- 3 Haziran 2009
- 7.394
- 28.922
- 41
Aynayı beğendim aslında ben ama duvar dolabı yok, bizim için sorun olur.Genel banyonun aynası düz kesim bir ayna olsa daha güzel olmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynayı beğendim aslında ben ama duvar dolabı yok, bizim için sorun olur.Genel banyonun aynası düz kesim bir ayna olsa daha güzel olmaz mı?
Birinci de sarkıt aydınlatmalar başıma iş açar diye tahmin ediyorum:)Birincideki boşluğa ferahlığa hayran kaldım
Diğeri de çok şık.
birinci diyorum
Ela’nın odasını ben de çok beğendim. Sadece odanın ortasında yatak olması ve dediğin gibi yatak başının bir kısmının boşluk olması biraz düşündürdü beniHayırlı olsun ev değişimi güzel bir süreç
Mimarımızın da eline sağlık elanın odasi çok güzel teknik olarak 1 şey dikkatimi çekti yatak bu kadar dışarıda kalması
Uyku zamanı yastık boşlukta kalacakmış gibi yastığı yükseltmek istese destek olacak duvar başlık olmaması sorun olurmu bilmiyorum en azından çeyrek kısmı dışarıda kalsa olabilirmiş yine de mimarın oda ölçülerine göre tasarlamış olabilir
Birde çiçekli duvar olması tek yakışacak şey de beyaz nevresimler çiçekli yatak başlığı kullanan biri olarak tecrübe
Herşeyi çok güzel olmuş
Sadece yatağın olduğu duvar, komidin, aydınlatma, halı ve perde değişecek. İkinci fotoğraftaki dolaba falan dikkat etmeIkisinin de Güzel yanları var oda da neler değişecek bilmiyorum detay verebilirmisin elecda
Diğer banyoyu ben de beğenmedim. Mavi olanı sevdim ben de ama duvar dolabı olmaması sıkıntı olabilir bizim açımızdanMavi olanı çok sevdim ebeveyn odasına bile düşünülebilir
Bende banyomu değiştireceğim yakında şunu fark ettim koyu renk çok asil ve şık duruyor tavandan sarkıt avizeler şuan gündemim de
Kullanıma göre çift lavabo düşünebilirsin
Gold detaylar olabilir
Diğer banyonun aynası dışında ilgimi çekmedi malesef
Oval aynanın arkasına gizli raf yaptırabilirsinDiğer banyoyu ben de beğenmedim. Mavi olanı sevdim ben de ama duvar dolabı olmaması sıkıntı olabilir bizim açımızdan
Olabilir aslında bak bu aklıma gelmemiştiOval aynanın arkasına gizli raf yaptırabilirsin
Eşyalar değişecek mi? Ben ortamdaki gri, yerdeki kahve ve aksesuarlardaki goldu bağdaştıramadım. Gri olan kısımlar kahve krem alttonlu bir renk olursa ortam daha sıcak görünür. Hem de goldla yakışır. Bu arada fotolarda sarı ışıkta daha güzel görünüyor, daha sıcak bir yuva havası var o yüzden kahve dedim.Salon da geldi. Buna da bir el atın size zahmet:)
Ben de mavi duvarlı olanı beğendim. Yatak odasında da bu ilk foto olan güzeldi. Aynı duvar ebeveyn banyosunda da devam ettirilirse bir bütünlük olur diye düşündüm.Ebeveyn ve genel banyo
Mavi duvarı olan genel
1 deki yatak başlığı uzun yıllar kullanılacak model sarkıt avize mutlaka kullanYatak odasında iki seçenek var, hangisi güzel bir söyleyiverin:)
Ela’nın odası gayet şık olmuş. Yatağın başlıksız ve ortada olması dışında.Ben de ilkini acaba çok mu sade diye düşündüm. Salon ve Ela’nın odası hakkında ne düşünüyorsun?
Kitaplık güzel olmuşMia- salon nasıl sence?
Eşyalar yeni planlananlar, salon komple değişiyor. Griyi ben istedim. Gold detaylardan emin değilim, daha önce hiç kullanmadım. Siyah veya metal tercih ederim aslında. Kahve tonları istemiyorum salonda.Eşyalar değişecek mi? Ben ortamdaki gri, yerdeki kahve ve aksesuarlardaki goldu bağdaştıramadım. Gri olan kısımlar kahve krem alttonlu bir renk olursa ortam daha sıcak görünür. Hem de goldla yakışır. Bu arada fotolarda sarı ışıkta daha güzel görünüyor, daha sıcak bir yuva havası var o yüzden kahve dedim.
Salonda tv ünitesi koltuğa göre tam ortalanmamış ya tv ünitesinin diğer yanında ne var orayı anlayamadım, balkona çıkış falan mı?
Sarkıt avizeyi benim kızlar muhtemelen kopartır. Komidinlerin farklı olmasına ben de takıldım. Asimetri pek bana göre değil:)1 deki yatak başlığı uzun yıllar kullanılacak model sarkıt avize mutlaka kullan
Komodinler farklı da acaba aynı mi olsalar hatta sehpa da olabilir
Duvarlar yeşil olacaksa kiremit detaylar yakışır nevresim de berjer de yada minik yastıklarda
Mermer masa ve sandalye ayakları çok kalabalık, o kısmı ben de beğenmedim.Kitaplık güzel olmuş
Masanın mermer yüzey olması güzel ayaklarından emin olamadım
Masanın sarkıt avizesi güzel
Yukarıdaki kirişle tv yi tam ortalasa olurmuş
Tv sehpasının gri olmasına emin değilim
Köse koltuk güzel duvardaki aplikler olmamış fazla durmuş sanki
Yerdeki halıdan emin değilim
Yeşil bitki istiyor burası
Ne oldu tepkisi, mutlu geldi miBiz bugün cimnastiğe başladık olumlu etkilerini heyecanla bekliyorum çok hevesli gitti. Bakalım dönünce ne tepki verecek
Canım seramik bizim sitede, bale okulda, cimnastik de mezitli belediyesi. Bir de metro marketin kavşağında büyük cimnastik salonu var orası ama işte kısa sürdü çok sevmişti oysa ki. Hafta sonu yasakları gelince hafta içine alındı o yüzden devam edemedik. Hocası da çok beğendi kendi kulübüne alıp yarışmalara hazırlayacaktı hatta. Yeni yerimizde artık devam edecekCanımmmmm tüm bu kurslara hangi kurumlarda devam etti bilgi verir misin lütfennnn