Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar hanımlar,

Bu sabah ilk defa iki çocuğu birden hazırlayıp, okullara dağıttım. Oldukça çılgın bir işmiş gerçekten:)

İpek’in 3. günü kreşte bugün. Yine 2 saat kaldık. Bugün daha iyiydi. Öğlen eve bırakıp diğer eve geçtim şimdi. Bu ara New Amsterdam dizisini izlemeye başladım. Oldum olası hastane dizilerini sevmişimdir. Bu dizi de gerçekten çok güzel.

Kuyucaklı Yusuf bitti. Şimdi İhsan Oktay Anar’ın Puslu Kıtalar Atlası’na başlayacağım.

Çok tesekkurler, gecen hafta 3920. 2 gün sonra 100tl daha düşmüştü ama.
anladım . çok ihtiyaç bence de.
çok mantıklı . ben de hep örtülü kullanıyorum mecburen . çünkü 15 güne bi söküp makinaya atmak gerekiyor . mahvoluyor . kir toz . leke. benim koltuklar gri bi de üstelik .ama tv karşısında yiyip içiyorlar . döküyorlar . evde de yokum . çalışıyorum . evde başıboş . haklıyorlar evi.
bakalım bugün süpürecekler evi. çok toz oluyor ev. çok da saç. ortancanın saçları dökülüyor .
çamaşır makinasını çalıştırdım öğlen gittiğimde. bitince asacaklar bakalım .

yaa ben şimdi alamam . eşim bi dünya laf eder .
onun alışması lazım . 3-4 aydır söylüyorum . beynine yerleşecek zamanla.

Kesinlikle dağınıklık sıfır
Oğlum bile alıştı
Oyuncaklarını oda dışında bırakmıyorMutfaktan çıkarken sandalyeleri dahi kaldırıyorum her şey yerli yerinde duruyor
ne güzel bak .
bizimkiler hep tv odasında . orada oturuyoruz . oyuncaklar orada. yatmadan yatmaya yataklarına zorla hatta 50 kere hadi artık diye diye gönderiyorum .
küçüğün oyuncak sevdası var . onun da 1-2 seneye kalmaz o kadar sanıyorum . her yer oyuncak . kalem. yapıştırıcı .
ama süpürgeyi alırsam bence daha derli toplu olabilir .l

tebrik ederim . kolay iş değil .
öğlen arası ben de eve gidip . çocuk yedirip . okula bırakıp işe dönüyorum . çok yorucu ama zamanla alışıyorsunuz .

Kendimiz için
Evimiz için
Ailemiz için
...
Bugün neler yaptık diye paylaşacaktık hani
Ben gaza gelmek için, yaptıklarınızda kopya çekmek için çok heyecanlıydım

kendim için ancak kahve yaptım.
ev için yemek yaptım . öğle arası gittim kontrol ettim çocukları.
ailem için de yina akşam yemeğinden sonra meyve soyacağım.

Evet öyle olur
Eşinde zamanla ikna olur
Düşünsene 3700 tl verdik günümüze ekstra1saat ekledik. Ayrıca eşim titiz , tartılmalar bitti. Daha ne olsun

Iyi aksamlar arkadaslar. Tlf. Elime alamiyorum. Bir sey soracaktim. Nihan Kaya' yi takip ediyor musunuz? Kitaplarini okudunuz mu?
Okudum
Geçen yıl söyleşisine katıldım
Naif bir kadın
Düşünceleri insanı bi sarsıyor
İyi aile yoktur u okudum ben de .
müthiş kitap diyemem ama farklı bakış açısı var

Kendimiz için
Evimiz için
Ailemiz için
...
Bugün neler yaptık diye paylaşacaktık hani
Ben gaza gelmek için, yaptıklarınızda kopya çekmek için çok heyecanlıydım
Kendim için öğle 2 saat uyudum. O kadar ihtiyacım varmış ki. Çok iyi geldi. Çocuklar da evdeydi. İki tarafıma gelip yattılar. Onlar da illa bizimle yat modundaydılar. Uyuduk, dinlendik.

Kahvaltıda yumurta yaptırdım kızıma. Akşam üzeri kahve.

Başka, kendim için arkadaşımın gezme isteğine "hayır" dedim. Hava esintiliydi. Sadece onun zevk alacağı birşey için kendimi ve çocuklarımı sürüklemedim. Uygun bir dille gidemeyeceğimizi söyledim.

Defne,adaçayı, karanfil üçlüsünden çay yaptım sabah. Çocuklara da ballı limonlu içirdim.

Evimiz için odayı topladım. Rahatlattı beni. Ertelemek biriktiriyor işleri. Benim de birikti. Kendimi gerip, strese sokmadan bir odadan başladım. Bir adım, bir adımdır.

Çocukların biten etkinlik kitaplarını attım.
Okuma kitapları çok fazla. (Arkadaş da verdi geçen.)Oğlum da 1.sınıf olunca sayfa sayısı az olduğundan birsürü kitap oluyor. Diğeri de 5 yaş olunca ona da saklıyorum bir kısmını. Onları da düzenledim.

Oğluma çantasını hazırlattım. Kendi sorumluluğunu kendi alsın ve de sabah kriz yaşamayalım diye.

Ailemiz için yemek yaptım. Sebze yemeklerini beğenmeyip cızırdadı oğlanlar gerçi, o ayrı. Bende yeni yapmadım. Çünkü isteseler yerler yani biraz da naz gibi geldi. Nitekim babaları işten gelince yedirdi. Nazları bana sanırım.

1.sınıfın ödevlerine yardım ettim.
Küçüğe etkinlik yaptırdım.

Az önce hiç canım istemese de(zaten istemez genelde de) mutfağı topladım hızlıca.

Sobayı yaktım. Eşim yorgun gelecek diye sobanın üzerinde çay yaptım. O gelene kadar demlendi.

Sıralamada karışıklık olabilir.

Selamlar hanımlar,

Sabah kreş faslı epey krizli geçti. Benim bugün odaya girmeyeceğimi öğrenince epey bir süre yerlerde tepinip ağladı Ama ben bu filmi daha önce gördüğümden, bir süre sonra sakinleşti:)

Ela ilk kreş senesinde sabahları gitmeyeceğim diye, akşamları da gelmeyeceğim diye yerde tepinip ağlıyordu

Ben de yazayım hemen
Kendim için; yüzümü yıkadıktan sonra tonikle sildim
-Öğle molasında kitap okudum

Evim için; çamaşır makinesi bozulmuştu servis 1350 tl istedi on yıllık makineyi tamir ettirmek yerine yeni makine aldık
-Eşim makine için servisi beklerken evi süpürmüş o sayılır mı

Ailem için; uykuya hep beraber gittik, yatakta bugün en çok neye güldün, ne seni üzdü, en çok neye kızdın gibi sorularla herkes gününü anlattı. 2 yaş kız bebemin 4 yaş erkek bebemden daha güzel daha iyi şekilde soruları cevaplamasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Eşim hassas kadınlara bağladı ben de duygusuz erkeklere. Karı koca cilvemizi de bu şekilde yapmış olduk.

Deneyimli ana var ana senin karşında de :)
İkincileri büyütmek çok zevkli soruların da sorunlarında nereden çıkacağını biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…