devamlılığı olan bir kurs olsa da sistemli olur.
*pandemi sebebiyle eskisi gibi kütüphane, kitapçı ve camii ziyaretlerinde bulunamadık, gittikçe uzaklaşmak istemiyorum.
ah bir de çocuk tablete sarıyor diyorum. E napsın ki zaten? Yapabildiğimiz çoğu şey yapılmıyor , kardeş yok arkadaşlarımızla görüşemiyoruz, bi yerlere gitmiyoruz : sıkılıyor alternatifleri olmuyor.
Not; kitap okumalarımıza, hareketli oyunlarımıza devam ediyoruz ancak koskoca güne yetmiyor.
ah annelik
Bakalım düşünelim. Varsa fikirleriniz açığım