anladım . çok ihtiyaç bence de.Çok tesekkurler, gecen hafta 3920. 2 gün sonra 100tl daha düşmüştü ama.
çok mantıklı . ben de hep örtülü kullanıyorum mecburen . çünkü 15 güne bi söküp makinaya atmak gerekiyor . mahvoluyor . kir toz . leke. benim koltuklar gri bi de üstelik .ama tv karşısında yiyip içiyorlar . döküyorlar . evde de yokum . çalışıyorum . evde başıboş . haklıyorlar evi.Sizden fikir alayım arkadaşlarbeyaz koltuk almıştık, kahve deri koltugun yanında çok iyi duruyor fakat oturma kısmı müthiş bir hızla kirleniyor nerdeyse aldığıma pişman oluyırdum ki fotodaki çözümü buldum. Nasıl olmuş sizce?
Kumaşçıdan döşemelik kumaş aldım, koltuğun kenarlarına sıkıştırıp uç kısmına püskül yapıp diktim. Kumaşın temizliği kolay artı kirlendikçe makinaya atarım, ütü istemiyor. Misafir geldikçe de kaldırırım diye düşündüm, beyaz haline aşığım çünkü
yaa ben şimdi alamam . eşim bi dünya laf eder .adilemir biz 3700 tl ye aldık ertesi gün piyasa uçtu
Ve 4000 tl leri buldu
Bugün baktığımda 4300 tl fiyatlara ulaşmış. Biz geçen hafta aldık.
Bu zamanda bişeyi aldın aldın almadım fiyat fena uçuyo
ne güzel bak .Kesinlikle dağınıklık sıfır
Oğlum bile alıştı
Oyuncaklarını oda dışında bırakmıyorMutfaktan çıkarken sandalyeleri dahi kaldırıyorum her şey yerli yerinde duruyor
tebrik ederim . kolay iş değil .Selamlar hanımlar,
Bu sabah ilk defa iki çocuğu birden hazırlayıp, okullara dağıttım. Oldukça çılgın bir işmiş gerçekten:)
İpek’in 3. günü kreşte bugün. Yine 2 saat kaldık. Bugün daha iyiydi. Öğlen eve bırakıp diğer eve geçtim şimdi. Bu ara New Amsterdam dizisini izlemeye başladım. Oldum olası hastane dizilerini sevmişimdir. Bu dizi de gerçekten çok güzel.
Kuyucaklı Yusuf bitti. Şimdi İhsan Oktay Anar’ın Puslu Kıtalar Atlası’na başlayacağım.
Evet öyle olurne güzel bak .
bizimkiler hep tv odasında . orada oturuyoruz . oyuncaklar orada. yatmadan yatmaya yataklarına zorla hatta 50 kere hadi artık diye diye gönderiyorum .
küçüğün oyuncak sevdası var . onun da 1-2 seneye kalmaz o kadar sanıyorum . her yer oyuncak . kalem. yapıştırıcı .
ama süpürgeyi alırsam bence daha derli toplu olabilir .l
İyi aile yoktur’u okudum. Okumamış olmayı tercih ederdimIyi aksamlar arkadaslar. Tlf. Elime alamiyorum. Bir sey soracaktim. Nihan Kaya' yi takip ediyor musunuz? Kitaplarini okudunuz mu?
OkudumIyi aksamlar arkadaslar. Tlf. Elime alamiyorum. Bir sey soracaktim. Nihan Kaya' yi takip ediyor musunuz? Kitaplarini okudunuz mu?
Kendim için öğle 2 saat uyudum. O kadar ihtiyacım varmış ki. Çok iyi geldi. Çocuklar da evdeydi. İki tarafıma gelip yattılar. Onlar da illa bizimle yat modundaydılar. Uyuduk, dinlendik.Kendimiz için
Evimiz için
Ailemiz için
...
Bugün neler yaptık diye paylaşacaktık hani
Ben gaza gelmek için, yaptıklarınızda kopya çekmek için çok heyecanlıydım
Ben deİyi aile yoktur’u okudum. Okumamış olmayı tercih ederdim
sonuçlarınız çıktı mı Alya cım.Bebeğimizin ense kalınlığı 6.5 çıktı.DNA için kan verdim sonuç bekliyoruz.moralim çok bozuk.
Bir hafta sonra çıkacak cnm. Umarım sağolun inşsonuçlarınız çıktı mı Alya cım.
güzel haberler alırsın inşallah.
Hayırlı haberler inşallah.Bir hafta sonra çıkacak cnm. Umarım sağolun inş
bir sorum olacaktı. köşeleri nasıl temizliyor . daire şeklinde olduğu için merak ettim.Evet roborock s 5 max ve çok güzel
Deneyimli ana var ana senin karşında de :)Selamlar hanımlar,
Sabah kreş faslı epey krizli geçti. Benim bugün odaya girmeyeceğimi öğrenince epey bir süre yerlerde tepinip ağladıAma ben bu filmi daha önce gördüğümden, bir süre sonra sakinleşti:)
Ela ilk kreş senesinde sabahları gitmeyeceğim diye, akşamları da gelmeyeceğim diye yerde tepinip ağlıyordu